Rocznik 92-95 zapraszam :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
mmustela dlatego że w pierwszej ciązy dostałam od rodziny pełno tego bo a tu ciotka a tu kuzynka nie zużyły a sa naprawde super
Niecierpliwa radzę ci polubic bo skóra bedzie sie rozciagac i bedzie potrzebowac wiecej elastycznosci :* czyli kremiki lub nawet zwykla oliwka czy balsam -
nick nieaktualnyjuhuuuuuhuuuuu :D:D:D:D mam pozytywny test owu, szyjka tak wysoko ze siegnac jej prawie nie umiem a wczoraj spokojnie mogłam, pobolewa mnie jajnik sluz w prawdzie juz bardziej kremowy niz wczoraj bo wczoraj to ciagnal sie strasznie, ale jednak cos tam sie dzis tez rozciaga, wiec chyba owuleczka owululeńka, olusia, owusia idzie^^
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyogólnie nie badam śluzu dokładnie przez cały cykl, zaznaczam tylko jak coś jest mocno inaczej. w okolicach owulki nigdy nie musiałam grzebac, bo się ze mnie prawie lało i czułam, że jest "ślisko"
od 2-3 dni grzebie i szukam i tyle co kot napłakał. nawet przy ostatnim razem było uciążliwie
-
nick nieaktualnywiec owu faktycznie byla teraz wczesniej albo ci sie przesunie. np u mnie w tamtym cyklu patrze temp wskazywala na owu 19 dc szyjki nie badalam sluz tez tak wskazywal test owu do 15 sc byl negatyw nawet cienia cienia nie bylo. teraz mam 14 dc szyjka wyoko test ewidentnie + wczraj byl prawie prawie pozytyw ale nie do konca temp narazie nie skoczyla ale zmierzam chocby do testow ze wtedy do 15 czy nawet 16 dnia cyklu nawet cienia nie bylo a dzis 14 i dwie mocne krechy. Choc wiadomo testy tylko przewiduja owu
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jesli ma "mokro" w te dni kiedy powinna to nie powinna sie wspomagac
ja tez mialam strasznie sucho i czulam czasami podczas stosunkustraszny dyskomfort, a jak dochodziło do owulki to normalnie morze sie rozlało