SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Rocznik 92- starania
Odpowiedz

Rocznik 92- starania

Oceń ten wątek:
  • Seli Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2018, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MissKathy92 wrote:
    Seli chyba naprawdę lepiej tam nie zaglądać i się nie nakręcać :) jest wszystko ok a gdyby nie było to raczej by się jakoś objawialo :)

no właśnie też tak mi się zdaje :)

dZhdp1.png

Endometrioza głębokonaciekająca IV stopnia, guz jelita grubego zrośniety z macicą, macica, jajnik, jelito w zrostach, jajnik z guzkami, torbielami... Adenomioza na szyjce.

Więcej cudów nie będzie 😔
  • MissKathy92 Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2018, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli wrote:
    no właśnie też tak mi się zdaje :)
    Najgorzej jest właśnie tak poczytać i się nakręcić - tak jak ja z moimi badaniami :P

Czekamy na małą Liliankę ❤️❤️❤️
    Listopad 2021 ❤️

klz96iyeimbp5oxr.png
    Amelia ur. 8.10.2019, cc (40+3), 4440g, 57cm, 10pkt
  • Seli Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2018, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MissKathy92 wrote:
    Najgorzej jest właśnie tak poczytać i się nakręcić - tak jak ja z moimi badaniami :P

nie no, ja właśnie nie czytam, to co popatrzyłam nie odnosiło się w ogóle do mnie ani do mojej sytuacji, tylko tak popatrzyłam na atmosferę :P

a kobitki te zaciążone :D kupiłyście sobie już jakieś kosmetyki? Ja patrząc jak mi brzuch rośnie... mam kremy z pharmacerisa, a szukam kremu na sutki.... przeokropnie mnie bolą.

dZhdp1.png

Endometrioza głębokonaciekająca IV stopnia, guz jelita grubego zrośniety z macicą, macica, jajnik, jelito w zrostach, jajnik z guzkami, torbielami... Adenomioza na szyjce.

• MissKathy92 Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2018, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli wrote:
    nie no, ja właśnie nie czytam, to co popatrzyłam nie odnosiło się w ogóle do mnie ani do mojej sytuacji, tylko tak popatrzyłam na atmosferę :P

a kobitki te zaciążone :D kupiłyście sobie już jakieś kosmetyki? Ja patrząc jak mi brzuch rośnie... mam kremy z pharmacerisa, a szukam kremu na sutki.... przeokropnie mnie bolą.
    Aha no to dobrze że nie czytasz i nie bierzesz do siebie :)

Czekamy na małą Liliankę ❤️❤️❤️
    Listopad 2021 ❤️

klz96iyeimbp5oxr.png
    Amelia ur. 8.10.2019, cc (40+3), 4440g, 57cm, 10pkt
  • Seli Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2018, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MissKathy92 wrote:
    Aha no to dobrze że nie czytasz i nie bierzesz do siebie :)

bezsens tak :) a dziś się bardzo dobrze czuje :) nawet nie ma zmęczenia i mdłosci :) moja mama podobno też bardzo dobrze się czuła tylko jej tak nie wywaliło jak mnie, ona miała brzuch widoczny dopiero w 5 miesiącu :P

dZhdp1.png

• alex0806 Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2018, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli, na razie to tylko wzdęcie :) Zanim brzuch się pojawi to trochę minie :)
    Ja na razie nie mam żadnych specjalnych kosmetyków, tylko oliwkę na rozstępy bo dostałam w Rossmanie jak zarejestrowałam kartę :)

Laura 01.09.2019 🩷
    Szymon 27.12.2023 🩵
  • Seli Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2018, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alex0806 wrote:
    Seli, na razie to tylko wzdęcie :) Zanim brzuch się pojawi to trochę minie :)
    Ja na razie nie mam żadnych specjalnych kosmetyków, tylko oliwkę na rozstępy bo dostałam w Rossmanie jak zarejestrowałam kartę :)

biooil? czy coś innego? ja mam z serii M z pharmacerisa - kiedyś używałam na rozstępy na udach i zmniejszyły mi spore :)

dZhdp1.png

• alex0806 Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2018, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zwykłą z Babydream z Rossmana ;) Ale ładnie pachnie. Smaruję sobie brzuch i uda to mnie wtedy tak nie swędzi :D
    Biegam sikać co 5 sekund. I już mnie spanie łamie. Normalnie szok :D

Laura 01.09.2019 🩷
    Szymon 27.12.2023 🩵
  • Seli Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2018, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alex0806 wrote:
    Zwykłą z Babydream z Rossmana ;) Ale ładnie pachnie. Smaruję sobie brzuch i uda to mnie wtedy tak nie swędzi :D
    Biegam sikać co 5 sekund. I już mnie spanie łamie. Normalnie szok :D

ja trochę dziś spokojniej z sikaniem :P ale spanie jednak łapie :) choć wczoraj i dziś nie było tak źle :)

dZhdp1.png

• Mała_Mii Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2018, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam elacyl , szukałam w necie czegoś dobrego i ten właśnie krem znalazłam zamówiłam i zobaczymy ;p mi dopiero teraz zaczyna coś odstawać , w sensie ze to już nie są wzdęcia bo na dole już czuje macice pod pępkiem ;p

74dih371hf2p7o0h.png[/url]
    20151107020717.png[/url]
    18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
    26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
    20.11.2018 51cm 3520g ❤️
    18.12.2018 54cm 4530g❤️
    25.01.2019 59cm 6020g ❤️
  • Seli Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2018, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała_Mii wrote:
    Ja mam elacyl , szukałam w necie czegoś dobrego i ten właśnie krem znalazłam zamówiłam i zobaczymy ;p mi dopiero teraz zaczyna coś odstawać , w sensie ze to już nie są wzdęcia bo na dole już czuje macice pod pępkiem ;p

O tez mi polecala babka w aptece, ale pharmaceris mialam sprawdzony i tanszy ;p

dZhdp1.png

• Seli Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2018, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jest cos na wzdecia w ciazy?... bo ja rano nawet nim cos zjem to brzuchol ogromny a do wieczora to masakra, ze na boku ciezko lezec ;p

dZhdp1.png

• Magdaa21 Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2018, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli wrote:
    Magda, a widać Ci brzuch?
    Hmmm, ogólnie są dni że tak a są dni, że nie - i to dowód na to że ciężarna ma zaparcia :D dziś np niewielki, a wczoraj masakra :p
    Powiem Wam że lekarz nie włączal dźwięku, policzyl tętno, zmierzył wszystko i wszystko pięknie :) i dostałam urosept na bakterie w moczu :p

f2w3vfxmauvbnxib.png

h84fo7es2agfr4kh.png
  • Seli Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2018, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie mam problemu z zaparciami. U mnie brzuch wydety a waga spada codziennie ;p

dZhdp1.png

• Kaassiia Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2018, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lincori wrote:
    Kasia z okazji bierzmowania to biżuteria :) Jeśli lubi czytać książki to książki a jesli dobrze ją znasz to kosmetyki :) Albo ramka na zdjęcia. To raczej powinien być prezent symboliczny :
    Czytać lubi może poszukam czegoś tematycznego z kierunkiem jej nowej szkoły. Będzie trzeba w necie czegoś poszukać

22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
    Nasz skarb jest z Aniołkami

KRUSZYNKO ROŚNIJ CZEKAMY NA CIEBIE :*
    21 wrzesień 2019
  • Kaassiia Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2018, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widzę dziewczyny temat kosmetyków dla ciężarnych, moja bratowa używa zwykłej oliwki tej o której pisała Alex, teraz jest w trzeciej ciąży i szczerze widziałam na własne oczy super brzusio ma zero rozstępów

22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
    Nasz skarb jest z Aniołkami

KRUSZYNKO ROŚNIJ CZEKAMY NA CIEBIE :*
    21 wrzesień 2019
  • alex0806 Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2018, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja właśnie się strasznie z zaparciami męczę... Nic nie pomaga. Chyba trzeba zwyczajnie jakoś przeżyć :) Byleby ciąża była prawidłowa, nic więcej do szczęścia nie potrzebuję :)

Laura 01.09.2019 🩷
    Szymon 27.12.2023 🩵
  • Lincori Koleżanka

Wysłany: 27 kwietnia 2018, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda piękne zdjęcie :) Cudownie patrzeć jak rozwija się nowe życie :)
    Widzę, że tematy typowo ciężarne, zmykam w takim razie. Dobranoc :)

Magdaa21 lubi tę wiadomość

Starania o drugie dziecko.
  • Mari92 Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2018, 23:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny , a ja używam kremu z Perfekty na rozstępy i jestem zadowolna, super się wchłania :-)

<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
    Marek💙
    <a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
    Marta 💓
  • Seli Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2018, 06:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się w ten przepiękny dłuuuuuuuuuuuuuuuuuugi weekend :D
    Mój organizm w końcu się przestawił i od paru dni od piątej mam powera :) zaczęłam od maski na włosy i kawy (mąż mi bezkofeinową lavazze kupił, taka sypana do parzenia - świetna, polecam ;P ). Mam w planach zrobić rumowe - chodzą za mną od wczoraj, normalnie czuje zapach ich :P o 10 otwierają bibliotekę więc pójdę po książki.
    Mąż jeszcze śpi ale dam mu spokój ;)

dZhdp1.png

‹‹ 1008 1009 1010 1011 1012 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ