Rocznik '87 - Zapraszam :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja mialam w aplikatorach , aplikowalam do srodka i resztke na zewnatrz takze juz zel nie byl potrzebny, dziekuje estrella ja poki co czuje sie od wczoraj fatalnie wszystko mnie boli mam nadzieje ze to szybko przejdzie 3mam kciuki za nowy cykl ♡ ja ide do lekarza w czwartek takze dopiero wtedy ciaze potwierdzi lekarz
-
nick nieaktualnyFatim wrote:Estrella z pewnością pomoże, wierzę, że z nim szybciej zajdziemy niż bez niego po pierwsze daje super poślizg a to rozluźnia i relaksuje więc może nie będzie się tak myśleć o dziecku (mi się zdarza nawet w trakcie stosunku) po drugie pomaga osobom, które mają problem ze śluzem a po trzecie pomaga plemnikom a nie zabija je jak ślina czy zwykle lubrykanty
Fatim masz rację... też myślę, że szybciej zajdziemy z nim niż bez niego... tym bardziej, że śluz dla plemników jest bardzo ważny a u mnie z nim słabo... na pewno nam nie zaszkodzi a może jeszcze pomoże - trzymam kciuki żeby tak właśnie było! -
nick nieaktualnymisake wrote:Ja mialam w aplikatorach , aplikowalam do srodka i resztke na zewnatrz takze juz zel nie byl potrzebny, dziekuje estrella ja poki co czuje sie od wczoraj fatalnie wszystko mnie boli mam nadzieje ze to szybko przejdzie 3mam kciuki za nowy cykl ♡ ja ide do lekarza w czwartek takze dopiero wtedy ciaze potwierdzi lekarz
Po cichutku gratuluję :*:*:* i czekam na wieści od lekarza... a jak się czujesz? Nawet nie wiesz jak się cieszę, że się udało -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
u mnie bez leków ostatnio ani @ nie ma ani owulacji więc jedyna nadzieja.... no każdy ma gorsze dni ale nadzieja podobno umiera ostatnia
a mnie wczoraj jedna z ciotek dopadła i niby udawała że się przytula a obmacała mi brzuch z każdej strony z tekstem " coś Ci się przybrało, kiedy będzie dziecko" wrrrrrrr
-
nick nieaktualnyJa kiedyś odstawiłam leki dla odpoczynku i @ przyszła, ale spóźniona ..zdążyłam zrobić betę w nadziei, ale nici były
Nie zazdroszczę Dziewczynom, że mają bardzo długie cykle i @ nie przychodzi, muszą wywoływać
Aska87 co za fatalna ciotka oszaleć można i wkurzyć się na maksa.. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPo urlopie suuuper szkoda tylko, że wszystko co dobre tak szybko się kończy ale cóż trzeba wrócić do rzeczywistości... ja żel zamówiłam odpowiednio wcześnie żeby doszedł na owulkę zobaczymy czy coś pomoże... Trzymam kciuki za testowanie, oby zakończyło się kropkiem
-
nick nieaktualnyOwulka ma być jakoś wtorek-środa tak więc od soboty zaczynamy starania ze zdwojoną siłą mam tylko nadzieję, że nic mi ten urlop w cyklu nie poprzestawiał bo akurat jak wyjeżdżałam kończyła mi się @... zawsze po niej mam 1-2 dni plamień... a teraz miałam aż 4 dni... zastanawiam się czy nie będzie miało to wpływu na termin owulki... dlatego trzeba co 2 dni działać żeby nie przegapić
-
nick nieaktualnyOjjj tak czas leci jak szalony oby od owulki do testowania mijało tak szybko... bo wtedy też się dłuży... ale coś mi się wydaje, że po powrocie do pracy będę miała tyle rzeczy do zrobienia, że czas będzie pędził jak szalony obym w tym cyklu mogła zatestować bo do tej pory @ przychodziła wcześniej