Rocznik 92-95 zapraszam :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyu mnie @ drugi dzień nie ma, jutro sikam z rańca
juz się boję, żeby nie było tak jak w poprzednim cyklu
m. chce się przytulać, a ja na niego sykam bo się boję... kojarzę, że wtedy te bóle były po wieczornym moze to wcale nie od tego, ale mam jakiś uraz
ty Sylwia pauza w obserwacji i całkowity spontan?katarzynnn, cath lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCzarna, zawsze coś wypływa. Jeśli przytulacie się na leżąco, to najlepiej po poleż sobie nawet z pół godzinki, nigdzie nie wstawaj ani się nie napinaj.
Chyba, że chcecie jeszcze raz to wtedy lepiej spróbuj "wycisnąc" wszytsko mięśniami Kegla, bo poprzednie nasienie może "zakleić" drogę kolejnym
możesz brać nogi do góry, podkładac coś pod tyłek, teorii jest duzo, ale niczego z tego nie próbowałam wiec nie wiem
ale ludzie zachodzą na stojąco w kiblu dyskoteki więc...cath, czrnula 22 lubią tę wiadomość
-
No właśnie zawsze mnie to zastanawiało, ze ludzie się starają pare miesięcy nawet i lat i nic a są tacy który raz się bzykną i już fasolka. Mam znajomą parę która starała się aż dwa lata o dzidzie no w końcu im wyszło bo za dwa miesiące rodzi
Ewa99 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwa99 wrote:Czarna, zawsze coś wypływa. Jeśli przytulacie się na leżąco, to najlepiej po poleż sobie nawet z pół godzinki, nigdzie nie wstawaj ani się nie napinaj.
Chyba, że chcecie jeszcze raz to wtedy lepiej spróbuj "wycisnąc" wszytsko mięśniami Kegla, bo poprzednie nasienie może "zakleić" drogę kolejnym
możesz brać nogi do góry, podkładac coś pod tyłek, teorii jest duzo, ale niczego z tego nie próbowałam wiec nie wiem
ale ludzie zachodzą na stojąco w kiblu dyskoteki więc... -
nick nieaktualny