Rocznik '87 - Zapraszam :)
-
WIADOMOŚĆ
-
hej ! Nataszka no oby nie było powodzenia
ja wczoraj skonczyłam dupka pierwszy raz w zyciu go brałam a dzis normalnie chodze jak zombi jakoś mi tak dziwnie słabo, spie na stojąco (wczoraj jak padlam o 21 dzis ledwo o 7 wstałam) do tego rano miałam dziwnego doła mogła bym chyba z kilka godzin ryczec gdyby nie to ze w pracy nie wypada masakra jakas ciekawe czy to jakis efekt odstawienia -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny a ja z lipca 87. A wiec wczoraj miałam spadek 36.7 a dzis szok 37 a jutro powinnam dostać @ ale czuje sie kiepsko biegunka....dziwny smak w ustach i co najgorsze jak poczuje jakis zapach i mi nie podejdzie naciąa mnie porażka...
1 ciąże poroniłam w 9 tyg z 8lat temu
2 ciaza rok temu biochemiczna(pusty pecherzyk)
Mam nadzieje ze teraz uda mi sie ja utrzymac myśle przynajmniej staram sie juz myślec pozytywnie...przy 2 ciaze tej biochemicznej nie czułam nic ani mnie podbrzusze nie bolało ani nic poprostu tylko w plecach w krzyzu bolało wiec mam nadzieje ze fasolinka sie dobrze zagnieździ ahh Panie BOŻE pomoż!!! -
nick nieaktualny
-
oby bo po raz 3 nie chciałabym przez o przchodzic...a i tak sie udało bo rok miałam przerwy od stran teraz po 29 zaczelismysie starac i w szoku jestem ze w 1 cyklu sie udać moze:D
Estrella MAsz juz dzieci? widze ze 2 cykl sie starasz wiec spokojnie:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2014, 12:53
-
nick nieaktualny
-
ja tak rok temu miałam pow ze musze zajsc w ciaze do swiat Bozego Narodzeniazajśc zaszłam ale niestety ten pusty pecherzyk 13 grudzien bedzie juz rok :)Estrella daj na luz bo na siłe ciezko duzo jest w psychice uwierz mi...teraz z męzem dalam na luz totalnie nei myslelismy o tym
-
w ogole po tym poronieniu samoisnym to kupił mi mąż psa bo bardzo chciałam:) Maltańczyka RÓWNIEŻ muduzozawdzeczam bo jak mi źle a jestem sama w domu to on zawsze podbiegnieprzytuli sie:D
-
nick nieaktualnyJa bym baaardzo chciała mieć psa ale mój mąż twierdzi, że mieszkanie w bloku nie jest dla psa a szkoda bo jego często w domu nie ma i ja tak sama siedzę... dobrze, że teraz mam to forum... Zawsze można pogadać Tym bardziej, że w pracy też sama w pokoju siedzę... Ja myślałam, że ciąża to nie taka skomplikowana sprawa... ale jak w 1 cyklu się nie udało to z jednej strony trochę się rozczarowałam, a z drugiej pomyślałam, że tak ma być... może to nie jest ten czas...
-
Ja o rok temu zaszłam w 4 cyklu:D a teraz po roku przerwy w 1 cyklu w niedziele zrobie testa :Da jutro opre sie na tempce jeszcze:D jak bedzie zowu 37 to juz wiadomo:D
choc czuje sie ze sie udalo:D najorsze ze jutro do pracy na 6 do 14;/dobrze ze siedzaca:D -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny