Rocznik '87 - Zapraszam :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam koleżanki ja z rocznika 87 więc się dołączam... to mój pierwszy cykl starań ale bardzo chciałabym aby się udało... dwie koleżanki urodziły 2 tygodnie temu, kolejna ma termin na listopad, kuzynka rodzi lada chwila... i chyba przez te ciąże wokół i ja w końcu zapragnęłam dzidziusia... chyba mam trochę obsesję, bo ciągle o tym myślę... za to mój mąż mnie uspokaja i prosi o cierpliwość... tak więc żeby jego już nie zamęczać ciągłym gadaniem o dniach płodnych, dzieciach itd. itp. postanowiłam popisać na forum Wy pewnie wiecie jak ja się czuję...
Lena87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa nie wiem jak wyjdzie teraz bo z USG mam problem, nie ma terminów.. zobaczymy, ale mam nadzieję, że jakoś uda się wszystko pogodzić.
U mnie plamienie się na razie nie rozkręciło, to nawet lepiej bo cykl o 1 dzień dłuższy i większa szansa na USG późniejsze. -
nick nieaktualnyButter witaj :]
I jak dziewczyny u was??
Ja dzisiaj 3 dzień z Dongiem. Oprócz głupawki istnej jaka mnie wczoraj dopadła i nawet trochę jeszcze dzisiaj trzyma, poczułam wczoraj kłucie prawego jajnika i to takie fest :] no i znowu śluzu trochę dogrzebałam rozciągliwego gdzie u mnie wcale nie tak łatwo go znaleźć :] -
ja dzisiaj w miarę pozytywnie, okres dopiero za tydzień, wiec żyje w niepewności, wczoraj miałam gorszy dzień aż się z tego wszystkiego popłakałam, bo wszędzie dookoła rodzą się dzieci albo co kogoś nie spotkam to ktoś jest w ciąży, a u nas taki smuteczek.
Czarnula to chyba owulka się zaczyna - bierz się do roboty u mnie też z tym śluzem jakoś lipa.
-
heh a mnie od trzech dni boli tak dziwnie w podbrzuszu jakby ktoś mnie tam cały czas ściskał jakieś urojone objawy ciąży do tego mam, aż zrobiłam test żeby mózgowi i organizmowi pokazać że jest jedna kreska żeby przestali robić nadzieję
ja śluzu to w tym cyklu miałam co nie miara ale skoku temperatury nie było nic a nic -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA u mnie 2 dc i leje się ze mnie.. a w pracy ciężko
W 3 lub 4 dc zaczynam brać CLO to będzie mój II cykl.
Co do ilości cyklów z CLO to mi ginekolog też mówił, że zaleca się 3 cykle, przerwa znowu 3 cykle i jak nadal nic a zbliża się do roku to wtedy najlepiej na HSG sprawdzić. -
Butter wrote:Aska testy czasem źle pokazują, a ilu dniowy masz cykl?
a Bóg jeden raczy to wiedzieć ostatni miał 70 ale z reguły zawsze miałam tak po 35- 38 .... chociaż zdarzały się i takie po 30
odkąd zaczęliśmy się starać to wszystko się rozregulowało chyba za bardzo chceWiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2014, 10:58
-
nick nieaktualnypirelka wrote:Co do ilości cyklów z CLO to mi ginekolog też mówił, że zaleca się 3 cykle, przerwa znowu 3 cykle i jak nadal nic a zbliża się do roku to wtedy najlepiej na HSG sprawdzić.
mi to samo gin mówił dlatego zdziwiłam się tym co dziewczyny pisałyWiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2014, 10:58
pirelka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Butter wrote:Aska to długie strasznie, u mnie 26-28
heh też kiedyś miałam książkowe idealne 28 dni, a później była matura... gdzie pierwszy raz spóźniła się @ o dwa miesiące, później przeprowadzka do dużego miasta, studia, każda sesja skutkowała brakiem @ przez 2-3 miesiące czasami co mi było na rękę bo zawsze to mniej kłopotu ciążą się nie przejmowałam bo cnotę oj późno straciłam hehe a lekarz wszystko zwalał na stres bo wyniki idealne
no swój wkład w wydłużenie cyklu na pewno też ma wzrost wagi czego nie ukrywam nie potrafię się pozbyć w okresie buntu w liceum nie jadłam mięsa, jak wróciłam do normalnego odżywiania waga skoczyła ponad 20 kg w górę
ot cała moja historia
wszystko miało być poukładane studia, ślub, praca po roku pełna rodzina z maleństwem i d**a jednak nic się nie da zaplanować
oj ale się rozpisałam -
Madziulka wrote:Witam Was Dziewczyny i przyłączam się do rocznika 87
Ja starałam się z mężem ponad 2 lata,mieliśmy w tym roku podchodzić do in vitro,ale okazało się że zaszłam w ciążę naturalnie
gratulacjeMadziulka lubi tę wiadomość