Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja się nie mogę na temat opłat u gin wypowiedzieć bo w nl mam inaczej ;p
Ale w Polsce za wizytę z usg incutologia ( jeszcze przed ciąża ) płaciłam 170 zł
Moja Tosia jest dzielna urodziła najpierw 3 szczeniaki , my pewno ze już po wszytkim myślimy dobra to jedziemy na zakupy
nie było na godzinę , wracamy a tam 4 szczeniaki ❤️
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
Ojej, ale macie teraz szczęścia
Co później z tymi maluchami? Ja ogólnie nie jestem zwolennikiem, żeby suczki miały szczeniaki... Najważniejsze, żeby w takiej sytuacji znaleźć dobre domy 
Kurcze, wzięłam kąpiel w wannie i teraz boli mnie lekko brzuch. Chyba będę musiała w ogóle zrezygnować z wylegiwania się w wannie, co? Chociaż nie miałam gorącej wody raczej...Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Oczywiście poszukamy im wspaniałych domków , nie oddam ich byle komu , jeśli ktoś nie będzie wzbudzał we mnie a przedewszytkim w psach zaufania , to poporstu nie sprzedam mu go ;ptak miałam poprzednim razem widać jak psy się boja do kogoś podejść , a do innych lgnął bez zastanowienia

Wiecie ja tych maluch szczególnie nie chciałam
to bym poporstu wypadek przy pracy , No ciężko czas dla nas bym i poporstu nie dopilnowaismy ;( ale co mam teraz zrobić ? Jak one takie malutkie i słodziutkie są ❤️Muszę teraz o nie zadbać i znalesc wspaniałe domki
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
Mi dziś położna powiedziała że nie powinno się grzać brzucha bo się naczynia krwionośne rozszerzają..alex0806 wrote:Ojej, ale macie teraz szczęścia
Co później z tymi maluchami? Ja ogólnie nie jestem zwolennikiem, żeby suczki miały szczeniaki... Najważniejsze, żeby w takiej sytuacji znaleźć dobre domy 
Kurcze, wzięłam kąpiel w wannie i teraz boli mnie lekko brzuch. Chyba będę musiała w ogóle zrezygnować z wylegiwania się w wannie, co? Chociaż nie miałam gorącej wody raczej...
-
Magda, jaki ten świat mały
Moja przyjaciółka drugie dziecko teraz urodziła i w obu do niego chodziła 
Mii to najważniejsze, żeby dobre domy miały
No właśnie możliwe, że przegrzałam. Mam nadzieję, że nie zaszkodziłam dzidzi...Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2018, 21:02
Magdaa21 lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
alex0806 wrote:Ja będę chodzić nadal na pakiet medyczny prywatnie i wtedy badania mam darmowe, ale tak normalnie to trzeba płacić. Ale jakbym nie miała pakietu to pewnie chodzilabym prywatnie, bo na NFZ zawsze się musiałam o badania prosić i niechętnie dawali skierowania. Chociaż w ciąży to pewnie inaczej, wszystko co trzeba to robią
W ciąży to tyle badań Ci narobia ze będziesz miała dość
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
Dziewczyny jak słyszę ile kosztuje wizyta plus badania a w ciąży wizyty co miesiąc, czasem częściej jak cos sie dzieje to tak sie cieszę na tego mojego lekarza ze jednak na nfz przyjmuje...

Co do watkow-tak, co miesiąc na początku na każdym jest ciężko. Na niektórych cały czas... Dlatego jak cos potrzebuje podpytać to wchodzę tam ale tak to rzadko bo na lipcu znów w druga stronę powoli zaczyna sie robić gorąco bo to juz jakby końcówka (wiadomo jeszcze trochę ale jednak) i problemy inne ale pełno ich i wole się nie nakręcać... Ale teraz patrząc na to że nie pracowałam w ciąży cieszę się ze taka decyzje podjęłam czytając inne kobitki tam...
Alex super że udało Ci się suknie sprzedać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2018, 05:03
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
Ja na NFZ nie mam dobrych doświadczeń... Poza tym chcą tylko kobiety w ciąży.
Co do kąpieli - to jasne, można ale nie w gorącej wodzie
Na fioletową nie zaglądam, jedynie na swój kalendarz ciąży, nawet nie wiem jaki jest mój wątek
wolę tutaj, po co się stresować itp. Pracuje, czuje się świetnie. Dziś ostatni dzień i potem 6 dni wolnego
więc wyleżę spokojnie.
Terka, jak to dużo wizyt?!
Ja liczyłam, że góra dwa razy w maju i raz w czerwcu po zwolnienie
haha
-
Kobitki ja też przestałam zaglądać na fioletowe forum, bo tam jest dużo kobiet, którym szybko się udało zajś i potem tego nie doceniają. Ja też Wolę Was i nasz wątek. Tu widać życie, a tam szkoda gadać
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
Mari92 wrote:Kobitki ja też przestałam zaglądać na fioletowe forum, bo tam jest dużo kobiet, którym szybko się udało zajś i potem tego nie doceniają. Ja też Wolę Was i nasz wątek. Tu widać życie, a tam szkoda gadać

smutne... bo w sumie tutaj na wielu wątkach jest ok... Jakieś porady, próby, itp. a jak już się staje matką to co? żmija?
najgorsze dla mnie to czarnowidztwo albo problemy... zaraz bym się bała, że i u mnie coś jest nie tak.
-
Ja też najbardziej nasz wątek lubię; ) bo dobrze nam sie tu pisze, nie mamy żadnych zmiji właśnie, zawsze ktoś coś doradzi

Ja w poniedziałek i piątek do pracy niestety. Ale też trochę odpocznę, chociaż na zmianę; ) w czwartek przyjadę do Opola wieczorem i w piątek po pracy znowu do domu rodzinnego bo mamy zamiar się opalać na działce, urodziny męża zrobić a tam mamy naszych znajomych i w ogóle, jakoś więcej miejsca na ogarnięcie tego
oby pogoda dopisała
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Imprezowo Alex
moj ma urodziny 28
Tata 22 a wesele mamy 26 w moje imieninki. Bedziemy swietowac w tym roku.
Mała_Mii lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny

Ja tylko wpadłam się przywitać bo przewiduje pracowity dzień
Mnie dziś znowu pobolewa brzuch, tak jak na okres choć mam 8dc
do tego znowu mi temperatura się waha od 36.1 do 36.4 i tak codziennie inaczej
czy to normalne? W tamtym cyklu też tak miałam przed owu, potem był skok i już normalnie aż 2 dni przed okresem spadła na poziom sprzed owu
nie wiem, może po prostu tak mam 
Życzę Wam miłego dnia i majówki jeśli ktoś ją ma
ja mam tylko poniedziałek wolny
-
MissKathy92 wrote:Hej dziewczyny

Ja tylko wpadłam się przywitać bo przewiduje pracowity dzień
Mnie dziś znowu pobolewa brzuch, tak jak na okres choć mam 8dc
do tego znowu mi temperatura się waha od 36.1 do 36.4 i tak codziennie inaczej
czy to normalne? W tamtym cyklu też tak miałam przed owu, potem był skok i już normalnie aż 2 dni przed okresem spadła na poziom sprzed owu
nie wiem, może po prostu tak mam 
Życzę Wam miłego dnia i majówki jeśli ktoś ją ma
ja mam tylko poniedziałek wolny
Spokojnie, potrafi tak skakac
-
No na pewno wykorzystampanipuchatkowa wrote:Miss mi tez tak skacze czasami mysle ze to nic groznego. Wykorzystaj ten poniedziałek!☺ alex i seli to imprezki Wam sie szykuja. Mi tez bo moj tata w majowke vedzie obchodzil 65 urodziny.☺
a moja mama jutro kończy 57 lat wiec tez imprezka będzie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2018, 07:40
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH