Rocznik '87 - Zapraszam :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
pirelka wrote:Oczywiście, że trzeba
na początku też myślałam, że nie ma opcji.. że uda się już pierwszych cyklach bo wszystko zawsze było ok
Jak długo sie starasz ?
Ja jestem dopiero 2gi cykl po tabletkach, wiec za wiele nie wymagam, i zreszta widze ze temp. mi skacze jak oszalała, wiec pewnie do normalności jeszcze nie powróciłam, hehe ale ... zawsze jest ta iskierkę nadziei -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam piekny rocznik, dołączam do Was starających się, u mnie 4 miesiąc i nic
Mam o tyle trudniej,że mam tylko jedrn czynny jajnik, drugi przez torbiela jest nieczynny.Mam już 2 letnią córkę, za pierwszym razem udało się po 3 miesiącach, a teraz hmmm jakoś stałam się niecierpliwa
-
nick nieaktualny
-
Wiesz bo to jest tak przy pierwszym nie myślałam nawet o tym, kiedy zajdę itp. Teraz jakoś gorzej to znoszę. Ale wiem że Tobie Lena też się uda, pamiętaj ,że w całym roku, najwięcej kobiet zachodzi w ciąże w okresie zimowym
-
nick nieaktualnyCzyli u Mnie nawet okres zimowy się nie sprawdził
Psychika płata Nam figle, ale tak naprawdę od Nas samych jest wszystko zależne ..
Przez te 2 lata mogło się dużo u Was zmienić, więc może zacznij od różnych badań typu tsh, progesteron, prolaktyna, badanie nasienia itd . -
nick nieaktualnyMargotka wrote:Jak długo sie starasz ?
Ja jestem dopiero 2gi cykl po tabletkach, wiec za wiele nie wymagam, i zreszta widze ze temp. mi skacze jak oszalała, wiec pewnie do normalności jeszcze nie powróciłam, hehe ale ... zawsze jest ta iskierkę nadzieiz lekami od stycznia, II cykl z CLO.
Margotka lubi tę wiadomość
-
pirelka wrote:Tak jak w opisie
z lekami od stycznia, II cykl z CLO.
Trzymam kciuki kochanana pewno sie uda ! Myśle ze najważniejsze to nie poddawać sie, walczyć i myślec pozytywnie ... Wiem, ze jestem dopiero "początkująca" i przyznaje szczerze, ze niewiele znam sie na lekach, problemach itp ... Iale trzymam mocno kciuki za nas wszystkie starające sie
musi sie udać, nie ma opcji !!!
pirelka lubi tę wiadomość
-
Musi nam sie udac, od kiedy juz jestem pewna ze z tym jedynym chce byc na zawsze to mysle o przyszlosci, pragne dla nas miec maluszka.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wiem ze to nie jest proste, my juz kolo roku sie staramy i nic. Na ovu jestem od dwoch miesiecy to moze cos wyjdzie z tego, wykresy moze pomoga.
-
Hej dziewczyny
To i ja dołączę jeśli nie macie nic przeciwko. O pierwsze maleństwo staraliśmy się z mężem 1,5roku.dopiero badanie nasienia wykazało w czym problem. Mąż miał kiepskie uplynnienie plemników. Teraz staramy się o drugiego szklana, to nasz pierwszy cykl starań. Do okresu zostali tydzień niecały. Oby się udalo
Trzymam kciuki za wszystkie staraczki. W kupie siła! -
nick nieaktualny