Rocznik 92-95 zapraszam :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mona nie nie mam mdłości (nie przywołuje was! ani wymiotków też!) :)skonczyły sie mam nadzieje
Niecierpliwa ja sie odwodniłam przez to rzyganko i powiem ci ze bardzo dobrze postawił mnie na nogi soki pomidorowe małe łyczki ale siły wróciły:) + woda mineralizowana polecam dobrowianke lekko gazowana ale pycha a po porodzie nie bedzie juz mozna gazu -
Sylwiasta jestem tym samym typem co ty zero imprez, jedynie co to lekkie domowki, zdazał sie dym ale nigdy sie tym nie podniecałam.. teraz sa idiotki ktore non stop imprezuja chleja jaraja i wogole.. a jak wpadna to o Jezu co teraz? i chleja i jaraja dalej..
sylwiaśta159 lubi tę wiadomość
-
sylwiaśta, możemy sobie piątkę przybić. Nigdy nie byłam w klubie, nie piję alkoholu, a kawa tylko na ból głowy (dzisiaj mi pomogła!).
sylwiaśta159 lubi tę wiadomość
2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
ja tez nie jestem typem imprezowiczki na dyskotece nigdy nie bylam, domowki owszem ale nie jest to dla mnie zaden priorytet, owszem lubie sie czasem napic ale bez przesady, a dziecko.... dziecko to najwiekszy skarb dla mnie< niestety jakos nie mam nadziei ze bd je miec>
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnytragiczny dzień, ale jeszcze jutro... w piątek może wezmę urlop jakby była ładna pogoda, bo można z remontem działać
wariuję z moim cyklem, nie mogłam wczoraj zrobić testu owu, bo byłam poza domem, a jak wróciłam po 22, to mi się już po prostu siku nie chciało. jak dzisiejszą tempkę wpisałam to przerzuciło mi owulację na wczoraj, zignorowałam ją na razie bo nie wiem co robić... test owulacyjny przed wczoraj zupełnie negatywny, była tylko kontrolna kreska -
hej
Poranek słoneczny:) ale za to mam lenia strasznego
Mona mnie też czeka w przyszłym tydziu pobieranko krwi i siuśki
Sylwiasta wyluzujcie :* działacie pod presją :* a to spokojnie kochajcie sie a jak dojdzie wo "wybuchu" nozki w gore i sobie odpoczywacsylwiaśta159 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnydo wybuchu HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!!!!!!!! :DDDDDDDDDDDDDDDDD
hej hej ) fajny poranek bo do pracy nie muszę iść ^^ jak sie czują fasolinki i jeda od Mony duuuuuuuuża fasola?)
jak Madzia? Niecierpliwa wiem co czujesz idac do pracy ehh jak niewolnictwo...
Ewuś jesli temp zmierzylas o prawidlowej godzinie to nie ignoruj jej! -
nick nieaktualny