Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Rocznik 92- starania
Odpowiedz

Rocznik 92- starania

Oceń ten wątek:
  • Seli Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2018, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MissKathy92 wrote:
    Seli chyba naprawdę lepiej tam nie zaglądać i się nie nakręcać :) jest wszystko ok a gdyby nie było to raczej by się jakoś objawialo :)

no właśnie też tak mi się zdaje :)

dZhdp1.png

Endometrioza głębokonaciekająca IV stopnia, guz jelita grubego zrośniety z macicą, macica, jajnik, jelito w zrostach, jajnik z guzkami, torbielami... Adenomioza na szyjce.

Więcej cudów nie będzie 😔
  • MissKathy92 Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2018, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli wrote:
    no właśnie też tak mi się zdaje :)
    Najgorzej jest właśnie tak poczytać i się nakręcić - tak jak ja z moimi badaniami :P

Czekamy na małą Liliankę ❤️❤️❤️
    Listopad 2021 ❤️

klz96iyeimbp5oxr.png
    Amelia ur. 8.10.2019, cc (40+3), 4440g, 57cm, 10pkt
  • Seli Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2018, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MissKathy92 wrote:
    Najgorzej jest właśnie tak poczytać i się nakręcić - tak jak ja z moimi badaniami :P

nie no, ja właśnie nie czytam, to co popatrzyłam nie odnosiło się w ogóle do mnie ani do mojej sytuacji, tylko tak popatrzyłam na atmosferę :P

a kobitki te zaciążone :D kupiłyście sobie już jakieś kosmetyki? Ja patrząc jak mi brzuch rośnie... mam kremy z pharmacerisa, a szukam kremu na sutki.... przeokropnie mnie bolą.

dZhdp1.png

Endometrioza głębokonaciekająca IV stopnia, guz jelita grubego zrośniety z macicą, macica, jajnik, jelito w zrostach, jajnik z guzkami, torbielami... Adenomioza na szyjce.

• MissKathy92 Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2018, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli wrote:
    nie no, ja właśnie nie czytam, to co popatrzyłam nie odnosiło się w ogóle do mnie ani do mojej sytuacji, tylko tak popatrzyłam na atmosferę :P

a kobitki te zaciążone :D kupiłyście sobie już jakieś kosmetyki? Ja patrząc jak mi brzuch rośnie... mam kremy z pharmacerisa, a szukam kremu na sutki.... przeokropnie mnie bolą.
    Aha no to dobrze że nie czytasz i nie bierzesz do siebie :)

Czekamy na małą Liliankę ❤️❤️❤️
    Listopad 2021 ❤️

klz96iyeimbp5oxr.png
    Amelia ur. 8.10.2019, cc (40+3), 4440g, 57cm, 10pkt
  • Seli Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2018, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MissKathy92 wrote:
    Aha no to dobrze że nie czytasz i nie bierzesz do siebie :)

bezsens tak :) a dziś się bardzo dobrze czuje :) nawet nie ma zmęczenia i mdłosci :) moja mama podobno też bardzo dobrze się czuła tylko jej tak nie wywaliło jak mnie, ona miała brzuch widoczny dopiero w 5 miesiącu :P

dZhdp1.png

• alex0806 Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2018, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli, na razie to tylko wzdęcie :) Zanim brzuch się pojawi to trochę minie :)
    Ja na razie nie mam żadnych specjalnych kosmetyków, tylko oliwkę na rozstępy bo dostałam w Rossmanie jak zarejestrowałam kartę :)

Laura 01.09.2019 🩷
    Szymon 27.12.2023 🩵
  • Seli Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2018, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alex0806 wrote:
    Seli, na razie to tylko wzdęcie :) Zanim brzuch się pojawi to trochę minie :)
    Ja na razie nie mam żadnych specjalnych kosmetyków, tylko oliwkę na rozstępy bo dostałam w Rossmanie jak zarejestrowałam kartę :)

biooil? czy coś innego? ja mam z serii M z pharmacerisa - kiedyś używałam na rozstępy na udach i zmniejszyły mi spore :)

dZhdp1.png

• alex0806 Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2018, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zwykłą z Babydream z Rossmana ;) Ale ładnie pachnie. Smaruję sobie brzuch i uda to mnie wtedy tak nie swędzi :D
    Biegam sikać co 5 sekund. I już mnie spanie łamie. Normalnie szok :D

Laura 01.09.2019 🩷
    Szymon 27.12.2023 🩵
  • Seli Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2018, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alex0806 wrote:
    Zwykłą z Babydream z Rossmana ;) Ale ładnie pachnie. Smaruję sobie brzuch i uda to mnie wtedy tak nie swędzi :D
    Biegam sikać co 5 sekund. I już mnie spanie łamie. Normalnie szok :D

ja trochę dziś spokojniej z sikaniem :P ale spanie jednak łapie :) choć wczoraj i dziś nie było tak źle :)

dZhdp1.png

• Mała_Mii Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2018, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam elacyl , szukałam w necie czegoś dobrego i ten właśnie krem znalazłam zamówiłam i zobaczymy ;p mi dopiero teraz zaczyna coś odstawać , w sensie ze to już nie są wzdęcia bo na dole już czuje macice pod pępkiem ;p

74dih371hf2p7o0h.png[/url]
    20151107020717.png[/url]
    18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
    26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
    20.11.2018 51cm 3520g ❤️
    18.12.2018 54cm 4530g❤️
    25.01.2019 59cm 6020g ❤️
  • Seli Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2018, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała_Mii wrote:
    Ja mam elacyl , szukałam w necie czegoś dobrego i ten właśnie krem znalazłam zamówiłam i zobaczymy ;p mi dopiero teraz zaczyna coś odstawać , w sensie ze to już nie są wzdęcia bo na dole już czuje macice pod pępkiem ;p

O tez mi polecala babka w aptece, ale pharmaceris mialam sprawdzony i tanszy ;p

dZhdp1.png

• Seli Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2018, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jest cos na wzdecia w ciazy?... bo ja rano nawet nim cos zjem to brzuchol ogromny a do wieczora to masakra, ze na boku ciezko lezec ;p

dZhdp1.png

• Magdaa21 Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2018, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli wrote:
    Magda, a widać Ci brzuch?
    Hmmm, ogólnie są dni że tak a są dni, że nie - i to dowód na to że ciężarna ma zaparcia :D dziś np niewielki, a wczoraj masakra :p
    Powiem Wam że lekarz nie włączal dźwięku, policzyl tętno, zmierzył wszystko i wszystko pięknie :) i dostałam urosept na bakterie w moczu :p

f2w3vfxmauvbnxib.png

h84fo7es2agfr4kh.png
  • Seli Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2018, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie mam problemu z zaparciami. U mnie brzuch wydety a waga spada codziennie ;p

dZhdp1.png

• Kaassiia Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2018, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lincori wrote:
    Kasia z okazji bierzmowania to biżuteria :) Jeśli lubi czytać książki to książki a jesli dobrze ją znasz to kosmetyki :) Albo ramka na zdjęcia. To raczej powinien być prezent symboliczny :
    Czytać lubi może poszukam czegoś tematycznego z kierunkiem jej nowej szkoły. Będzie trzeba w necie czegoś poszukać

22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
    Nasz skarb jest z Aniołkami

KRUSZYNKO ROŚNIJ CZEKAMY NA CIEBIE :*
    21 wrzesień 2019
  • Kaassiia Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2018, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widzę dziewczyny temat kosmetyków dla ciężarnych, moja bratowa używa zwykłej oliwki tej o której pisała Alex, teraz jest w trzeciej ciąży i szczerze widziałam na własne oczy super brzusio ma zero rozstępów

22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
    Nasz skarb jest z Aniołkami

KRUSZYNKO ROŚNIJ CZEKAMY NA CIEBIE :*
    21 wrzesień 2019
  • alex0806 Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2018, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja właśnie się strasznie z zaparciami męczę... Nic nie pomaga. Chyba trzeba zwyczajnie jakoś przeżyć :) Byleby ciąża była prawidłowa, nic więcej do szczęścia nie potrzebuję :)

Laura 01.09.2019 🩷
    Szymon 27.12.2023 🩵
  • Lincori Koleżanka

Wysłany: 27 kwietnia 2018, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda piękne zdjęcie :) Cudownie patrzeć jak rozwija się nowe życie :)
    Widzę, że tematy typowo ciężarne, zmykam w takim razie. Dobranoc :)

Magdaa21 lubi tę wiadomość

Starania o drugie dziecko.
  • Mari92 Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2018, 23:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny , a ja używam kremu z Perfekty na rozstępy i jestem zadowolna, super się wchłania :-)

<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
    Marek💙
    <a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
    Marta 💓
  • Seli Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2018, 06:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się w ten przepiękny dłuuuuuuuuuuuuuuuuuugi weekend :D
    Mój organizm w końcu się przestawił i od paru dni od piątej mam powera :) zaczęłam od maski na włosy i kawy (mąż mi bezkofeinową lavazze kupił, taka sypana do parzenia - świetna, polecam ;P ). Mam w planach zrobić rumowe - chodzą za mną od wczoraj, normalnie czuje zapach ich :P o 10 otwierają bibliotekę więc pójdę po książki.
    Mąż jeszcze śpi ale dam mu spokój ;)

dZhdp1.png

‹‹ 1008 1009 1010 1011 1012 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ