Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Co do cyklu bez owu stwierdzonego przez lekarza mamy przypadek że dziewczyna jest w ciąży

Owulacji może się przesunąć, jeśli podejrzewasz że była to po 7 dniach po domniemanej ovu zrób badanie progesteronu22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
Nasz skarb jest z Aniołkami
KRUSZYNKO ROŚNIJ CZEKAMY NA CIEBIE :*
21 wrzesień 2019 -
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/444f5fafedab.jpg
Tu są 2 dziewczynki i 2 chłopaki ;p
Magdaa21, Mari92 lubią tę wiadomość
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
Kaassiia wrote:Co do cyklu bez owu stwierdzonego przez lekarza mamy przypadek że dziewczyna jest w ciąży

Owulacji może się przesunąć, jeśli podejrzewasz że była to po 7 dniach po domniemanej ovu zrób badanie progesteronu
O super, lekarze się mylą to nawet mnie pociesza, bo wolałabym normalny cykl i miesiączkę niż cykl bezowulacyjny który nie wiem co ze sobą niesie...
Starania o drugie dziecko. -
Witaj LincoriLincori wrote:Witajcie

chciałam dołączyć ale widzę tutaj jednak więcej osób w ciąży niż starających się

Gratuluje wszystkim zafasolkowanym
Tu zawsze dziewczyny starające się mile widziane bo już mało nas zostało - dobrze działa na nas te forum
znaczy się jak narazie nie na mnie ale kiedyś na pewno się uda 
Co do Twojego pytania, ja w poprzednim cyklu też nie miałam śluzu płodnego za wiele (nie było go widac), lekarz stwierdził brak owulacji albo że ewentualnie była ale słabiutka, zrobiłam proga 7dpo i wyszło 11.5 więc owu na pewno była
okres dostałam normalnie
ale tak tydzień przed okresem też miałam biały śluz plus ból podbrzusza do samego okresu
więc myślę że to normalne, pewnie za bardzo szukamy symptomow lub ewentualnie to napięcie przedmiesiaczkowe
nie ma co się martwić
na następnej wizycie u gina powiedz o tych dolegliwościach-może on coś poradzi
ile się staracie już o dzidzie? Opowiedz coś o sobie
-
Ojej jakie słodkie czarne diabełkiMała_Mii wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/444f5fafedab.jpg
Tu są 2 dziewczynki i 2 chłopaki ;p
jejku ale bym glaskala
cudowności
-
Dluuuugi weeekend czas zaczac!!
Lincori lubi tę wiadomość
-
Lincori, witaj
mierzysz temperaturę?
Ja po wczesnym poronieniu (ciąża biochemiczna) miałam mieć cykl bezowulacyjny. W 8dc na kontroli nie było żadnych pęcherzyków. Temperatura utrzymała się nisko i jakoś 3 tygodnie później miałam wszystkie objawy owu i temperatura zaczęła rosnąć. To był szczęśliwy cykl
Także lekarze się czasem mylą
Lincori lubi tę wiadomość
-
Mala mi śliczne psiaczki

Misskathy od wakacji więc już trochę czasu to trwa.
Mam już dziecko ale wciąż nie czuje się spełniona i marzy nam się drugie ale to okazuje się zbyt trudne...
Co do owulacji to istnieje szansa, że miałam wcześniej, w 10dc miałam śluz przeźroczysty, śluz zabarwiony krwią, kłucie jajników i typowe dla mnie objawy owulacji ale nie były niczym potwierdzone więc to tylko moje domysły i sam fakt, że nigdy tak wcześnie nie miałam więc jakoś przestałam w to wierzyć że mogła to być owulacja, a u lekarza byłam w 16dc. Nic nie mówiłam lekarzowi o owulacji bo nie robiłam żadnych testów owulacyjnych i sama jakoś w to nie dowierzałam i nie chciałam mieszać.
Cykle mam z reguły 28-30dni ale zdarzały się też dłuższe
panipuchatkowa wrote:Lincori witaj! Nie wszystkie jeszcze jestesmy zafasolkowane wiec spokojnie. Ale na pewno szybko kazda z nas bedzie miala pod sercem dzidzi.☺
Marzę o tym
W poczekalni u ginekologa same kobiety w ciąży, trochę przykro się mi zrobiło
MissKathy92 lubi tę wiadomość
panipuchatkowa wrote:No niestety ale na nas tez przyjdzie czas. A w skrócie gin powiedzial Seli ze owulacji nie ma i nie bedzie w tym cyklu. I z braku owulacji zaszla w ciążę.

Tego mi chyba dzisiaj było potrzeba bo strasznego miałam doła
Starania o drugie dziecko.
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

nie zauważyłam wczesniej