Rocznik 92-95 zapraszam :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyczyli moze byc tak jak faktycznie ovu ci wskazywalo na wczesna owulkę ) zresztą te temp i tak czasem wyglądaja na beznadzieje a dziewczynki w ciąży więc nie bierz sobie jej tak do serca
ooo matKo, w pol do 12 a ja w lozku zbieram sie, ide zrobic cos extra dla mojego na obiadek i poprasowac ciuszki )
buziaki do potem
MADZIA, GDZIE JESTES???Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2014, 11:38
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kochana jesli pogoda dopisze to urlpoik My tez pierwsze grilowanko w tym roku w czwartek juz sie karkóweczki doczekac nie mogę ;)i chlebka z grila
sylwiaśta159 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, testy owulacyjne szczególnie z allegro nie są dokładne (porównywałam z aptecznymi)! Nie sugerujcie się głównie nimi! Śluz bada się z szyjki, nie przy wylocie. Szyjkę bada się codziennie, najlepiej wieczorem o tej samej godziny, stojąc w tej samej pozycji.2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
A i jeszcze jedno, jak wiemy, że ciąża jest, to szyjki nie tykamy.2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
Jula222 widze ze bulwersa zlapalas na watku "kiedy ciaza", nie denerwuj sie tam bo dziecku zaszkodzi, ta cala Nasturcja moim zdaniem odbija na nas swoje porazki.
Pisze najpierw ze nie kieruje personalnie a potem cytuje post landrynki... Moze sama groszem nie smierdzi i dlatego tak jej te pieniadze kością w gardle stoją.!Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2014, 12:43
-
poprostu jak przeczytałam jej ostatni post wybuchłam! No do kurwy nedzy! Buzują we mnie hormony wiec moze dlatego ale poprostu jak ja słysze ze 19latka nie ma pieniedzy i robie dziecko dla sowich rodzicow to noz w kieszeni na takie babsko sie otwiera!
-
i wiadomo że każda z nas ma swoje problemy życiowe, wzloty i upadki, ale to nas coś uczy! a Ta Landrynce pisze ze jest skrajnie nieodpowiedzialna! Ja pierdole!
mam kolezanki ktore maja po 28 tak jak niby ona ale zadna nie ma pretensji o wiek! sama pewnie sobie w gebe czepie ze wczesniej sie nie zaczeła starac! a sowje zycie finansowe i inne mozna do tego podporzadkowac. eh.. masakra.. -
Cześć dziewczyny, chętnie do Was dołączę
Jestem z rocznika '92 i od 11 miesięcy niestety bezskutecznie staram się o dziecko... Co prawda nie zawsze mam okazję w pełni wykorzystać moje dni płodne z racji tego, iż czasem nie mam swojego partnera "pod ręką", jednak zaczęłam się już niepokoić dlaczego jeszcze nie zaszłam w ciążę...'Be the change you want to see in the world'