Rocznik '87 - Zapraszam :)
-
WIADOMOŚĆ
-
rozniejest ja paredni przed @ miałam spadek z 36.9 na 36.7 a na drugi dzien mmi wskoczyłouz 37 moze zagniezdzenie bylo ja juz nie wiem...a gdzie mierzysz tempke? bo ja w pochwie
-
nie u mnie w ogole nie ma o czym mowic. ja mierzylam pod pacha zeby zobaczyc czy nie jestem przypadkiem chora. jezlei nie uda sie w tym cyklu zaczne mierzyc temp.
ja jezeli to bylo zagniezdzenie w 6 dpo czulam wyraznie, uklucie jakby nozem rozchodzace sie do krzyza nigdy czegos takiego nie czulam( a @ i owulacje ma tak bolesna ze nie sposob jej ni wykryc) bol wyrwal mnei ze snu.
dzisiaj czuje ze urwa mi sie zaraz cycki.
jezlei nie bede w ciazy to uznam sie za wariatke:D -
to jest okropne jedni się starają a inni nie doceniają tego co dostali
http://kobieta.onet.pl/dziecko/ciaza-i-porod/tragedia-w-skierniewicach-lekarze-mowia-o-pladze-pijanych-ciezarnych-kobiet/kn31f -
nick nieaktualnyOstatnio czytałam też, że chyba w niedzielę naćpana matka urodziła dziecko, które walczy o życie... coraz więcej informacji o napitych czy zaćpanych "matkach", których dzieci praktycznie nie mają szans aby przeżyć, a nawet jak im się uda to ciężko chorują... smutne...
-
pijane naćpane albo wyrzucają na śmietnik albo mordują czy głodzą na śmierć strasznie dużo ostatnio tego w mediach i nie tylko na ulicy dziewczyny z brzuchem i papierosem w ręce
-
estrella wrote:Ostatnio czytałam też, że chyba w niedzielę naćpana matka urodziła dziecko, które walczy o życie... coraz więcej informacji o napitych czy zaćpanych "matkach", których dzieci praktycznie nie mają szans aby przeżyć, a nawet jak im się uda to ciężko chorują... smutne...
HEJ ESTRELLA !
to ja testowanie mam juz za soba, bylam dzisiaj u mojej gin dala mi badania i kazala rowniez zrobic bete. Niestety dupa wynik 3,9 chyba nie przepowiada ciazy.
W 10 dpo myslalam ze za wczensie na takie badania.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2014, 20:18
-
nick nieaktualnymisake wrote:HEJ ESTRELLA !
to ja testowanie mam juz za soba, bylam dzisiaj u mojej gin dala mi badania i kazala rowniez zrobic bete. Niestety dupa wynik 3,9 chyba nie przepowiada ciazy.
W 10 dpo myslalam ze za wczensie na takie badania.
hmm... ja się w sumie na becie wcale nie znam bo jeszcze nigdy nie robiłam... ale w necie znalazłam takie info "Za pomocą badania beta hCG ciążę najwcześniej można potwierdzić około tygodnia od zapłodnienia. Beta hCG pojawia się we krwi kobiety po zagnieżdżeniu się zapłodnionej komórki jajowej w macicy, czyli 6-8 dni od dnia zapłodnienia. Beta hCG w moczu pojawia się po 10-14 dniach od zapłodnienia czyli w okresie spodziewanej miesiączki". Tak więc chyba czas odpowiedni... i już powinna być wyższa... ale mówię ja się nie znam objawy wskazywałyby na ciążę... ale ja w poprzednim cyklu też się łapałam na tym, że każdy objaw brałam za ciążowy i nic z tego nie było...
Ja już tracę nadzieję na ten cykl... bo objawy typowo na @... tylko ciągle coś czuję w podbrzuszu... a nie było tego w poprzednim cyklu... ale wcześniej aż tak nie zwracałam uwagi na swój organizm jak teraz... więc może to dla mnie normalne... okaże się... -
Ja tez sie nie znam ale jest napisane tak <2 nie będące w ciazy
0,2-1 tydzień 5-50
Wkurzyłam sie bo myślałam ze sie udało
I miałam na to dowody w postaci śluzu min i okropnego bolu 6 dni po owulacji ehhWiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2014, 21:45
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny u mnie piękna pogoda chociaż rano szyby musiałam skrobac w aucie juz prawie wszystko w pracy zrobiłam wiec teraz mogę na forum posiedziec jeszcze dziś i dwa dni i urlooop ale się ciesze no i @ wciąż nie ma więc jest nadzieja
-
U mnie nadziei brak niestety- żałoba Nie rozumiem jak to możliwe!!! wszystko fajnie, wyniki idealne, tsh na idealnym poziomie, żelik był a tu prosze!!!
ja pierdziu!!! estrella 10 dpo wynik powinien wykazać ciąze wg gin także dupa blada! ale dzieki kochana za wsparcie. :**