Rocznik 92-95 zapraszam :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyale czzuje ze za bardzo sie skupiam na tym, kuzynka teraz tez upss 4 miesiac nawet nie wiedziala ze wpadła...
więc po co mi to mierzenie sprawdzanie chuchanie na to... jak am zajsc to i tak zajde kochajac sie po prostu w dni plodne.
i chyba Was też opuszczę...
Ewa trzymam kciuki by choć tobie się udało!!! -
sylwiaśta159 wrote:ale czzuje ze za bardzo sie skupiam na tym, kuzynka teraz tez upss 4 miesiac nawet nie wiedziala ze wpadła...
więc po co mi to mierzenie sprawdzanie chuchanie na to... jak am zajsc to i tak zajde kochajac sie po prostu w dni plodne.
i chyba Was też opuszczę...
Ewa trzymam kciuki by choć tobie się udało!!!
ale trzymam kciuki i życze powodzenia:)
wracaj do nas szybko z dobrymi wiadomościami -
nick nieaktualnyz drugiej strony wiem cos o swoim cyklu np to ze moja faza lutealna zawsze trwa 11 dni. Ale za dużo człowiek myśli o tym Kasiu ty masz tak samo jak ja. Tobie też to mierzenie na dobre nie wychodzi, za jakis czas pewnie dojdziesz do tego wniosku. Zajrzę tu czasem do was i odezwesie jeszcze za miesiac czy przyszła @ czy jest bobo )
Trzymajcie sięmizzelka lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny ja też 92
pracujecie ?
jak tak to zajmijcie się pracą, róbcie testy owulacyjne i bzykajcie się przed ovu
tak kazał mój lekarz i jestem w ciąży
podobno śluz przy owulacji jest za gęsty i hamuje plemniki..
nie znam się ale nam pomogłoMona :) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyja właśnie chcę dalej mierzyć, bo jak widać w tym cyklu coś mi nie pykło…
tylko te pieprzone godziny mierzenia próbowałam nastawiać budzik, mierzyć i spać dalej, ale w 4/5 przypadków wyłączyłam budzić odruchowo bo wiedziałam, ze wstawać jeszcze nie czas, dopiero potem się o tym orientowałam jak budziłam się do pracy -
Kochane NIE MA PODDAWANIA się!
Sylwia! muszę widzę ustawić Cie kochanie do pionu! Nie mierz tempki kochajcie się ale nas nie opuszczaj!
Kasiu jesli nadal krwawisz a nie jest to typowa miesiączka to nie porzucaj tez nadzieji!
Ewa nadal za ciebie trzymam kciuki! jako jedyna trzymasz się
Hej Mona, ja właśnie wróciłam z uczelni i padam na twarz wiec idziemy z Groszkiem spać
wpadnę wieczorekim Buziaki ;* -
nick nieaktualnyale cisza tu dzisiaj w sumie same niedobre wieści.
ja dzisiaj mam okropny humor, chodzę cały dzień jak jakiś melancholik, nie tyle przez ten negatywny test, bo się spodziewałam, ale jestem cholernie niewyspana…
nawet zakupy nie rozweseliły
noc praktycznie bez męża, dzisiaj cały dzień, było mi nudno bo go nie było, a jak wrócił to mnie tylko irytował :p
teraz już śpi, to mam spokój, jak chciałam, ale tez mi to nie pasuje :p
ciężki dzień dzisiaj, sama nie wiem czego chcę -
A ja caly dzien do.... W lozku z facetem co wstalam to slabo i mdlilo..a i zmany nastrojow M. Sie ze mnie smieje raz placze raz sie smieje..bez powodu niby jest ok a ja w placz. Cos powie ja w placz i smiech.A moj ma niezly kabaret
-
witam panie
Sylwia nie zostawiaj nas !!!! <nono>
chyba kazda z nas ma czasem dosc tego wszystkiego... a przynajmniej ja... (nie chce mowic za kogos )
ja tez jestem jakas poddenerwowana... nie wiem czy mam @ czy nie mam ehhh
wczoraj zadnej plamki a dzis po praktycznie sama krew rozowa, nie wiedzialam czy mam brac clo czy nie i stwierdzilam ze nie bd robic testu i wzielam...
zobaczymy co pokaze przyszlosc -
nick nieaktualny