Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Martusia z tym usg są różne opinie lecz jak jest ryzyko też wolała bym być częściej kontrolowana, bezpieczniej dla dziecka jak i matki.22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
Nasz skarb jest z Aniołkami
KRUSZYNKO ROŚNIJ CZEKAMY NA CIEBIE :*
21 wrzesień 2019 -
Kobitki ja też mam usg na każdej wizycie
.
Na początku miałam wizty co 3 tygodnie, a teraz co miesiąc
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
Mi się wydaje, że w maju będę miała 2 usg i w czerwcu jak pójdę po l4 też
-
Kasia z okazji bierzmowania to biżuteria
Jeśli lubi czytać książki to książki a jesli dobrze ją znasz to kosmetyki
Albo ramka na zdjęcia. To raczej powinien być prezent symboliczny 
Co do usg chociaż chodziłam prywatnie to miałam tylko 3usg przez cały okres ciąży ale w szpitalu przed porodem nadrobili zaległości bo przez 3dni zrobili mi 3usg. Jest to nawet nie tyle nie zdrowe co dziecko bardzo źle się czuje po takim badaniu, a co do szkodliwości to musiałabyś mieć ponad 20 takich usg żeby cokolwiek zaszkodzić, główna szkodliwość to rak a teraz wszystko jest rakotwórcze także ten...więcej szkodliwości nie udowodniono
MissKathy92 napewno doczeka się prawnuka
obserwuje się ciągle
Najgorzej przed miesiączką jak człowiek sobie wkręca ile to objawów ciązy to on nie ma a na końcu i tak franca przychodzi
Nauczyłam się, że żaden objaw mnie już nie zaskoczy
Starania o drugie dziecko. -
Ojjjj skąd ja to znamLincori wrote:Kasia z okazji bierzmowania to biżuteria
Jeśli lubi czytać książki to książki a jesli dobrze ją znasz to kosmetyki
Albo ramka na zdjęcia. To raczej powinien być prezent symboliczny 
Co do usg chociaż chodziłam prywatnie to miałam tylko 3usg przez cały okres ciąży ale w szpitalu przed porodem nadrobili zaległości bo przez 3dni zrobili mi 3usg. Jest to nawet nie tyle nie zdrowe co dziecko bardzo źle się czuje po takim badaniu, a co do szkodliwości to musiałabyś mieć ponad 20 takich usg żeby cokolwiek zaszkodzić, główna szkodliwość to rak a teraz wszystko jest rakotwórcze także ten...więcej szkodliwości nie udowodniono
MissKathy92 napewno doczeka się prawnuka
obserwuje się ciągle
Najgorzej przed miesiączką jak człowiek sobie wkręca ile to objawów ciązy to on nie ma a na końcu i tak franca przychodzi
Nauczyłam się, że żaden objaw mnie już nie zaskoczy 
od kilku miesięcy już mam wszystkie objawy ciąży przed okresem
robię test i na drugi dzień bach okres
ale chyba wszystkie staraczki tak mają że doszukują się objawów ciąży
bo przecież tak bardzo czekamy na dzidziusia
-
Ja w szczęśliwym cyklu miałam inne objawy niż zwykle
Więc wiedziałam, że mogło się udać
My po pracy poszliśmy na długi spacer z psem, na szybkie zakupy do Lidelka to się w sałaty obkupiłam, jarmuż (bo mi wczoraj koktail posmakował i sama będę robić
). Teraz szykuję obiad dopiero i mam luz. Dopiero w piątek do pracy
Chciałam wolne na piątek, bo ma być mało dzieci, ale stwierdziła że może mi dać jedynie na poniedziałek. To kij, będę siedziała sobie w domu na urlopie i nie będę się przemęczać
A na piątek przyjadę do pracy z domu rodzinnego w czwartek wieczorem, a później wrócę znowu tam. Bo mamy masę planów. Jadę do mojej przyjaciółki, która niedawno urodziła
Tylko jeszcze nie wiem w który dzień, ale na pewno się wybiorę 
Co do USG, ja liczę na to, że na początku ciąży będę pod kontrolą. Oby wszystko było dobrze. Do 9 maja jeszcze trochę, ale jak nie plamię ani nic to chyba wszystko w porządku
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Ja co miesiąc miałam inne więc to u mnie i tak nie zadziałało
ale za to czułam zagnieżdżenie.
-
Alex ja w pierwszym cyklu starań też miałam inne objawy niż zwykle i dupa się nie udało
ale to może przez to że wymyśliłam sobie te objawy bo tak bardzo chciałam zajść
różnie to z tym bywa
ale u Ciebie pamiętam że pisałaś że czujesz że się udało no i się udało 
Na pewno wszystko jest i będzie ok wiec nie masz czym się martwić
czekaj cierpliwie na 9 maja i odpoczywaj
-
A, to Alex masz jak ja
6 dni wolnego!!
alex0806 lubi tę wiadomość
-
Ja w piątek mam 8-12.30 w tym tylko 45 min zajęć a tak... mam czas na uzupełnienie dziennika
-

Dziewczyny, jestem mega zadowolona, że poszłam. Lekarz wszystko mi wytłumaczył, o wiele więcej powiedział niż poprzedni. Pokazał gdzie kręgosłup, raczki, nóżki
nakrzyczal że robiłam progesteron tydzień temu bo to niepotrzebny stres:) dzidziuś rozwija się prawidłowo
alex0806, kryha, Seli, MissKathy92, Mała_Mii, Lincori lubią tę wiadomość
-
Magda, super

Mąż poleciał mi po receptę bo zapomniał jej odebrać. I ja tak sobie usiadłam, popatrzyłam na fioletowej na wątku grudniowym i rzeczywiście się tam mega nakręcają
choćby na częstotliwość usg
trudno, co ma być to będzie, wyczekam do 9.05 nie liczę na zbyt wiele na tym usg. ale wydaje mi się, że jakby było coś źle to inaczej bym się czuła, były by pewnie plamienia itp.
Magdaa21 lubi tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH