Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Witaj Lincori
u mnie tez cykl miał być stracony bo lekarz nie widział pęcherzyków. A tydzień później już było po owulacji i ciąża z tego
także trzymam kciuki 
Ja dzisiaj dostałam wolne na poniedziałek. Bo będzie mało dzieci. Na piątek nie chcieli dac dziady to sobie w domu posiedzę bo mąż ma wolne w piątek a w pon do pracy ;/ Ale wolę sobie posiedzieć i odpocząć; )Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Ja też tak mam niestetyLincori wrote:Marzę o tym

W poczekalni u ginekologa same kobiety w ciąży, trochę przykro się mi zrobiło
że mi smutno gdy w około pełno kobiet w ciąży lub z wózkami
ale trzeba wierzyć że i nam się uda
od wakacji to już sporo czasu się staracie, my dopiero od początku roku zaczęliśmy myśleć o dzidzi a staramy się tak na całego 3 cykl
warto jest zaufać jakiemuś ginowi, czasem może pomóc czasem nie ale zawsze warto trochę się pobadac żeby wiedzieć co i jak
-
alex0806 wrote:Witaj Lincori
u mnie tez cykl miał być stracony bo lekarz nie widział pęcherzyków. A tydzień później już było po owulacji i ciąża z tego
także trzymam kciuki 
Ja dzisiaj dostałam wolne na poniedziałek. Bo będzie mało dzieci. Na piątek nie chcieli dac dziady to sobie w domu posiedzę bo mąż ma wolne w piątek a w pon do pracy ;/ Ale wolę sobie posiedzieć i odpocząć; )
Czyli to dość częsty błąd lekarzy a co ciekawe tyle z tego ciąż
Dzięki dziewczyny, dodałyście mi skrzydeł i gratuluje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2018, 14:09
Starania o drugie dziecko. -
MissKathy92 wrote:Ja też tak mam niestety
że mi smutno gdy w około pełno kobiet w ciąży lub z wózkami
ale trzeba wierzyć że i nam się uda
od wakacji to już sporo czasu się staracie, my dopiero od początku roku zaczęliśmy myśleć o dzidzi a staramy się tak na całego 3 cykl
warto jest zaufać jakiemuś ginowi, czasem może pomóc czasem nie ale zawsze warto trochę się pobadac żeby wiedzieć co i jak 
Wakacje, jesień to było na zasadzie uda się to się uda nie to nie
Na początku do tego sie podchodziło lekko, było to całkiem na luzie, presja była jak w święta wszyscy pytali kiedy dziecko i wtedy zaczęło nam dośc mocno zależeć no i wiadomo pojawia się strach czy kiedykolwiek się uda, mnie przeraża wizja tych wszystkich badań i z każdą miesiączką boję się coraz bardziej.
Starania o drugie dziecko. -
Lincori wrote:Co masz na myśli?

To, że mi lekarz powiedział, że ani owulacji nie będzie, ani nawet nie mam szans na in vitro w tym momencie
a jestem w 4tc
I na razie rozwija się prawidłowo
Lincori lubi tę wiadomość
-
Magda, a dlaczego znów masz wizytę? tak po tygodniu? Sorki, że pytam ale zastanawiam się ile wizyt jest w 2 miesiącu
i potem.
-
Seli to jest bardzo indywidualne co lekarz to inaczej prowadzi ciąże
ogólnie uznaje się ze jeśli cisza jest zdrowa bez komplikacji to wizyty raz w miesiącu później im bliżej końca to co 3 i2 tyg 
Ale jak chodzisz prywatnie i mam lekarza który chce częściej Cię widzieć to masz częściej wizyty
( wiesz on na tym zarobi
)
Ja to póki co jestem w 14 tc i miałam już 4 usg w poniedziałek mam 5te juz
a za tydzień kolejne
ale u mnie to troszkę inna historia
)
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
Lincori wrote:To chyba było mega zaskoczenie
Gratuluje
Dla samego lekarza ogromne ;p ja wierzylam w co innego, mialam dobre wyniki badan i bylam pewna owulacji. Mierze temperature itp.
Rozumiem, Fabi raczej nie jest z tych. Kazal mi czekac sporo na wizyte i pewnie bylaby pozniej niz 9.05 ale taki mialam termin to juz nie zmienial. -
Seli ja mialam wizyty co tydzień do 10 tc potem co 2 A teraz co3 myślę że tak do 20 tc jak będzie ok to będzie raz w m-cu A potem od 34 znów co 2 i na końcu co tydzień
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2018, 15:03

6 cs
Beta hcg
20.02.2018r 27 dc -299,26
-
Oja... Ale podobno nie zdrowo dla dziecka z tym usg tak?
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH