Rocznik '87 - Zapraszam :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny u mnie juz po @ teraz czas zacząć działać jak ja bym chciała dać cudowny prezent mojemu T bo 5 października ma urodziny a termin @ mam na 1 października jak On by się cieszył jakby w dniu urodzin dowiedział się ze będzie tata ach te marzenia.
Kisieńka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hello jestem i powiem wam tak, mam dziwną sytuację, a mianowicie to mój 39 dc haha ale myślę, że to po braniu tabsów tak się pokiełbasiło 2 cykle było ok potem szajba fix myślałam, że jestem w ciąży (oczywiście wszystkie oznaki itp. haha) moje wątpliwości rozwiało mnóstwo wykonanych testów ciążowych i test z krwi tydzień temu, a miesiączki jak nie było tak nie ma. Postanowiłam iść w końcu do gina, bo coś za długo... a on co mi powiedział?? że wszystko ok, organizm się normuje a na USG widzi dojrzewające dorodne jajeczko, i mówi, że w ten weekend mamy się brać do dzieła a w pon, sprawdzi, czy jajeczko pękło no szok... spóźniona owulacja więc będę próbowała w ten weekend
Kisieńka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wiecie ja narzekałam że wszyscy dookoła zachodzą a ja nie mogę, jak zaszłam - poroniłam dwa razy a teraz? Wczoraj na usg widziałam dwa dzidziulki i dwa bijące serduszka Kiedyś i Wam zostanie wynagrodzone to długie czekanie.
Powodzenia :*Aska87, Czarnula87, Ania_XxX, Jagah lubią tę wiadomość