Rocznik '87 - Zapraszam :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Oj fajnie ,że ktoś idzie ze mną ramie w ramię , kochana czuję ,że na święta będziemy się wszystkim chwalić jak nie na niepodległość to na Boże Narodzenie już na pewno
estrella, Lena87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypatrycja87 wrote:Oj fajnie ,że ktoś idzie ze mną ramie w ramię , kochana czuję ,że na święta będziemy się wszystkim chwalić jak nie na niepodległość to na Boże Narodzenie już na pewno
I tak ma być! Trzeba myśleć pozytywnie a na pewno się uda Też się cieszę, że nie jestem sama... będziemy się wzajemnie wspierać -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
patrycja87 wrote:Wiesz bo to jest tak przy pierwszym nie myślałam nawet o tym, kiedy zajdę itp. Teraz jakoś gorzej to znoszę. Ale wiem że Tobie Lena też się uda, pamiętaj ,że w całym roku, najwięcej kobiet zachodzi w ciąże w okresie zimowym
Narobiłaś mi nadzieji tym zimowym okresem... eh było by bosko... mam nadzieję, że kiedyś się w końcu doczekam
-
Witajcie, pozwólcie że się dołączę obecnie z mężem staramy się o nasze pierwsze dziecko, to nasz drugi cykl i właśnie dzisiaj zrobiłam po raz pierwszy test owulacyjny i wyszło mi, że owulacja będzie w ciągu 24-36h świetna niespodzianka biorąc pod uwagę moje bardzo nieregularne cykle, oby wszystko poszło po mojej myśli, już mężowi oświadczyłam, że przez najbliższe 3 dni musi znaleźć czas na
-
Cieszy się i mówi, że znajdzie czas ja nie mam innego wyboru jak im wierzyć ponieważ mój najdłuższy cykl od stycznia trwał 54dni a najkrótszy 19 więc na czymś polegać muszę a nie jest to jeszcze ten etap, żeby mierzyć temperaturę itd. Zresztą ja nie umiem obserwować swojego organizmu kiedyś wiedziałam kiedy mam owu ponieważ czułam duży ból w jajniku, ale od dłuższego czasu nic nie czuję...
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny od początku tygodnia taka byłam zajęta, że nawet nie miałam czasu zajrzeć na forum... chociaż zauważyłam też i pozytywy tej sytuacji - głowa zajęta czym innym niż rozmyślaniem o ciąży więc udało się wyluzować w poniedziałek byłam u znajomych, którzy mają miesięczną córeczkę... słodkie maleństwo ale wyglądają jak zombi :p córka daje im nieźle w kość tak więc postanowiłam się cieszyć tym co mam... jak będzie dziecko to już takiego spokojnego i beztroskiego wieczoru jak dziś nie będę miała a tak się zastanawiam czy bierzecie jakieś suplementy diety? Jakieś witaminy... chcę w coś zainwestować ale nie wiem jakie byłyby najlepsze? Na razie łykałam tylko kwas foliowy i magnez z b6...
-
Tez mi sie wydaje ze nie czuje owulki, nie wiem, zobaczymy z nowym cyklu, ja tez bralam tylko magnez z b6, kwas f., i popijalam wapno, teraz chce wyprobowac vita-min plus mama, duzo w sklad wchodza witaminy, jestem szczupla to nie powinno mi zaszkodzic, jak czytalam na jednej stronce.
-
nick nieaktualny
-
Wyobraźcie sobie,że wczoraj zrobiłam test, dodam ,że po miesiączce, i znowu były dwie kreski. Myślałam ,że oszaleję więc poszłam do gina, okazało się ,że w macicy nic nie widać, nie ma śladu, pozamacicą też , więc skąd dwie kreski. Gin uważa ,że mogłam poronić właśnie w tej miesiączce, bardzo wcześnie i na teście mogą jeszcze wychodzić dwie kreski. W pon idę zrobić bete ,żeby się upewnić
-
nick nieaktualny
-
Przykra sprawa, ale jeśli spojrzy się na to pod względem natury, może być trochę łatwiej. Mi kiedyś tłumaczyli, że tak to już niestety jest a wczesne poronienie to obrona przed chorobami, gdyż taki embrion najprawdopodobniej jest mocno uszkodzony lub nieprawidłowy, nic na to nie poradzimy. Głowa do góry. U nas wczoraj było , mam nadzieję że coś z tego będzie.
pirelka lubi tę wiadomość