Rocznik 92-95 zapraszam :)
-
WIADOMOŚĆ
-
napiszę mi lekarz powiedział ze jest ok w tamta srode ale proponuje prenatalne ze wzgledu na poprzednią poroniona..
wydamy te 200 ale będę spokojniejsza i jestem ciekawa ile mu się urosło przez 5dni i czy zobaczymy siusiaka czy nie -
katarzynnn wrote:Na srode jesli nic by sie nie poprawilo.lekarz stwierdzil ze zastrzyk moze byc gdy to ciaza tylko mniejsza dawka.
aaa.. trzymaj sie kochana :* spokojnie i zero nerwów a ginek niech cie przebada bo jesli zagrozona to dotsaniesz tabletki :* -
katarzynnn wrote:Tak trzymam sie jakos Staram sie jak tylko moge byc spokojna czuje sie ospala wiec zamykam oczka .przebada mnie napewno ja sie juz o to postaram niechce by cos grozilo fasolce mi zalezy tylko na dobru
-
nick nieaktualny
-
będzie dobrze
Niecierpliwa ważne ze Fasolka sie prawidłowo rozwija
Nie wiem jak ty ale ja sie popłakałam na ostatnim usg jaktak fikał sobie i dawał nam popis co on maWiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2014, 13:45
-
Ja chyba jakąś znieczulice mam, ciesze się jak widzę maluszka, że zdrowy i rośnie prawidłowo. Ale płakać nie umiem
Puściła mi dziś serduszko, wspaniałe uczucie usłyszeć jak bije równiutko.
Kamień z serca, ostatnie USG miałam miesiąc temu, a przez brak objawów ciaży troszke się martwiłam. Teraz tyle poronień.
Kasia bedzie dobrze kiedy ten lekarz bedzie? -
niecierpliwa21 wrote:Ja chyba jakąś znieczulice mam, ciesze się jak widzę maluszka, że zdrowy i rośnie prawidłowo. Ale płakać nie umiem
Puściła mi dziś serduszko, wspaniałe uczucie usłyszeć jak bije równiutko.
Kamień z serca, ostatnie USG miałam miesiąc temu, a przez brak objawów ciaży troszke się martwiłam. Teraz tyle poronień.
Kasia bedzie dobrze kiedy ten lekarz bedzie?
oj duzo teraz, najwiecej przypierwszych ciązach.. ja mam strach po poprzedniej wiec dmucham na zimne u mnie hormony latają i płacze jak widzę Malucha kurdę chcę wiedzieć kogo tam mam