Rocznik 92-95 zapraszam :)
-
WIADOMOŚĆ
-
A co jest? Ciąża?2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
To gratuluję i życzę żeby wszystko się unormowało.
katarzynnn lubi tę wiadomość
2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
Pechezyka jeszcze nie widac ale pan doktor powiedzial ze to normalne zebym sie nie martwila ale musze lezec bo moj stan jest ciazki i jakiekolwiek przemeczanie jest nie wskazane chcial mnie zostawic ale moge jechac do domu pod warunkiem ze bede lezala
-
hej Kochane jestem po prenatalnym usg wszystko ok, i nie było potrzeby wykonywania Pappa
przezierność karkowa 1.2mm, kość nosowa 2 mm długość pęcherzyka moczowego 3mm, serduszko 175u/min
Maluszek ma 5cm 8mm
wiek ciąży według usg 12w3d czyli 3 dni szybciej niz OM
wszystko prawidłowo Zdrowy Skarbulek to jest dla mnie najważniejsze
oczywiście na początku nie chciał sobie hopsać by prawidłowo zbadać przezierność karkową bo był przytulony do ścianki i to obraz zamazywało, a póżniej jak powinien juz byc spokojny zeby wszystko pobadać to się uspokoić nie chciał tak fikał i zmieniał pozycje ze szok! noska przez dłuższą chwile nie pozwolił nam zmierzyc bo trzymał rączkę można było policzyć paluszki
niestety nie wiem co jeszcze noszę pod serduchem patrzyłyśmy z Panią doktor to nic nie widać więc moze Córa
zdjątek nie mam bo tak fikał że obraz mega był zamazany..
Kasieńko gratulujemy Ci z Maluszkiem bardzo bardzo , leż i nie wstawaj! jedynie wtedy kiedy musisz dużo śpij i pij duzo wody! to jest wazne w ciazy mam nadzieje ze zapisał Ci chociac luteine na podtrzymanie?katarzynnn lubi tę wiadomość
-
Powiem Ci ze tez mi bylo żal kasy, ale powiem Ci szczerze ze jestem spokojniejsza widząc te wyniki 1/16738
i widząc tego Skarba
teraz musze wytrzymac te 3 tyg do kolejego podpatrzenia na niego badz Nią -
niecierpliwa21 wrote:A miałaś przez brzuch czy dowcipnie?
brzuchol, brzuchol
w srode miałam dowcipnie i przez brzuch ale powiedziala ze juz teraz przez brzuszek jedynie jak bedziemy musialy zobaczyc lozysko to dowcipnie