Rocznik 92-95 zapraszam :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyjestem na zwolnieniu ☺ coz ja caly czas bylam przekonana ze dostane @ w pracy to nawet sie zabezpieczalam na wszeli wypadek. ale tak dzien dwa po terminie nic, a mi sie slabo robilo, mdlilo mnie i 4 dni po terminie zrobilam test, pokazalo 1 kreske. mysle sobie wiec co jest, po godzinie patrze a ledwo ledwo widac 2. ☺ po 2 dniach kolejny test i juz wyrazniejsze 2
Mandi :) lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny potrzebuje Waszej pomocy a mianowice czy jest mozliwosc ze tuz po skończonym okresie a mianowicie tego samego dnia kochalam sie z chlopakiem i spuscil sie we mnie , wiem ze mialam dni niepłodne wtedy i mam nie regularne dni miesiaczki . ale czytalam ze jest taka mozliwosc zajscia w ciaze , a zadnych lekow nie biore antykoncepcyjnych itp . co wy o tym myslicie ?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyja jutro sobie kupuję. to w niedzielę rano zrobię. tyle czekania. dziewczyny a mam pytanie. wiem, że wiele objawów pojawia się późno, ale czy któraś miała z Was na początku (napisze to w ptk. co u mnie się zmieniło w ostatnim czasie):
1. spóźnia się miesiączka
2. uwielbiałam kawe, teraz na myśl o niej robi mi się nie dobrze, a jak już ją pije to mi wcale nie smakuje
3. raz na kilka dni zakręci mi się w głowie (co nigdy mi się nie zdarzało)
4. zauważyłam u siebie dużo kremowego śluzu
5. stałam się bardziej nerwowa
6. czasem mam ból brzucha tak niżej, ale taki dziwny nie potrafię go opisać
7. brodawki a to mi się powiększają a to zmniejszają
8. od czasu do czasu mam nudności, ale nie wymiotuję
to chyba tyle. miała któraś z Was podobnie? a później okazało się ze byłyście w ciąży czy też nie ? -
Nie ma co się doszukiwać specjalnych objawów dziewczyny. Wszystko to co napisałaś to równie dobrze może być objaw ciąży jak i @.
Co do plamienia to może być też implantacyjne.baba_Jagna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny