Rocznik '87 - Zapraszam :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwelcia wrote:Wiecie ja narzekałam że wszyscy dookoła zachodzą a ja nie mogę, jak zaszłam - poroniłam dwa razy a teraz? Wczoraj na usg widziałam dwa dzidziulki i dwa bijące serduszka Kiedyś i Wam zostanie wynagrodzone to długie czekanie.
Powodzenia :*Ewelcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBrzuch coraz częściej zaczyna boleć jak na @. Zostały mi jeszcze 2 dni z dupkiem i w poniedziałek kolejny test przed dostinexem. Albo mam zwidy albo powoli pojawia się śluz z różowym śladem <?>.. zobaczymy jutro, ale piersi twarde, ogromne, nabrzmiałe i bolące, a przecież przed @ zawsze przestają boleć.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKisieńka wrote:Lekarz się Tobą opiekuje prawda? Może coś zaleci nowego, dobrego? Jakoś Wam pomoże?
Tak, ale mam wrażenie że stoję w miejscu ..
Pirelko, pokaż to zdjęcie zobaczymy co tam masz
A na forum też jest pewna dziewczyna, Alka której dwie kreski pojawiały się na teście po 20, 30 minutach . I co Najważniejsze jest w ciąży -
nick nieaktualnyKochana swojego zdjęcia nie mam bo aparat zabrał Mąż i nie mam jak zrobić. Stary odmawia posłuszeństwa, ale znalazłam zdjęcie online podobne wynikiem, tylko moja II kreska jest jeszcze bledsza, ale termin @ powinnam mieć dopiero pojutrze.
http://www.mojetehotenstvi.cz/files/imagecache/content/IMG_7124.JPG