Rocznik '87 - Zapraszam :)
-
WIADOMOŚĆ
-
A nie zalecają Ci niczego na podkręcenie? Jakiś leków, ziółek, zabiegów? Myśmy się z Basią zgadały, że jest nowy produkt ziołowy, MamaMed (?) - może coś takiego? Albo jakieś zabiegi...czy Ty jesteś za NPR? No bo jak są takie trudności, to widocznie są i jakieś schorzenia, może nieoczywiste...w ogóle myślę, że powinno się stosować podejście holistyczne w medycynie - przecież nawet jak ząb cię boli, to cały organizm choruje
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKisieńka wrote:Lena, tak mi przykro, ale trzeba walczyć! Nie łam się! Jesteśmy z Tobą!
Oczywiście, że trzeba walczyć .. ale przychodzą takie chwile zwątpienia kiedy mam wszystkiego dość .
DziękujęWiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2014, 12:28
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCzarnula87 wrote:Same CLO dostajesz?? Pęcherzyki ci pękają?? bo koleżanka dostawała przy tym CLO coś na pękanie pęcherzyków :] i zdaje się w 2-3 cyklu zaszła w ciąże
CLO + Pregnyl, u Mnie jednak się to nie sprawdziło ..
Bo zaczynam właśnie 4 cykl z CLO . -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLena mi moj gin powiedzial ze ja dobrze robie nawet jak lykam witaminy ze robie cykl przerwy od nich wszystkich. Organizm wtedy inaczej funkcjonuje
Teraz np sama do niego poszlam i poprosilam o zmiane lueiny na orgametrill, ktory jest silnym lekiem. Ale na nim kiedys w ciaze zaszlam. Czyli na nim mialam owulacje co mi sie nie przytrafia
Moze inne.leki? Kolezanka brala do.clo zdaje sie ovitrelle czy jakos tak o ile nazwy nie sknocilam. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam,
U mnie jedna kreska jak byk, a jednak była to reakcja chemiczna na wskutek czasu lub wadliwy test. Dzisiaj już plamienie mnie powitało i piersi całkiem przestały boleć. Trzeba zacząć nowy cykl i zarazem II z CLO.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2014, 07:55
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny