Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Rocznik '87 - Zapraszam :)
Odpowiedz

Rocznik '87 - Zapraszam :)

Oceń ten wątek:
  • misake Koleżanka

Wysłany: 27 października 2014, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oglądałam wykresy innych staraczek to obserwuje się spadki temperatur a potem na końcu plusik więc jak to jest?

♡ cykl starań

jnmqflw1y0q6glle.png
  • Nataszka2200 Autorytet

Wysłany: 27 października 2014, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rozniejest ja paredni przed @ miałam spadek z 36.9 na 36.7 a na drugi dzien mmi wskoczyłouz 37 moze zagniezdzenie bylo ja juz nie wiem...a gdzie mierzysz tempke? bo ja w pochwie

iv09piqvr5fpkazd.png
    Aleks ur.20.03.2016r godz 17:07 waga:3.272 i 55cm
    [link=https://www.suwaczki.com/]xnw49n739hscix2y.png[/link]
  • misake Koleżanka

Wysłany: 27 października 2014, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie u mnie w ogole nie ma o czym mowic. ja mierzylam pod pacha zeby zobaczyc czy nie jestem przypadkiem chora. jezlei nie uda sie w tym cyklu zaczne mierzyc temp.
    ja jezeli to bylo zagniezdzenie w 6 dpo czulam wyraznie, uklucie jakby nozem rozchodzace sie do krzyza nigdy czegos takiego nie czulam( a @ i owulacje ma tak bolesna ze nie sposob jej ni wykryc) bol wyrwal mnei ze snu.

dzisiaj czuje ze urwa mi sie zaraz cycki.

jezlei nie bede w ciazy to uznam sie za wariatke:D

♡ cykl starań

jnmqflw1y0q6glle.png
  • misake Koleżanka

Wysłany: 27 października 2014, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a i zaczely mnie bardzo bolec po zewnetrznej stronie w kierunku pach jakbym przerzucala worki.

♡ cykl starań

jnmqflw1y0q6glle.png
  • Aska87 Autorytet

Wysłany: 28 października 2014, 07:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to jest okropne :( jedni się starają a inni nie doceniają tego co dostali :(
    http://kobieta.onet.pl/dziecko/ciaza-i-porod/tragedia-w-skierniewicach-lekarze-mowia-o-pladze-pijanych-ciezarnych-kobiet/kn31f

udało się w <3 9 <3 msc s
    SYNEK :*Patryk :* ur. 22.08.15 3170g 57cm 10 pkt :)
    relg3e5e4hiu7llr.png
    [*] 8.10.2016 7tc <3
  • misake Koleżanka

Wysłany: 28 października 2014, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dokładnie- niepojęte.

♡ cykl starań

jnmqflw1y0q6glle.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2014, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ostatnio czytałam też, że chyba w niedzielę naćpana matka urodziła dziecko, które walczy o życie... coraz więcej informacji o napitych czy zaćpanych "matkach", których dzieci praktycznie nie mają szans aby przeżyć, a nawet jak im się uda to ciężko chorują... smutne...

• Aska87 Autorytet

Wysłany: 28 października 2014, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pijane naćpane albo wyrzucają na śmietnik albo mordują czy głodzą na śmierć :( strasznie dużo ostatnio tego w mediach :( i nie tylko na ulicy dziewczyny z brzuchem i papierosem w ręce :(

udało się w <3 9 <3 msc s
    SYNEK :*Patryk :* ur. 22.08.15 3170g 57cm 10 pkt :)
    relg3e5e4hiu7llr.png
    [*] 8.10.2016 7tc <3
  • misake Koleżanka

Wysłany: 28 października 2014, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    estrella wrote:
    Ostatnio czytałam też, że chyba w niedzielę naćpana matka urodziła dziecko, które walczy o życie... coraz więcej informacji o napitych czy zaćpanych "matkach", których dzieci praktycznie nie mają szans aby przeżyć, a nawet jak im się uda to ciężko chorują... smutne...

HEJ ESTRELLA !
    to ja testowanie mam juz za soba, bylam dzisiaj u mojej gin dala mi badania i kazala rowniez zrobic bete. Niestety dupa wynik 3,9 chyba nie przepowiada ciazy.
    W 10 dpo myslalam ze za wczensie na takie badania.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2014, 20:18

♡ cykl starań

jnmqflw1y0q6glle.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2014, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    misake wrote:
    HEJ ESTRELLA !
    to ja testowanie mam juz za soba, bylam dzisiaj u mojej gin dala mi badania i kazala rowniez zrobic bete. Niestety dupa wynik 3,9 chyba nie przepowiada ciazy.
    W 10 dpo myslalam ze za wczensie na takie badania.

hmm... ja się w sumie na becie wcale nie znam bo jeszcze nigdy nie robiłam... ale w necie znalazłam takie info "Za pomocą badania beta hCG ciążę najwcześniej można potwierdzić około tygodnia od zapłodnienia. Beta hCG pojawia się we krwi kobiety po zagnieżdżeniu się zapłodnionej komórki jajowej w macicy, czyli 6-8 dni od dnia zapłodnienia. Beta hCG w moczu pojawia się po 10-14 dniach od zapłodnienia czyli w okresie spodziewanej miesiączki". Tak więc chyba czas odpowiedni... i już powinna być wyższa... ale mówię ja się nie znam :/ objawy wskazywałyby na ciążę... ale ja w poprzednim cyklu też się łapałam na tym, że każdy objaw brałam za ciążowy i nic z tego nie było...

Ja już tracę nadzieję na ten cykl... bo objawy typowo na @... tylko ciągle coś czuję w podbrzuszu... a nie było tego w poprzednim cyklu... ale wcześniej aż tak nie zwracałam uwagi na swój organizm jak teraz... więc może to dla mnie normalne... okaże się...

• misake Koleżanka

Wysłany: 28 października 2014, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez sie nie znam ale jest napisane tak <2 nie będące w ciazy
    0,2-1 tydzień 5-50
    Wkurzyłam sie bo myślałam ze sie udało :/
    I miałam na to dowody w postaci śluzu min i okropnego bolu 6 dni po owulacji ehh

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2014, 21:45

♡ cykl starań

jnmqflw1y0q6glle.png
  • misake Koleżanka

Wysłany: 28 października 2014, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To gdzie tu sie mieści 3,9 :D

♡ cykl starań

jnmqflw1y0q6glle.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2014, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niby wynik wyższy niż 5 oznacza ciążę... ale ja bym jeszcze nadziei nie traciła... może powtórz betę np w piątek i zobaczysz czy jest wzrost? Dziś wtorek więc w pt chyba już test powinien wyjść jeśli byłby wzrost... ;)

• misake Koleżanka

Wysłany: 28 października 2014, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No niby tak :)

♡ cykl starań

jnmqflw1y0q6glle.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2014, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To się nie stresuj i cierpliwie czekaj, żeby ewentualnej fasolce nie zaszkodzić ;) trzymam kciuki <3

misake lubi tę wiadomość

• misake Koleżanka

Wysłany: 28 października 2014, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki :*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2014, 22:07

♡ cykl starań

jnmqflw1y0q6glle.png
  • Butter Autorytet

Wysłany: 29 października 2014, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć laski? Jak tam u Was? Miłego dnia

860ih371w1equ1ox.png
    f2wl9n73ao6srr6d.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 października 2014, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny :-) u mnie piękna pogoda chociaż rano szyby musiałam skrobac w aucie :-( juz prawie wszystko w pracy zrobiłam wiec teraz mogę na forum posiedziec :-) jeszcze dziś i dwa dni i urlooop ale się ciesze :-D no i @ wciąż nie ma więc jest nadzieja :-)

• misake Koleżanka

Wysłany: 29 października 2014, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie nadziei brak niestety- żałoba :D Nie rozumiem jak to możliwe!!! wszystko fajnie, wyniki idealne, tsh na idealnym poziomie, żelik był a tu prosze!!!
    ja pierdziu!!! estrella 10 dpo wynik powinien wykazać ciąze wg gin także dupa blada! ale dzieki kochana za wsparcie. :**

♡ cykl starań

jnmqflw1y0q6glle.png
  • misake Koleżanka

Wysłany: 29 października 2014, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    poproszę o przepis jak sie wyluzować i nie myśleć o ciąży.
    Dodaję iż wakacje nie wchodzą w grę :))

♡ cykl starań

jnmqflw1y0q6glle.png
‹‹ 78 79 80 81 82 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ