Rocznik 92-95 zapraszam :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzięki Ja tylko kwas foliowy brałam, no i te typowo pod dzidziusia czyli Bromergon i Clo. Męża niczym nie torturowałam. Nie lubię sponsorowac koncernów farmaceutycznych "na wszelki wypadek"
-
Ja biorę euthyrox, dostinex, żelazo, kwas foliowy, wit. D, seln i cynk. Ale to tylko przez miesiąc, potem robię przerwę, chyba, że lekarz poleci jakieś leki, no ale też nie mam co brać femibion czy podobnego, bo wszędzie jest jod, więc teraz pobiorę te do końca opakować, a potem zobaczymy.M&M
-
Jagoda napisalam ze bede sie starala nie myslec ale dzis w pracy gdy ujrzalam kobiete ciezarna to od razu przyszlo mi na mysl ze tez chcialabym byc tak okragla jak dana kobieta.
Przyznam szczerze ze gdy czytam Wasze wpisy dochodze do wniosku ze kobiety sa w stanie wiele zdzialac aby posiadac dziecko. Dodam iz jestescie moja podpora i motywatorem do dzialania bo inaczej poddalabym sie juz dawno temu ...
Mandi problem polega na tym ze nie mam owulacji .... A bez niej moge byc tylko kobieta, a nie matka ....Nie ważne ile razy upadniesz. Ważne jest ile razy się podniesiesz. -
Mandi :) wrote:Sporo bierzesz tych leków
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2014, 07:35
M&M -
nick nieaktualny
-
Karolina, W takiej malutkiej ciąży widać tylko kropkę w jamie macicy, to normalne. Jak pójdziesz za tydzień to już ml ze być widać nawet serce (6t 4d)
Z badaniami możesz się jeszcze wstrzymać do 7 tygodnia, to nie jest takie na gwałt :*
Mandi, jeśli masz różnorodną dietę to kwas foliowy jest zupełnie wystarczający. Reszta tylko ze wskazań lekarza - nawet witamin ciazowych nie powinno się brać bez konsultacji z lekarzem. Clo i Bromergon w ciąży oczywiście już odpadają -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Karolina20 wrote:bardzo sie wystraszylam, u niekturych kobied w tym etapie juz widac wiecej. moze to wina slabego sprzetu jaki posiadaja, bo zdjecia naprawde marne...Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs