Rocznik 92-95 zapraszam :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Calineczka, witaj
Proponuję zrobić listę szaraczek, wtedy będzie łatwiej ogarnąć co i jak. Panie od ciąży też zapraszam o podawanie daty porodu, to będziemy miały wiruski na początku listy.
Podawajcie przybliżoną lub dokładną datę testowania, zacznę ja.
lamorela- maj 2014Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2014, 19:15
2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
nick nieaktualnyja testuję niby 15/16 ale co z tego cyklu wyjdzie to nie wiem
ja głupia byłam, że nie zaczęliśmy starań od razu po rzuceniu antyków, jeden lekarz radził, ale 2 odstraszyło możliwymi powikłaniami u dziecka i tak się męczyliśmy 3 miesiace w lateksach
w sumie to może nie będę testować w tym miesiącu. będe czekać na @
nie mam testów nawet, poza tymi gratisowymi z allegro.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2014, 14:28
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ja też dlatego poki co siedze na lapku i szukam firanek do domku i zamowienia na kosmetyki skladam
wiec tak moje cykle to znak zapytania 28-31, wiec co to tych cykli obliczalam kiedy według danego cyklu mam owulke i kiedy sie najlepiej kochac, wiec podsumowując 28,29,30,31 to wybrałam 6 dni w których musimy sie kochac bo wtedy na pewno wyjdzie rozpisywania było ale wyszło
mój ukochany kalendarzyk dni płodnych http://t-time.pl/dni-plodne
później dostałam od siostry płodna herbatke ktorej nie tknelam bo cuchneła a przed seksem zawsze jadłam owoce i bita smietane -
Jula, też korzystam z tego kalendarzyka, jest świetny Wszystko idealnie wyszczególnione Ja jak na razie liczę na te cudowne ziółka, tylko niech w końcu przyjdą i jakby nie smakowały będę pić z wiarą, że się uda
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2014, 14:42
'Be the change you want to see in the world' -
nick nieaktualnytak mnie zmotywowało do myślenia przez ten temat kiedy ciąża co będę musiała odłożyć/zaprzestać "bo dziecko"
dziecko mi w sumie w niczym nie przeszkodzi, ale na czas ciąży odpada sport, z czym się już w sumie pogodziłam, ale dopiero teraz dotarło do mnie, że nie będę mogła grac na trąbce... napinanie brzucha raczej nie służy
ale po ciąży wracam do orkiestry
jest coś z czego wy będzecie musiały zrezygnować?
zastanawia mnie jeszcze malowanie (malowanie w sensie remontów, pracy przy drewnie itd)
jak pył drewna i te wszystkie aromaty farb? -
ciąża i malowanie nie za bardzo lepiej niech sie tym twoj zajmie hmm z czego zrezygnowac bede musiala? po porodzie z picia gazowanego.. a teraz? hmm chyba z niczego jeszcze nie zrezygnowałam
-
Kurde co za teksty na tym "kiedy ciaza".
Niektorym to sie wydaje ze wszystkie rozumy pozżerali !
Dziewczyna pisze "są studia i studia" sama jest lekarzem wiec uważa że inne studia to gorsze?
Studiowala weterynarie a nie medycyne standardową wiec i tak wiele "smaczków" tych studiow ją ominelo i niech sie cieszysylwiaśta159 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nakładasz maskę i malujesz. Ja odmawiam hobbystycznie meble i robię to na balkonie myślę, że nic się nie stanie. Jeżeli będzie wszystko on to nie planuję z niczego rezygnować. Nawet zumby nie rzucę (lekarz pozwala) tylko wiadomo jak się gorzej poczuję ćwicząc to mam zrobić sobie przerwę. Po prostu zamiast skakać będę robiła to wolniej. Ciąża to nie choroba i myślę, że tak naprawdę to można robić wszystko tylko z głową.2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań.