Rocznik '87 - Zapraszam :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ewelinkie, jeszcze nie robiliśmy żadnych badań szukając przyczyny. Na razie uznaliśmy, że może nie próbowaliśmy we właściwym czasie etc, bo na pewno parę razy nam przepadła owulacja z różnych powodów, czy to wyjazdy, czy zmęczenie, czy się pokłóciliśmy... Mąż zawsze powtarza, że jak już będziemy mieli dzieci, to wtedy zobaczymy, że to był właśnie własciwy czas, aby się pojawiły na świecie. Jest pełen ufności i to też mnie podnosi na duchu. Ale i tak postanowiłam, że jak będziemy w październiku w Polsce i do tego czasu się nie uda (a więc ostatnia szansa przed nami ), to pójdziemy głębiej szukać przyczyny.
Madzia87, czekamy na dobre wieściWiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2014, 18:20
https://davf.daisypath.com/zsHVp3.png -
Cześć!
Dołączam się do wątku wspaniałego rocznika
Staramy się z mężem o pierwsze dziecko, to nasz drugi cykl. Aktualnie czekam na ovu bo chyba nadejdzie lada dzień. Mam nadzieję, że w Waszym gronie tym razem pójdzie znacznie lepiej
Powodzenia wszystkim!Ewelcia, Ania_XxX lubią tę wiadomość
-
Pomuzcie dziewczyny nie wiem co myslec wrocilam wlanie pracy i zaowazylam na bieliznie ciemno brazowe plamienie ovu mialam 26 dokladnie 7 dni temu do @ jeszcze tydzien wystraszylam sie co to moze byc.
Biore bromergon i od 15 dc luteine( w zasadzie w tym mies od 16 dc bo chcialam byc pewna ze juz po -
Hej dziewczynki mi @ spóźnia się w sumie jeden dzień niby ostatnio miałam cykle 25-26 dni dziś 29 dzień cyklu i test negatywny nie wiem co myśleć @ nigdy mi się nie spoziala. Madzia to mamy podobna sytuacje. Trzymam kciuki za Twój pozytywny test.
-
hej dziewczyny narazie nic, choc wydawalo mi sie ze po rannej toalecie widzialam zabarwiony na lekki braz sluz, ale po kapieli zrobilam siusiu i potem nic... madzianka ja tez trzymam za Ciebie kciuki, ludziska kochane nie chce o tym myslec ani robic sobie nadziei bo potem sie rozczarowuje... a jeszcze dzis ide do pracy wykonuje dosc duzo masazy ciala i w ogole troche stresu w pracy z szefostwem i probuje sie wyciszyc i byc dobrej mysli. Test chcialam zrobic dopiero moze jutro lub pojutrze zeby miec wiecej dni od oczekiwanej @nasze początki starań ( od listopada 2013)
-
Ewelina2905 wrote:Pomuzcie dziewczyny nie wiem co myslec wrocilam wlanie pracy i zaowazylam na bieliznie ciemno brazowe plamienie ovu mialam 26 dokladnie 7 dni temu do @ jeszcze tydzien wystraszylam sie co to moze byc.
Biore bromergon i od 15 dc luteine( w zasadzie w tym mies od 16 dc bo chcialam byc pewna ze juz pomadzianka wrote:Hej dziewczynki mi @ spóźnia się w sumie jeden dzień niby ostatnio miałam cykle 25-26 dni dziś 29 dzień cyklu i test negatywny nie wiem co myśleć @ nigdy mi się nie spoziala.
Madzia87 plamienia na początku ciąży w terminie miesiączki często się zdarzają... spokojnie miejmy nadzieję że się plamienie nie rozkręciWiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2014, 09:12
MADZIA 87 lubi tę wiadomość
-
aaa i meczy mnie sikanie dzis dwa razy juz latalam czyzby az tak jedna kawa meczyla hahaha
ewelcia dzieki za wsparcie fajnie czuc ze ktos tam z daleka trzyma za nas kciuki za nasze szczescieWiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2014, 09:33
nasze początki starań ( od listopada 2013)
-
Sama przez to przechodziłam To wyczekiwane jest starszne... a później jest jeszcze gorzej: martwisz się czy beta przyrośnie, czy będzie ładny pęcherzyk, czy bije już serduszko, czy dobrze się rozwija, dlaczego znikają objawy.... cały czas na stresie Ale życzę Wam tego z całego serca
Ania_XxX lubi tę wiadomość
-
Dokladnie, bo im bardziej sie pragnie tego malenstwa tym bardziej trzeba uzbroic sie w cierpliwosc... ja mam od dwoch dni dziwne sny, dzis np opiekowalam sie dwojka dzieci mojej kolezanki masakra .... jakies zabawy tam byly spacery, chyba juz oszolom ogarnianasze początki starań ( od listopada 2013)
-
Ewelcia:
bylam u lekarza plamienie okazalo sie @ w 22 dc, na prawym jajniku mam 4 pecherzyki ktore sie kumuluja jak powiedziala pani doktor dziwne ze nie robia mi sie torbiele
nie jest to pierwszy cykl z luteina, a temperatury nie mierze bo nie dam rady mierzyc zawsze o tej samej godz.
Czeka mnie w tym roku laparoskopia zwiadowcza, ide skonsultowac sie jeswzcze z innym lekarzem a potem bede decydowac co dalej.
bo po dzisiejszej wizycie mam mega dola -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Senna jestem piersi zrobiły się dużo i bola po bokach od zewnętrznej strony przy pachach i różne rzeczy mi śmierdzą ale staram się nie robić sobie nadziei bo rozczarowanie będzie jeszcze bardziej bolało zobaczymy co będzie do wieczora i jutro rano na razie nie kupuje żadnego testu żeby się nie stresować a poza tym wczoraj i dziś bolała mnie jakby szyjka macicy takie kłucie.