Rocznik 92-95 zapraszam :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
sylwiaśta, pobudzanie szyjki i gmeranie może powodować niechciane skurcze.
sylwiaśta159 lubi tę wiadomość
2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
Jula222 wrote:hej Calinka
Masz regularne cykle?
Witaj Jula
Powiem tak, nie wiem od czego to zależy, ale @ przychodzi zwykle między 29 a 32 dc, czasem zdarza się i cykl 36-dniowy. Obserwuję się od dłuższego czasu i wiem, że mam płodny śluz, do tego ból owulacyjny występuje co miesiąc, temperatury nie mierzę i szyjki też nie badam, ale chyba będę musiała zacząć... Nie diagnozowaliśmy się jeszcze pod tym względem, jedyne co, to chodzę do gina co roku (badanie ginekologiczne, USG, cytologia), wszystkie wyniki pod tym kątem w porządku. Ostatnio dowiedziałam się, że regularne starania o dziecko są co 2 dni od któregoś dnia cyklu (już nie pamiętam, ale pewnie kilka dni przed owulacją), więc wychodzi na to, że nie staram się regularnie. Jednak dziwi mnie fakt, iż przez te długie 11 miesięcy się nie udało...
*
Witajcie dziewczyny, cieszę się, że mnie przyjęłyście To tak w skrócie napisałam o swojej sytuacjiWiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2014, 13:49
'Be the change you want to see in the world' -
Fakt, najlepiej jest się kochac co 2 dzien bo wtedy są silniejsze żołnierzyki ale jesli ma sie ochote codziennie to nikt nikomu nie przeszkodzi obserwuj się i serduszkujcie w dni płodne przyłóżcie sie w pewnym miesiacu jak bedzie mozliwość tak na cacy po 12 miesiacach mozesz się przebadać w kierunku niepłodności, a twój partner nasienie po 6 miesiacach nieudanych prób
Calinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wiesz co Ewa, chyba spróbuję mierzyć temperaturę, mam tylko nadzieję, że będę to robić sumiennie I co ważne nauczyć się obsługi tych wykresików na ovufriend
Niecierpliwa, przy najbliższej wizycie u gina opowiem mu o moich problemach i poproszę o skierowanie na te badania
Trzymam za nas wszystkie kciuki, a tym które mają już dzidziusia pod sercem życzę ogromu zdrowia! :*'Be the change you want to see in the world' -
nick nieaktualny
-
Jula, zazdroszczę oczywiście w pozytywnym sensie tych buzujących hormonów
Mój mężczyzna już strasznie chce mieć bobasa, a ja staram się udawać, że aż tak mi nie zależy, ale co miesiąc się dołuję dostając @. W kwietniu 2013 odstawiłam po pół roku brania tabletki anty. Myślicie, że moje obecne trudności mogą wynikać z tego?'Be the change you want to see in the world' -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witaj sylwiaśta hehe :)A jak komuś mówię, że mam 22 lata, to wszyscy "JUŻ 22 lata masz? O matko!" I mówią, że wyglądam na 16
A tak w ogóle, to ile się dziewczyny staracie? Chyba nie jestem w stanie przeczytać Waszego wątku od początku
*
Mnie tabletki unormowały cykl i po ich ostawieniu jeszcze przez jakieś 3 miesiące miałam bardzo regularny (29-dniowy). Później zaczęły się problemy, z cerą, włosami, no istna tragedia. Teraz w miarę doszłam do siebie, ale nie na tyle by zaciążyć...Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2014, 14:17
'Be the change you want to see in the world' -
ja sie strałam 2 cykl szybko poszło ale to dzięki rzuceniu tabletek anty wtedy lekarz mowił ze najwieksze szanse wiec rzuciłam i do pracy
Nie kochana tabletki nie wpływaja na strania mogą jedynie przyspieszyc