Rocznik 92-95 zapraszam :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hej
No brzuszek rośnie rośnie
plus waga się powiększa
U mnie wszyscy mówią że brzuszek widoczny bo nie dość że w 2 ciąży jest widać szybciej, to jeszcze ze po tamtej ciąży ostro ćwiczyłam z Narzeczonym na siłowni i ładny brzuszek się wyrobił a obecnie z tego długo oczekiwanego ekektu zaokrąglony brzuszek -
Hej wszystkim
Jak tam długi weekend?
U mnie zaowocował w nowy rower
Jula pozwoliłam sobie zobaczyć zdjęcia Twojego brzuch, jest wielki
Ja mam bratową w 14 tc i kurcze nic po niej nie widać. Waży 51 kg, a od początku przytyła tylko 1 kg.
Ciekawe czym to idzie że u jednej kobiety tak wcześnie widać już brzuch a u innej nie. -
nick nieaktualny
-
ja mam 58 kg, ale wiecej waza chyba moje kosci bo gruba nie jestem
brzusio widać i nawet ludzie w kolejce mi ustępują!
obecnie przytyłam juz 3 kg.. juz sie doczekać srody nie mogę ZObaczę mMaluszka! i spytam się o ten nos..Zaruzaz lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhihihihi:)) może Ci pomacha julka
a właśnie widziałyście ten filmik? Kiedy na niego trafiłam, no jak tu się nie poryczeć?)
http://www.tvn24.pl/wiadomosci-ze-swiata,2/bliznieta-przytulone-podczas-kapieli-chcialam-stworzyc-im-warunki-jak-w-brzuchu-mamy,372530.html -
nick nieaktualnyno i schodzimy na ziemię po weekendzie...
u nas zaczyna się miesiąc wstawania o 4
jak bym chciała, żeby się teraz udało, bo kolejny cykl można uznać za stracony, m. po 12 godzinach pracy wraca do domu, je obiadokolację i pada na pysk do łóżka i jak jest raz na tydzień to jest super. a celowanie w owulacje bo trzeba zrobić dzidzię to absolutnie nie dla nas ;/
jula super brzuszek masz