Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Właśnie tak mnie zastanawia ile w ogóle kosztuje prowadzenie ciąży prywatnieterka wrote:Ja na nfz chodzę od początku wiec nie pomogę w cenie badan

Robię prywatnie tylko dodatkowo jeśli uznam ze cos potrzebuje sprawdzić
W sensie wizyty plus badania wszystkie
gdzieś kiedyś na jakimś blogu czytałam że babka urodziła dwójkę dzieci, jedną ciąże prowadziła prywatnie a drugą na nfz i porównywala koszty
bo ja to już pieniążki odkładam na ewentualne prowadzenie ciąży prywatnie
-
No właśnie też tak myślałam żeby tak w razie czego zrobićalex0806 wrote:Miss myślę że można iść na NFZ jak masz gina ogarnietego z normalnymi terminami. I w razie czego badania dodatkowe robić prywatnie tak jak Terka pisze

tylko za bardzo nie mam do kogo iść na nfz niestety
A terminy dalekie że hoho
ale może do czasu mojej ciąży zdążę kogoś znaleźć
-
Ja chodze prywatnie... 190 zl pierwsza wizyta, potem widzialam 300 zl z usg. No i... witaminki 50 zl, od poniedzialku wydalam na badania juz 160 zl. Mam powtorzyc je za 2 tyg. To bedzie 60 zl, plus wizyta 190... i pewnie zleci inne.
-
Kobietki ja też chodzę prywatnie. Moja doktor bierze 100 zł od wizyty i jak robi cytologie to +20 zł. I badania też odpłatnie
ale jestem z niej zadowolona, ma świetne podejście do pacjenta
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
Ginekolog mi odpisał na maila, że przyrost wydaje się być prawidłowy, mam kontynuować Dupka i przyjść w okolicy 6 tygodnia
No czyli idealnie na tego 9 maja będzie 
Już jestem trochę spokojniejsza
Mężuś mi dzisiaj poleciał po Smoothie ręcznie robione z jarmużem, imbirem, marakują, acerolą, bananem, brzoskwinią
Na zielonej herbacie. Cud, miód 
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Mi odpisal bardzo szybko, ze wszystko prawidlowo
wiec ciesze sie jak malpka szkielkiem.
Obkupilam sie dzis nawet na dziale "mama" haha
mam trzy sukienki ladne
w superpharmie tez poplynelam ale maz ani jeknal przy kasie. Takze jestem zaopatrzona
-
Seli o kurde jakie ceny
190zl za wizytę to strasznie dużo
ale jeśli lekarz ok to chyba warto
U mnie teraz co pójdę do gina to bierze 140zl z usg i cytologią podobno
poprzedni bral 150zl i robił wszystkie konieczne badania więc 150zl z cytologia i usg lub bez cytologii też 150zl 
Mari u Ciebie to lepiej wygląda
stówka to spoko stawka 
Alex jejku te smoothie brzmi obłędnie
sama bym zasmakowala 
A ja właśnie skończyłam z mężem relaksacyjną wspólną kąpiel
od razu lepiej
-
Mój ma czasem napięty grafik to odpisuje z opóźnieniem w tygodniu
Szpital, przychodnia, specjalizację też robi z chirurgii
Także mu się nie dziwię.
Ja dopiero w weekend wyciągam męża na zakupy
I w sobotę sprzedaję w końcu suknię ślubną, babka się zdecydowała
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Miss, brał wcześniej ode mnie po 200 za każdą wizytę. A badania zlecał mega drogie, pisałam ile w sumie wydałam do tej pory. Teraz mi rybka, mogę płacić, mogę wszystko znosić dla dziecka

My w weekend mamy kino i teatr. Sobota avangersi a w niedziele wyczekany Frankenstain
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2018, 19:06
-
My tylko to a potem od poniedziałku do piątku muszę pisać mgr bo za tydzień muszę dać sporą część mojej mgr promotorce
-
panipuchatkowa wrote:Ooo to powodzenia Seli zebys to przepchnela.☺
przepchnę, ja nie mam problemu z pisaniem, tylko potrzebuję takich kilku dni by posiedzieć i popisać
-
opieka prywatnie niestety kosztuje, ale jak dobry lekarz to warto, ja myślę o prywatnym ubezpieczeniu medycznym tylko muszę się zorientować co u nas jest i czy warto. kilka lat wstecz jak podłapałam pracę w sklepie i proponowali pakiet to ja głupia odmówiłam a tak za śmieszne pieniądze bym miałam teraz.
22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
Nasz skarb jest z Aniołkami
KRUSZYNKO ROŚNIJ CZEKAMY NA CIEBIE :*
21 wrzesień 2019 -
No tak, pamiętam jak pisałaś ile Ci poszło na wszystkoSeli wrote:Miss, brał wcześniej ode mnie po 200 za każdą wizytę. A badania zlecał mega drogie, pisałam ile w sumie wydałam do tej pory. Teraz mi rybka, mogę płacić, mogę wszystko znosić dla dziecka

My w weekend mamy kino i teatr. Sobota avangersi a w niedziele wyczekany Frankenstain
ale teraz zdrowie dzidzi najważniejsze i Twój święty spokój również ale tak jak pisze Kasia- jeśli lekarz dobry to jak najbardziej warto wydać więcej i nie ma co oszczędzać
-
Czego się nie zrobi dla malucha dziewczyny
Ehh, wolę nie czytać nic na fioletowej bo idzie się zestresować. Zapisałam się tylko do styczniowych mamusiek, a jak przeglądam wątki to zaczynam się bać, że coś pójdzie nie tak...
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH