Rocznik 92-95 zapraszam :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyja chodzę jak zombie, dzisiaj dużo spałam, ale te 2.5 h snu z soboty na niedzielę daje się we znaki, mam nadzieję, że się rozkręcę
owulkę przerzuciło jak się spodziewałam, tempka spada więc tylko czekam na @
a jak u ciebie? zaczęłaś jednak nowy cykl? -
Masakra. .. Sama niewiem co o tym myslec raz mam plamienie caly dzien nie mam pozniej znow lekko krwawie...izaznaczylam krwawienie lekkie i wszedl nowy cykl a jak wpisuje plamienie to jest znow tamten wczesniejszy cykl niewiem co juz robic co myslec...jeszcze wczoraj te zmiany nastrojow raz plakalam raz sie smialam bez powodu moj sie smieje..i wczoraj lekko zaczelam krwawic az zaslablam
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypytam bo ostatnio tez mi w cyklu zwariowało bo komórka nie mogła się zagnieździć i miałam opóźnioną @ bardzo dziwną. właśnie raz nic, raz delikatne plamki, a jak zalało krwią to nie szlo opanować. i tak na zmianę
ale jak u ciebie wszystko w terminie to nie wiem, a testy negatywne?katarzynnn lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnywpadlam tylko sprawdzić jak tam seruszka, Ewuś nie poddawaj się, nie ma @ to jest szansa akurat j ti czułam że @ idzie bo zawsze w ten sam dzien mam taki apetyt ze 5 by sie tym najadlo trzymam kciukasy za was, ja olałam starania, co ma byc to bedzie ) nawet nie bede celowac w dni plodne ) i wiecie co? jakos ten caly strach zszedl ze mnie )\\pozdrawiam was
mizzelka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyno @ nie ma, bo wcześniej wydaje mi się, ze owulka była źle wyznaczona. dzisiaj specjalnie nie wstawałam z mężem i zmierzyłam temp o 6...
więc małpka powinna być jutro/pojutrze
też mam właśnie wielki apetyt, sama nie wiem na co, najlepiej na śmieciowe żarcie. tak zazwyczaj przed @, tylko od soboty ustąpiły mi wszystkie pobolewania i gniecenia które zawsze były i zwiastowały @
mi się ten cykl tak podobał, wszystko dobrze szło, mąż normalnie z pracy wracał i miał siły na , a mnie tez libido skoczyło. szczerze, to nie pamiętam kiedy ostatnio tak często :p wiosna dodaje sił
kolejny cykl i tak będzie stracony, ale temp będę mierzyć bo pomimo tego, ze mnie to wkurwia to jest ciekawe -
Jasne rozumiem.tez zaczne mierzyc tem. .Jesli tym razem sie nie udalo odczekam kilka dni i zrobie test.....dokladnie wiosna sil dodaje ale tez pociag do partnera u mnie wzrusl wczoraj nie chcialam go wypuscic lecz gdy zrobio mi sie slabo dalismy sobie spokon by sie nic nie stalo moj sie boi o mnie dmucha chucha na mnie
-
Kochana zrob tesciora ale z porannego moczu jutro, i najlepiej idz na bete, bo moim zdaniem jest cos na rzeczy, tym bardziej te krwawienie mnie u Ciebie martwi,,