Rocznik '87 - Zapraszam :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny! Mam takie pytanie kiedy jest czas na testowanie? Cykl 30 dni, owulka w 17 dniu cyklu i mam wrażenie( o ile to nie moje urojenia) implantacja w 6dpo. Oczywiście już zrobiłam test bo nie wytrzymałam. Jeżeli jestem w ciazy kiedy powinien wyjsć pozytywny?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ok w takim razie czekamy razem! To mój pierwszy cykl starań powiedz czy odbierałas jakieś symptomy od swojego organizmu w pierwszym cyklu? Nie wiem czy to moje urojenia ale zaobserwowałam tak jakby implantacje ( ostry kłujący bol jajnika) i mam gesty bialo żółty śluz. Oprócz tego jestem strasznie zmęczona i nie ma w ogóle apetytu.
Czy są jakieś szanse? -
nick nieaktualnyJa nigdy w ciazy nie byłam wiec wiele nie pomogę... w pierwszym cyklu miałam różne objawy a ostatecznie nic z tego nie wyszło teraz tez mam różne ale inne niż w poprzednim wiec myślę że psychika płata mi figla u mnie raczej nic z tego ale u Ciebie chyba są duże szanse bo wiele dziewczyn miało takie objawy jak Ty i to była ciaza trzymam mocno kciuki żeby to była fasolka
-
misake ja w 4 tyg jestem i Ci powiem ze najpierw zauwarzylamze za czesto mnie kuł lewy jajnik a w ogole to jestem nerwowa i placzliwa a zaraz mam duzo energii...a tak dzien przed spodziewana @ mnie bolalo podbrzusze nie jak na okres a tak mnie cmiło a co do sluzy to zółto kremowy ajak paznokciemzpalca sciagnełam to byl taki mleczny:D
a udało sie w 1 cyklustaran po rocznej przerwie:) -
nick nieaktualnyTak szczerze mówiąc to im więcej czytam roznych wątków tym bardziej się przekonuje ze objawy w ciazy to bardzo indywidualna sprawa. Jedne dziewczyny mają szybko inne później a jeszcze inne przez całą ciążę czują się dobrze... każdy organizm jest inny wiec chyba pozostaje cierpliwie czekać i nie szukać na sile tak jak ja to robie
Nataszka2200 lubi tę wiadomość
-
Ja staram sie nie wariować ( łatwo powiedzieć bo przecież każda
Z nas która stara sie o dziecko chciałaby już być w ciazy ) ale czuje sie bardzo dziwnie wczoraj nie mogłam wstać z łóżka leżałam tak do 15 i śluz którego nigdy nie miałam przed miesiączka.
Tak podpytuje Estrella dziękuje za odpowiedzi :*estrella lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWiem jak się czujesz bo ja też bym chciała juz być w ciąży dlatego szukam info na ten temat które dadzą mi nadzieje tyle ze ja z mężem przez te dwa cykle serduszkowalam tylko po razie w dni płodne bo tak się złożyło dlatego wielkich oczekiwan z tym cyklem nie wiąże... Od listopada działamy na maksa
-
nick nieaktualny
-
Misake a jaka masz tempke? ja mam 37i 37,1
zaraz ide na bete o 7.30 popołudniu bede miec wynik troszke sie boje;Dale rok temujakporoniłam a mierzyłam tempke to nagle z 37 spadło do 36,8 a jak narazie sie trzyma 37:D
-
ja nie mierze temperatury. Zmierzyłam tylko w weekend bo myslalam ze cos mnie bierze. w sobote rano mialam 36, 8 a w niedziele 36, 4.
mam nadzieje ze to nic nie oznacza?
jakos olalam ta temperature ale mialam wczesniej monitoring cyklu jak jeszcze sie nie staralismy i terczyca moja rowniez w eleganckim stanie wyniki idealne. zeby sie udalo