Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
My się odrobinę boimy
ale już ciągnie mnie, że łooo
-
Alex a co to znaczy ze będzie miała problemy z wypłaceniem? Urlop niewykorzystany jest wypłacany i koniec
tutaj nawet nie ma miejsca na dyskusje 
Ej dziewczyny co wy z tym strachem przed
? 
Kurde jakby to takie zle bylo w ciąży to przecież zakazywaliby a tak to tylko w wyjątkowych sytuacjach
no chyba ze trafi sie na lekarza "nie bo nie" to inna gadka wtedy... Ogólnie dobre emocje przy
mile widziane w ciąży 
Jeju ja bym tak nie umiała bez większego uzasadnienia
ale to moje libido mi szaleje po prostu wiec wypowiada się pani kulka niewyżytka
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
alex0806 wrote:Podziałaliśmy ;p czuje moją macicę. Trochę jakby mnie po lewej stronie bolalo, ale lekko. Tak jakby ucisk. Mam nadzieję że nie zaszkodziliśmy ;p
Chyba nieeee
pokołysałaś co najwyżej maluszka
mysle ze sie nie obrazi za to
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
terka wrote:Alex a co to znaczy ze będzie miała problemy z wypłaceniem? Urlop niewykorzystany jest wypłacany i koniec
tutaj nawet nie ma miejsca na dyskusje 
Ej dziewczyny co wy z tym strachem przed
? 
Kurde jakby to takie zle bylo w ciąży to przecież zakazywaliby a tak to tylko w wyjątkowych sytuacjach
no chyba ze trafi sie na lekarza "nie bo nie" to inna gadka wtedy... Ogólnie dobre emocje przy
mile widziane w ciąży 
Jeju ja bym tak nie umiała bez większego uzasadnienia
ale to moje libido mi szaleje po prostu wiec wypowiada się pani kulka niewyżytka 
Mi sie odezwal instyknt maciezynski ;p nie wiem jakie mam endo, tamten miowil, ze cienkie, co jak sie odklei? ;p wole sie pomeczyc do usg niz potem zalowac. A libido mam i mialam ogromne, tyle ze i wyszalalam sie. A znam nas, nie raz bylam poobcierana i obolala. Jak mam myslec, albo maz ma robic to delikatnie, w jednej pozycji to wole wcale bo sie zdenerwuje ;p -
Seli wrote:Mi sie odezwal instyknt maciezynski ;p nie wiem jakie mam endo, tamten miowil, ze cienkie, co jak sie odklei? ;p wole sie pomeczyc do usg niz potem zalowac. A libido mam i mialam ogromne, tyle ze i wyszalalam sie. A znam nas, nie raz bylam poobcierana i obolala. Jak mam myslec, albo maz ma robic to delikatnie, w jednej pozycji to wole wcale bo sie zdenerwuje ;p
W takim razie rozumiem
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
Ale sny mnie zamecza ;p tyle, ze jak byly bezpieczne przyjemnosci to brzuch mnie mocno zabolal... bez ingerencji do srodka ;p i tez sie zmartwilam, moze to taki moment musi byc.terka wrote:W takim razie rozumiem

-
Seli wrote:Ale sny mnie zamecza ;p tyle, ze jak byly bezpieczne przyjemnosci to brzuch mnie mocno zabolal... bez ingerencji do srodka ;p i tez sie zmartwilam, moze to taki moment musi byc.
Niestety nie pomogę pod względem informacji który bol brzucha uznać za normę ciążową a który za niepokojący.. Dużo jest takich ktore sa po prostu bo wszystko rośnie i robi miejsce
Chyba trzeba samemu to wyczuć... Mnie tez czasem cos zaboli ale już nauczyłam się na co reagować no ale to u siebie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2018, 06:25
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
terka wrote:Niestety nie pomogę pod względem informacji który bol brzucha uznać za normę ciążową a który za niepokojący.. Chyba trzeba samemu to wyczuć... Mnie tez czasem cos zaboli ale już nauczyłam się na co reagować no ale to u siebie

u mnie za wcześnie, jeszcze nie wiem co i jak
Poczytałam tą mamę prawnik... I bez względu czy czekam do 3 miesiąca, czy nie to i tak mi rozwiążą umowę i zostanę z zasiłkiem
więc dupa blada, nie ma co się przejmować pracą i pewnie wezmę l4 jeśli będę mogła w maju.
-
Hej dziewczyny; ) teraz doczytałam że Terka i mój urlop pytałaś. Mam tak durną szefową ze może nie wypłacić. Koleżance za 2 dni nie wypłaciła a w grudniu sie zwolniła. Z tym ze ja będę miała więcej dni to będę sie kłócić o to.
Mnie też lekko brzuch zabolał ale tylko chwilę i później już nic nie było takiego. To chyba zwyczajnie obrzmiała macocha: )
Ja sie zbieram do pracy. Do 15.30 dzisiaj i jutro, a później w poniedziałek i piątek. Jakoś zleci
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
alex0806 wrote:Hej dziewczyny; ) teraz doczytałam że Terka i mój urlop pytałaś. Mam tak durną szefową ze może nie wypłacić. Koleżance za 2 dni nie wypłaciła a w grudniu sie zwolniła. Z tym ze ja będę miała więcej dni to będę sie kłócić o to.
Mnie też lekko brzuch zabolał ale tylko chwilę i później już nic nie było takiego. To chyba zwyczajnie obrzmiała macocha: )
Ja sie zbieram do pracy. Do 15.30 dzisiaj i jutro, a później w poniedziałek i piątek. Jakoś zleci
To miłego dnia w pracy, za mnie trzymaj kciuki w labie
najwyżej dziś sama im udostępnię net
xD
-
alex0806 wrote:Hej dziewczyny; ) teraz doczytałam że Terka i mój urlop pytałaś. Mam tak durną szefową ze może nie wypłacić. Koleżance za 2 dni nie wypłaciła a w grudniu sie zwolniła. Z tym ze ja będę miała więcej dni to będę sie kłócić o to.
Dasz rade!
I tak-jak nie wypłaci to PIP albo sąd pracy i niech wtedy kuli ogonek jak inne rzeczy powychodzą dodatkowo
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
terka wrote:Dasz rade!

I tak-jak nie wypłaci to PIP albo sąd pracy i niech wtedy kuli ogonek jak inne rzeczy powychodzą dodatkowo
Dokładnie
Dziewczyny widać brzuch, taki lekki okrągły jak nie wiem
a mam luźną sukienkę
-
Ja będę polować na sukienki w weekend właśnie
w Lidlu od poniedziałku też będą fajne tanie sukienki letnie, długie i krótkie 
i jakieś szersze spodnie muszę kupić bo w 36 to tak ledwo ledwo się dopnę a nie dobrze jak na brzuch naciskają.
Seli kciuksy będą; ) ja już nic nie powtarzam, chyba że mi lekarz zleci: )
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
No ja mam zlecone... bo tez mi sie nie chce ;p
Btw. Wczoraj mialam isc na zakupy ale wolalam odlezec i maz mi kupil sukienke
ale dzis chlodno to zalozylam taka lekka sweterkowa
-
Trochę mnie tu nie było
i jakie piękne wieści już na 1 stronie
Seli , Alex gratuluję :* :* ale się cieszę razem z Wami 
Nie nadrobie nawet w części tego co nadrukowalyscie bo to setki stron
terka lubi tę wiadomość

6 cs
Beta hcg
20.02.2018r 27 dc -299,26
-
Hej dziewczyny. Ja dzisiaj mam szkolenie takze o 10.00 zaczynam koncze o 14.30. Później jade z chrrzesniakiem na próbę komunijną.☺ dzisiaj druga dawka tego mensinormu a jutro o 14.50 szybka wizyta zeby obadac czy wszystko rośnie.☺ u mnie dzisiaj ma byc 16 stopni.☺

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH