Rocznik 92-95 zapraszam :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
sylwiaśta159 wrote:ja bym się bała "zabrać portfel" nigdy nie wiesz na kogo trafisz... no i zachadzac w ciążę trzeba liczyć się ze zniszczeniem w jakims stopniu ciała slyszalam ze cesarka tez w cale nie jest najlepsza dla dziecka
A co w cesarce jest zlego dla dziecka? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kazdy profesor ginekologii i poloznictwa twierdzi ze nie ma nic bardziej komfortowego dla dziecka niz cesarka
Jest to duze obciazenie dla matki w koncu powazna operacja z rana i widoczna blizna.
Ale po zwyklym porodzie sa blizny gdzie indziej kwestia indywidualna kto gdzie woli -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jula222 wrote:naturalny ma plusy ze po porodzie sie odpocznie i mozna wstać do dziecka po cesarce musisz dłużej odpoczywac
A co do nacinania krocza ja jestem waska w biodrach dziecko by mialo klopot zeby sie przecisnac, nacinanie jest nieuniknione chyba ze jakis malenki wczesniak by sie rodzil -
nick nieaktualnyja się nie boję, że będę luźniejsza, bo co jest z kobietami, które maja po 5 dzieci? Moja mam 3 urodziła i nie narzeka Ja to się najbardziej boję zbednych kg po ciąży, teraz chudzielcem nie jestem mam 163 cm i 58 kg ale boję sie co potem. Mam nadzieję, że bedę umiala się pohamowywać z jedzeniem i co na pewno to bedę inwestować w dobre kremy.