Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
No staram się mieć nadzieję ale ciężko będzieterka wrote:Miej miej od czegoś są przecież co nie? Spokojnie

Dziewczyny ogłaszam 1000 stronkę!

bo tak coś czuje że zostanę olana, bo Seli twierdzi że za mało tego shgb ale on jest w normie laboratoryjnej i pewnie tak samo stwierdzi lekarz że jeśli w normie to jest ok
tak samo jak endo powiedziała że jeśli mam regularne miesiączki to nie trzeba żadnych badań robić
-
Czesc wam Kochanie
ja jak na szpilkach czekam na ten tekefon ze szpitala ... i NIC nie dzwonia 
Moja Toska Chyba sie bedzie szczenic juz .. od 6 nad ranem jest nie spokojna sapie miejsca nie moze sobie znalesc w klatce. juz poslanko Robi wiec czuje ze dzis nadejdzie ten wielki dzien ... biedna taka jest na pyszczku widac ze ma juz dosc .. A te kulfony male jej w wirzgaja w brzuchu ze widac Aż!
Miss to fajnie ze umowilas się szybciej do lekarza , jakby nie było to jest zdrowie a Ty masz się JesCze martwić j stresować do wizyty to lepiej szybciej sprawdzić
)
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
MissKathy92 wrote:No staram się mieć nadzieję ale ciężko będzie
bo tak coś czuje że zostanę olana, bo Seli twierdzi że za mało tego shgb ale on jest w normie laboratoryjnej i pewnie tak samo stwierdzi lekarz że jeśli w normie to jest ok
tak samo jak endo powiedziała że jeśli mam regularne miesiączki to nie trzeba żadnych badań robić
Ale moze jak powiesz jakie masz objawy plus wyniki to cos zrobią...https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
No mam taka nadzieje ;p
Ze coś ważnego tetaz robią , jakiś przypadek maja i nie mogą
[/url]
[/url]
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
Dobra spróbuje się nie przejmować i myśleć pozytywnie
może nie jest aż tak źle jak myślę
bo trochę mnie już męczy to ciagle bieganie po lekarzach
mam tylko nadzieję że ktoś mną się zajmie patrząc na wyniki i objawy i zastosuje konkretne leczenie tak żeby było dobrze 
Trzymajcie za mnie kciuki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2018, 10:52
-
Miss i takie podejście mi się podoba
)
Trzymamy mocno !
MissKathy92 lubi tę wiadomość
[/url]
[/url]
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
Hej dziewczyny, ale popisalyscie

Miss, niestety ja nie pomogę, nie znam się na tym totalnie.
Ja się czuję w miarę ok, wieczorami mi mega niedobrze (nie wiem czemu akurat wieczorem, większość ma rano), ale żyje :p jutro idę jeszcze prywatnie do gina, bo chcę mieć jak coś konsultacje z innym
I jutro, jak potwierdzi że ok, to mówimy rodzicom moim a w sobotę Meza
to masakra że mój szef wie szybciej niż moja rodzina xd
Mała_Mii, terka lubią tę wiadomość
-
W ogóle zamówiłam książki babki która była u nas na naukach przedmalzenskich I najlepiej wspominam jej wykład. Zajmuje się zawodowo badaniem życia prenatalnego dzieci i też podobno radzi co ma wpływ na ich rozwój w brzuchu. Pamiętam jak na naukach mówiła że no słuchanie choralow gregorianskich rozwija słuch i inteligencję dzieci
zamówiłam "Zanim się urodziłem" i "Ciąża i narodziny fundamentem przyszłości dziecka", za 2 książki plus przesyłka 24.62. Ciekawa jestem strasznie tych książek
-
Hej kobietki
Magda te książki wydają się być warte przeczytania, jak już będziesz je miała czekam na opinie przyszłej mamuśki
A u mnie dziewczyny plamienia ciąg dalszy 16dc, niby mam się nie przejmować, lecz już powoli mnie to denerwuje jak po weekendzie nie odpuści idę jeszcze raz
Magdaa21 lubi tę wiadomość
22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
Nasz skarb jest z Aniołkami
KRUSZYNKO ROŚNIJ CZEKAMY NA CIEBIE :*
21 wrzesień 2019 -
MissKathy92 wrote:No i co to znaczy jak jest za mało?
Ze ten testosteron podwyzszony nie oznacza, ze jest go duzo a na shgb dostaje sie glucophage ;p -
No ja mam wszystkie androgeny podwyzszone: testosteron, androstendion i dhea so4Seli wrote:Ze ten testosteron podwyzszony nie oznacza, ze jest go duzo a na shgb dostaje sie glucophage ;p
wszystkie są ponad granicą normy
i jakbym dostała ten lek to by wszystko mogło wrócić do normy? W sensie shbg by wzrosło a tamta reszta spadła ? A metformine to na io się dostaje? Kurde coś tak czuje że się będę faszerowac lekami teraz 
Edit. Doczytałam że to to samo chyba
kurde gubie się w tych lekach co na co
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2018, 13:04
-
MissKathy92 wrote:No ja mam wszystkie androgeny podwyzszone: testosteron, androstendion i dhea so4
wszystkie są ponad granicą normy
i jakbym dostała ten lek to by wszystko mogło wrócić do normy? W sensie shbg by wzrosło a tamta reszta spadła ? A metformine to na io się dostaje? Kurde coś tak czuje że się będę faszerowac lekami teraz 
Tak, ale moze wystarczy schudnac... Czasem to jest powod jak pisalas, ze troche przytylas
nie ma co sie denerwowac.
Kasia ja mam luzik
Mala Mi i jak? -
No właśnie pamiętam że Tobie też lekarz radził żeby się wybrać do dietetyka mimo że masz wagę okSeli wrote:Tak, ale moze wystarczy schudnac... Czasem to jest powod jak pisalas, ze troche przytylas
nie ma co sie denerwowac.
Kasia ja mam luzik
Mala Mi i jak?
a u mnie waga w zadnym stopniu nie jest ok wiec może faktycznie w tym tkwi problem
nie wiedziałam że te dodatkowe kg mogą tak wpłynąć na hormony
dzięki Seli za rade
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH