Rocznik 92-95 zapraszam :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyrobiłaś test? wiesz mialam to samo, jednego miesiaca odpuscilam calkiem i nie patrzylam na nic. no i sie udalo. odpocznij troche, spróbuj tak nie myśleć o tym czy sie uda czy nie, moze wlasnie potrzeba Ci odpoczynku, spokoju, bo to tez negatywnie wplywa na cykl i owulacje.
-
nick nieaktualny
-
Mnie też czeka lekarz. Ciekawe czy ujrze komórkę jajową i będę mogła poszaleć w tym miesiącu?
Karolina duzo zdrówka i braku brązowego śluzu niech się dzieciątko spokojnie rozwija.
Mandi wrzuć na luz i nie myśl o niczym.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2015, 19:25
Mandi :), Karolina20 lubią tę wiadomość
Nie ważne ile razy upadniesz. Ważne jest ile razy się podniesiesz. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZobaczyłam, że Mizzelka odezwała się w tym wątku i od razu wiedziałam, że coś kombinuje
Tak skromnie się pochwaliłam bo cały czas to do mnie nie dociera, tyle cykli to aż nierealne
Wieczorem ginka to pochwalę się sweet fociąWiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2015, 15:58
mizzelka, truskavvkowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHaha, pamiętam jaka ja chodziłam uhahana jak ty zaszłaś, cieszyłam się jakby mi samej się udało
Na razie sobie non stop odpoczywam bo leżę od poniedziałku, przeziębienie mnie tak skręciło, że nie mam siły wstawać, mężuś wszystko sam robi jak nigdy, nawet obiady. O przemęczeniu nie ma mowy
Z jednej strony nie mogę się doczekać tej dzisiejszej wizyty, a z drugiej nie wiem jak się wywlokę z łóżka i ogarnę, żeby na 20 być u ginki, bo mi się nie chce
Młoda babka i pełna zapału, że przyjmuje wieczorami... Od rana do popołudnia w szpitalu, a potem prywatnie, ja bym padła
Tak dzisiaj ogarnęłam, że to faktycznie prawie równy rok u mnie, taki punkt na rozpoczęcie starań wybraliśmy sobie urlop w Zakopanym jak jechaliśmy na puchar w skokach. A w ten weekend wypada akurat kolejny Dobrze, że w tym roku nie zaplanowaliśmy bo by kropek przemarzł na trybunachWiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2015, 16:19