Rocznik 92-95 zapraszam :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Oczywiscie wiem ze masz racje tym bardziej ze sie naprawde zle czuje zadzwonilam do mojego on pracuje w pogotowiu zadzwonilam i zaraz przyjada bo znow zaslablam niewiem co sie ze mna dzieje..nie chce by cos sie stalo czy to jest Ciaza. .Eh nie mam sily
-
nick nieaktualny
-
Kasiu znajdz siły i spakuj sie wrazie w do szpitala, jesli nie to pokieruj swojego jak przyjedzie. lepiej miec swoje rzeczy, ale trzymam kciuki! i jak bedziesz cos wiedziała to dawaj nam znac Buziaki trzymaj sie!
katarzynnn lubi tę wiadomość
-
Ah ja już po wizycie, maluch tak fikał że nawet za bardzo zmierzyć się go nie dało.
Wizyta na NFZ sprzęt słaby, przezierność karkowa 1,5cm a kości nosowej przy takiej jakości obrazu i ruchliwości malucha nie była w stanie dostrzec kobieta
Serduszko ponad 150/min.
Zdjecia mam 2 ale nie pozował...mizzelka lubi tę wiadomość
-
niecierpliwa21 wrote:Ah ja już po wizycie, maluch tak fikał że nawet za bardzo zmierzyć się go nie dało.
Wizyta na NFZ sprzęt słaby, przezierność karkowa 1,5cm a kości nosowej przy takiej jakości obrazu i ruchliwości malucha nie była w stanie dostrzec kobieta
Serduszko ponad 150/min.
Zdjecia mam 2 ale nie pozował...
a co do sprzętów to katorga... ja chodzę prywatnie i facet ma dobre USG itp..
zawsze wszystko dokładnie robi i mierzy mi jajka -
Prywatnie u mnie też sprzęt rewelacyjny, ale jak dają darmo możliwość jednego USG w trymestrze to trzeba korzystać
Teraz mam problem czy iść na genetyczne. Jestem zapisana na piątek, ale skoro wszystko dobrze to nie wiem czy jest sens wyszczuplic portfel o 270zł.mizzelka lubi tę wiadomość
-
aaa to prawda.. jak można to czemu nie
może zaczekaj... a do którego tygodnia musiałabyś mieć te genetyczne? 270zł drogą nie chodzi ;/
moja sąsiadka zaszla w ciąże tak że nawet rodzicie nie wiedzieli, dzien przed wyjazdem na studia urodziła i wielki szok.. a ginekolog opier.. że nie ma nawet karty ciążowej.. Jak ma być dobrze to i tak będzie -
niecierpliwa21 wrote:Ah ja już po wizycie, maluch tak fikał że nawet za bardzo zmierzyć się go nie dało.
Serduszko ponad 150/min.
Zdjecia mam 2 ale nie pozował...
hej hej cieszę się ale niecierpliwa nie pomysliłaś się? 1.5CM? przezrierności karkowej a nie 1,5MM? bo to ma duze znaczenie :*
a ile ma cm maluszek ?
nasz równiez bardzo ruchliwy nie pozwalam sie zmierzyc w zeszłym tyg bo a to pozował a to skakał sobie zobaczymy jak dziś 17.20 usg genetyczne tylko -
Jestem wiec tak kochane mam wysokie cisnienie 150/ 105 dostalam kropluwke na wzmocnienie i zastrzyk od cisnienia skierowanie do szpitala moj wypisal wszystko wskazuje ze to fasolka ojestem w domu pod kroplowka z tego wzgledu ze pracuje w pogotowiu .Postara sie jak najszybciej do mnie wrocic. Ginekolog do mnie przyjedzie o ile moj wczesniej nie wroci to pojedziemy.gdyby sie nic nie zmienilo to mam jechac do szpitala lub dzwonic na pogotowie
-
to dobrze ze wsio ok, uważaj kochana na siebie, ale powiem ci ze zastrzyk na cisnienie jest ryzykowany przy ciazy.. kroplówka jesli wzmocnieniówka to ok. skierowanie na kiedy?