Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Super Mala!
Ja czekam ;( nigdy tak pozno nie bylo wynikow... -
Seli moich nie pobijesz o 23.30 ;p
Robiłaś 3 raz betę? Ja może zrobię wtedy e w poniedziałek przed środowym USG betę i tarczycowe. Jeśli będzie książkowo rosło to w przyszłym tygodniu powinno być już ponad 1000. Ale nie będę biegać co chwila i sprawdzać; )Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Zróbcie jak chcecie ale czy jest sens się stresować 3.beta? Ja zrobiłam raz i czekałam 2 tyg na wizytę. A nie chciałam porównywać, liczyć tych przyrostow itd. Dodatkowy stres. I tak niepotrzebnie zrobiłam progesteron bo się stresowalam że za niski..
-
To ładnie Seli
W sumie obie mamy bety od bardzo niskich przyrastające, pewnie miałyśmy późno zagnieżdżenie
Będzie dobrze 
Magda ja chyba zrobię betę łącznie z tarczycowymi przed samą wizytą, żeby sprawdzić czy będzie coś widać na USG już
I właśnie rozkminiłam, że mnie ten brzuch dzisiaj boli od zaparcia. Także trzeba coś z tym zrobić
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Magda, koniecznie bo jakby nie przyrosl progesteron to trzeba by bylo suplowac
ja robilam trzeci raz bo pierwsza byla 2.33 co nie oznacza ciazy. Wiecej nie bede robic. Teraz robilam bo lekarz kazal razem z tsh, ft3 i ft4.
Odpisal mi gin, ze dobre wyniki i mam brac pregne
A ja zagniezdzenie mialam 7-8 dpo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2018, 17:37
-
Ja mam Femibion Natal 1
Ma duże ilości tych witamin, kwasu foliowego itd 
A ja nie wiem kiedy mogłam mieć to zagnieżdżenie... Ważne, że się udało
W sumie tak siedzę i kminię - gdyby dziecka nie było w macicy, tylko poza, to pewnie nie dawałoby takich objawów wzdęcia, nie powodowałoby zaparć, częstomoczu?Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
kryha wrote:Alex, ja taką bransoletkę dałam w prezencie przyjaciółce. Ładna jest

Seli, jak beta będzie źle przyrastać, żadne suple nie pomogą. To tak nie działa.
Co innego badanie proga
Nie rozumiem ;p chodzi mi o proga wlasnie ;p
Ja mam brac pregne bo jest jod. -
Seli betka rośnie no i supcio, teraz tylko się cieszyć tym pięknym stanem

Co do tsh mogła na to wpłynąć ciąża, lekarz napewno coś Ci poradzi w tej kwestii22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
Nasz skarb jest z Aniołkami
KRUSZYNKO ROŚNIJ CZEKAMY NA CIEBIE :*
21 wrzesień 2019 -
Kaassiia wrote:Seli betka rośnie no i supcio, teraz tylko się cieszyć tym pięknym stanem

Co do tsh mogła na to wpłynąć ciąża, lekarz napewno coś Ci poradzi w tej kwestii
Mam skontrolowac za 2 tygodnie
no i brac z jodem witaminki
-
Więc już wszystko wiadomoSeli wrote:Mam skontrolowac za 2 tygodnie
no i brac z jodem witaminki 
przy zakupie witamin sprawdź ile jednostek jodu jest bo czasami bardzo mało jest
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2018, 17:51
22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
Nasz skarb jest z Aniołkami
KRUSZYNKO ROŚNIJ CZEKAMY NA CIEBIE :*
21 wrzesień 2019 -
Hej dziewczęta mam pytanie do wszystkich ciężarówek
ciąże poradzicie prywatnie czy na nfz? Jeśli prywatnie to za wszystkie obowiązkowe badania i tak trzeba płacić prawda ? Bo tak się zastanawiałam nad tym ostatnio
-
MissKathy92 wrote:Hej dziewczęta mam pytanie do wszystkich ciężarówek
ciąże poradzicie prywatnie czy na nfz? Jeśli prywatnie to za wszystkie obowiązkowe badania i tak trzeba płacić prawda ? Bo tak się zastanawiałam nad tym ostatnio 
Ja na nfz chodzę od początku wiec nie pomogę w cenie badan
Robię prywatnie tylko dodatkowo jeśli uznam ze cos potrzebuje sprawdzić
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
Ja będę chodzić nadal na pakiet medyczny prywatnie i wtedy badania mam darmowe, ale tak normalnie to trzeba płacić. Ale jakbym nie miała pakietu to pewnie chodzilabym prywatnie, bo na NFZ zawsze się musiałam o badania prosić i niechętnie dawali skierowania. Chociaż w ciąży to pewnie inaczej, wszystko co trzeba to robiąLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

[/url]
[/url]