Rocznik 92-95 zapraszam :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyla, będzie dobrze, nie denerwuj się!
no to możecie mnie sprawdzić, zazwyczaj mam problemy z dotrzymywaniem postanowień, ale jak się z drugiej strony na coś uprę to...
także, jak małpa nie przyjdzie do tego czasu(a powinna być gdzieś koło 9.05 tak myślę)to 15 testuję
Sylwia, a ty się przerzuciłaś z testowaniem? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jesli mowa o lekarzach to powiem wam, ze ostatnio trafilam na takiego, ktory interesuje sie sztuka. Cala poczekalnia w obrazach jego autorstwa, spokojna muzyczka klasyczna, a on sam sprawil na mnie bardzo dobre wrazenie. Potrafi zazartowac, nie opowiada bajek jak poprzedni. Mysle, ze przy nim juz zostane.
-
Ja chodzę do lekarz, który też jest w szpitalu, ale ze względu na jego dobre opinie, a nie pracę w szpitalu. Jak mi się uda będę rodzić w prywatnej klinice. Za dużo się słyszy o porodówkach rzeźniach i wyjątkowo chamskim podejściu do młodych mam. Nie chcę być pociachana, i potraktowana jak petent, który ośmieli się mieć zdanie.
Zaruzaz lubi tę wiadomość
2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
Wróciłam od lekarza, jest ok, mam przyjść za tydzień i prawdopodobnie wtedy dostanę zastrzyk na wywołanie owulacji. Rosną we mnie dwa piękne pęcherzyki po 10mm, więc będzie podwójna owulka dodam, że nie jestem stymulowana.2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
Dziękuję wszystkim
Ewauś staraliśmy się od Świąt Bożego Narodzenia, w 4 cyklu się udało
Co do testowania, to ten cykl zaczęłam 30 marca, cykle mam po 28 dni i coś już czułam, że coś nie tak, więc 26 kwietnia testowałam i jedna krecha, ale dalej okresu brak i pierwszego mają wyraźna 2 kreska się pokazała
Z reszta testy są trochę... Moja kuzyna robiła sobie test i jedna kreska, a 8 miesięcy później Synek na świecie
U mnie sporo dobrych lekarzy jest, no ale to najczęściej prywatnie trzeba iść... Poradzę się mojego lekarza, może mi kogoś poleci, tak by na wszelki wypadek był lekarz do cesarki (choć nie ukrywam, że wolę naturalnie rodzić, a marzy mi się poród w wodzie).
Właśnie też się boję, że będą mnie traktować z góry jak trafię do szpitala `z przypadku`, a nie od `pana doktora`. Nie chcę by ktoś się śmiał lub olał moje pytania, upewnienia się itd. -
Jula222 wrote:hej Dziewczynki jak wam majówkowy piątek mija ?
bo u mnie pogoda fatalna, zimno, mokro, i w ogóle do niczego siedzenie w domu przy kominku
U mnie wczoraj tak do 14 było ładnie, ale po 14 jak zaczęło się buro i mokro robić, to tak jest do teraz -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny