Rocznik '87 - Zapraszam :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
pirelka wrote:Oczywiście, że trzeba na początku też myślałam, że nie ma opcji.. że uda się już pierwszych cyklach bo wszystko zawsze było ok
Jak długo sie starasz ?
Ja jestem dopiero 2gi cykl po tabletkach, wiec za wiele nie wymagam, i zreszta widze ze temp. mi skacze jak oszalała, wiec pewnie do normalności jeszcze nie powróciłam, hehe ale ... zawsze jest ta iskierkę nadziei -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam piekny rocznik, dołączam do Was starających się, u mnie 4 miesiąc i nic Mam o tyle trudniej,że mam tylko jedrn czynny jajnik, drugi przez torbiela jest nieczynny.Mam już 2 letnią córkę, za pierwszym razem udało się po 3 miesiącach, a teraz hmmm jakoś stałam się niecierpliwa
-
nick nieaktualny
-
Wiesz bo to jest tak przy pierwszym nie myślałam nawet o tym, kiedy zajdę itp. Teraz jakoś gorzej to znoszę. Ale wiem że Tobie Lena też się uda, pamiętaj ,że w całym roku, najwięcej kobiet zachodzi w ciąże w okresie zimowym
-
nick nieaktualnyCzyli u Mnie nawet okres zimowy się nie sprawdził
Psychika płata Nam figle, ale tak naprawdę od Nas samych jest wszystko zależne ..
Przez te 2 lata mogło się dużo u Was zmienić, więc może zacznij od różnych badań typu tsh, progesteron, prolaktyna, badanie nasienia itd . -
nick nieaktualnyMargotka wrote:Jak długo sie starasz ?
Ja jestem dopiero 2gi cykl po tabletkach, wiec za wiele nie wymagam, i zreszta widze ze temp. mi skacze jak oszalała, wiec pewnie do normalności jeszcze nie powróciłam, hehe ale ... zawsze jest ta iskierkę nadzieiMargotka lubi tę wiadomość
-
pirelka wrote:Tak jak w opisie z lekami od stycznia, II cykl z CLO.
Trzymam kciuki kochana na pewno sie uda ! Myśle ze najważniejsze to nie poddawać sie, walczyć i myślec pozytywnie ... Wiem, ze jestem dopiero "początkująca" i przyznaje szczerze, ze niewiele znam sie na lekach, problemach itp ... Iale trzymam mocno kciuki za nas wszystkie starające sie musi sie udać, nie ma opcji !!!pirelka lubi tę wiadomość
-
Musi nam sie udac, od kiedy juz jestem pewna ze z tym jedynym chce byc na zawsze to mysle o przyszlosci, pragne dla nas miec maluszka.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wiem ze to nie jest proste, my juz kolo roku sie staramy i nic. Na ovu jestem od dwoch miesiecy to moze cos wyjdzie z tego, wykresy moze pomoga.
-
Hej dziewczyny
To i ja dołączę jeśli nie macie nic przeciwko. O pierwsze maleństwo staraliśmy się z mężem 1,5roku.dopiero badanie nasienia wykazało w czym problem. Mąż miał kiepskie uplynnienie plemników. Teraz staramy się o drugiego szklana, to nasz pierwszy cykl starań. Do okresu zostali tydzień niecały. Oby się udalo
Trzymam kciuki za wszystkie staraczki. W kupie siła! -
nick nieaktualny