Rocznik 92-95 zapraszam :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziekuje kochane odpoczywam jula napewni tak zrobi tylko ze on teraz ma ciagle na rano ale gdy sie poczuje lepiej moze sama pojde..chcialabym zeby byla fasolka duzo na to wskazuje ale nie chce sie nakrecac podchodze do teko z dystansem moj ciagle za mna chodzi i nowi ze to ciaza. Jeszccze te ciagle zmiany nastrijow gdzie powinno byc ok gdy moj cos mowi to ja placze raz to raz to a on ma kabaret w donu ale nie moge powiedziec zlego slowa bo to dobrze ukrywa i co najwazniejsze wspiera mnie
-
nick nieaktualnyKasia, nie chcę cię martwic, ale ja bym na twoim miejscu poszła jak najszybciej do lekarza
bo to mogą ale nie muszą być objawy ciąży, możesz mieć jakieś niedobory lub osłabienie organizmu albo sam Bóg wie co. a w takim stanie ciąża na pewno nie będzie wskazana... A jeśli w niej jesteś to tez jak najszybciej trzeba się tym zająć.katarzynnn lubi tę wiadomość
-
Ewa99 wrote:Kasia, nie chcę cię martwic, ale ja bym na twoim miejscu poszła jak najszybciej do lekarza
bo to mogą ale nie muszą być objawy ciąży, możesz mieć jakieś niedobory lub osłabienie organizmu albo sam Bóg wie co. a w takim stanie ciąża na pewno nie będzie wskazana... A jeśli w niej jesteś to tez jak najszybciej trzeba się tym zająć.
bo mówił że może być ciąża pozamaciczna, kasiu idź na tą betę, nie ma żartów naprawdę, żeby fasolka ci jajnika nie rozwaliła.....katarzynnn lubi tę wiadomość
-
Kochana będzie git
Trzymam za Was wszytskie kciuki żbyscie zaciazyły i zobaczyły swoje groszki a ja was proszę o trzymanie kciuków za nas mamy dzies usg genetyczne.. i boje sie jak CHOLERA! i juz tupię nózkami ze strachukatarzynnn, mizzelka lubią tę wiadomość
-
a masz możliwość poproszenia Mamy bądz Kumpeli zeby z toba poszła?
nikt Cię oczywiscie straszyc nie chce ale fakt dziewczyny mają rację Ciąża pozamaciczna jest równiez moliwa.. wiec albo beta albo gin..katarzynnn lubi tę wiadomość
-
Jula222 wrote:a masz możliwość poproszenia Mamy bądz Kumpeli zeby z toba poszła?
nikt Cię oczywiscie straszyc nie chce ale fakt dziewczyny mają rację Ciąża pozamaciczna jest równiez moliwa.. wiec albo beta albo gin..katarzynnn lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dobrze by było gdybyś kogoś poprosiła, a najlepiej jak tak zle sie czujesz jedz do szpitala, powiedz ze podejrzewasz ciaze czujesz sie fatalnie jest ci słabo, zdażyło Ci sie zasłabnąc juz, i w ogole, bo to takie calkiemnormalne nie jest aa i o tym krwawieniu nie zapomni poinformowac! szpital musi zareagowac!
katarzynnn lubi tę wiadomość