Rocznik '87 - Zapraszam :)
-
WIADOMOŚĆ
-
niestety dziewczyny parametry nie wyszły najlepsze:( ale zakupiłam swojemu teraz suplementy, po za tym zdrowe jedzenie, dużo soków, 0 alkoholu, 0 palenia i zobaczymy jak to wyjdzie za 3 miesiące. Podłamało mnie to, no ale trzeba walczyć dalej.
-
nick nieaktualnyMnie z rana skusił test pepino, choć biłam się z myślami. Negatywny. Zdaję sobie sprawę, że może być za wcześnie nawet gdyby się udało bo to dopiero 24 dc, ale jednak boję się też, że znowu sobie wkręciłam wszystko i to moja chęć ciąży zwycięża nad jej obecnością
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa testowałam wczoraj zresztą pisałam chyba o tym dzisiaj kupiłam kolejne 3 pepino na wszelki wielki i w poniedziałek znowu sprawdzam po dupku. We wtorek powinnam planowo mieć @ więc zobaczymy. Czuję objawy inne niż w poprzednich cyklach więc zobaczymy.
Dzisiaj polatałam po galeriach i strasznie zmęczył mnie dzień, dopiero wróciłam.
Lena nie martw się trądzikiem ja po CLO mam tak wysypaną twarz, że dawno tak nie miałam, aż wstyd wychodzić z domu do tego cały dekolt i plecy twarz już podleczyłam. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny