Rocznik 92-95 zapraszam :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny u mnie znowu się nie uda bo temperatura mi spada. Nie mam juz siły siw starać, martwić co miesiąc, doszukiwac objawów widocznie coś jest nie tak skoro nie mogę zajść w ciążę . A na domiar wszystkiego to ciągle widzę kobiety w ciąży mało tego wczoraj jak byłam w pracy przyszła taka dziewczynka w sumie bo było widać,że młodziutka i była w ciąży rozmawiałam z nią chwile a potem myślałam,że się poplacze bo ja nie mogę zajść w ciążę a takie dziecko nie wie dobrze co to sex i miłość i zajdzie w ciążę dobrze,że idę do pracy niedługo to nie będę się zamartwiac.
Życzę wam powodzenia bo ja już przestaje się starac będzie co ma być. -
Tempka rano spadła i jeszcze nie masz @? To dziwne- i to dziwne może w dobrym kierunku/ Życzę dwóch kresek, ale jesliby się nie udało- to nie trać nadziei, ale może zrób sobie odpoczynek od of- ja tak zamierzam za 2 cykle jakby co...Bez żadnego mierzenia, badania, wyczekiwania. Sam seks i przyjemności
-
U mnie stempla spada dzień przed @ i nie jest to dziwne. W ciąży oczywiście nie spadła.
Mandi, długo się staracie? Dopiero po calym roku bez efektu można się zacząć zastanawiać czy przypadkiem coś nie jest nie w porządku.
Te wredne ciężarne strasznie się człowiekowi rzucają w oczy na ulicy kiedy człowiek się stara
Dobija mnie, ze ludzie wpadają i się zastanawiają czy nie usunąć, a jak ktoś chce to latami jest dupa