Rocznik 92-95 zapraszam :)
-
WIADOMOŚĆ
-
dokładnie powiem Ci ze 3d jest super
na chwile przełączyła na 3d ale akurat sie schował raczkami ale cos niesamowitegoWiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2014, 20:00
-
niecierpliwa21 wrote:nosz kurde a ja ciągle mam dowcipnie! Pewnie dlatego że płaski brzuch jak deska mam i w ogóle nie widać że już prawie 2 trymestr ciąży.
hmm.. powiem Ci ze nie badana na brzuchu typowo a podbrzuchem tak meega mega nisko że typowod do gatek wchodzi
a co do brzuszka to wyskoczył bebzonek
uwazaj na przełomie 2 dni moze z dnia na dzien wyskoczycWiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2014, 20:03
-
Tak jak obicalam leze w lozeczku od kad przyjechalam do domu..moj juz chucha i dmucha na mnie. Spiaca jestem.te plamienie i krwawienie. Niepokoja lekarza dlatego mam lerzec.ale mowil ze czesta okres kobieta ma w ciazy. I nie odrazu znaczy to cos zlego. .nie czuje sie dobrze tak Jula dostalam luteine odrazu .jeszcze mam anemie i jak wrak wyglaam ale mam nadzieje ze bedzie wszystko dobrze..ale czas pokaze. Ale wiadomo ze sie martwie jak cholera
-
Kasiu, teraz najwiecej spij, jak czujesz sie spiaca od razu lulu, jedz póki możesz , miej otwarte okienko świeże powietrze dobrze tez robi i zero stersu! nie mozesz sie zamartwiac a w maluszka wierzyc ze bedzie ok moja mama miala okres do 4miesiaca tzn wiadomo mniejsze krwawienie ale miala
katarzynnn lubi tę wiadomość
-
katarzynnn wrote:Chyba tak wszystko okaze sie za dwa tygodnie co bedzie dalej boje sie
bierz lutke, i odpoczywaj, zero zakupow, pracy a łóżko łóżko i łózko jedynie to co wc i łazienka i oczywiscie kuchnia ale na chwile i powrot!
katarzynnn lubi tę wiadomość
-
Jula ja nawet jesc nie moge bo mnie mdli zmuszam sie jak moge ale zaraz albo zwraca albo mecze siw..wiem ze okres jest mozliwy bo ze mna mama miala przez 6 misiecy. Wiec mozw i tak mam zobaczymy.staram sie wierzyc. Zrobie wszystko by bylo jak najlepiej. Do spania nie trzeba mnie namawiac jak bym mogla to bym spala 24 h. .Dziekuje Kochana bede napewno tego przestrzegac przedewszystkim nie bede sie stresowac...
-
spokojnie :* narazie tak mowi a jak dojdzie do ok 2 trymestru bedzie git
to kochanie nie przesiaduj na forum a kimonko ;* jak bedziesz miała wiecej sił to pisz do nas :* pyszną herbacie wypij lub mleczko i aasiu z Fasolką ;dkatarzynnn lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny