Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
MissKathy92 wrote:Seli chyba naprawdę lepiej tam nie zaglądać i się nie nakręcać
jest wszystko ok a gdyby nie było to raczej by się jakoś objawialo 
no właśnie też tak mi się zdaje
-
MissKathy92 wrote:Najgorzej jest właśnie tak poczytać i się nakręcić - tak jak ja z moimi badaniami

nie no, ja właśnie nie czytam, to co popatrzyłam nie odnosiło się w ogóle do mnie ani do mojej sytuacji, tylko tak popatrzyłam na atmosferę
a kobitki te zaciążone
kupiłyście sobie już jakieś kosmetyki? Ja patrząc jak mi brzuch rośnie... mam kremy z pharmacerisa, a szukam kremu na sutki.... przeokropnie mnie bolą.
-
Aha no to dobrze że nie czytasz i nie bierzesz do siebieSeli wrote:nie no, ja właśnie nie czytam, to co popatrzyłam nie odnosiło się w ogóle do mnie ani do mojej sytuacji, tylko tak popatrzyłam na atmosferę

a kobitki te zaciążone
kupiłyście sobie już jakieś kosmetyki? Ja patrząc jak mi brzuch rośnie... mam kremy z pharmacerisa, a szukam kremu na sutki.... przeokropnie mnie bolą.
-
MissKathy92 wrote:Aha no to dobrze że nie czytasz i nie bierzesz do siebie

bezsens tak
a dziś się bardzo dobrze czuje
nawet nie ma zmęczenia i mdłosci
moja mama podobno też bardzo dobrze się czuła tylko jej tak nie wywaliło jak mnie, ona miała brzuch widoczny dopiero w 5 miesiącu
-
alex0806 wrote:Seli, na razie to tylko wzdęcie
Zanim brzuch się pojawi to trochę minie 
Ja na razie nie mam żadnych specjalnych kosmetyków, tylko oliwkę na rozstępy bo dostałam w Rossmanie jak zarejestrowałam kartę
biooil? czy coś innego? ja mam z serii M z pharmacerisa - kiedyś używałam na rozstępy na udach i zmniejszyły mi spore
-
alex0806 wrote:Zwykłą z Babydream z Rossmana
Ale ładnie pachnie. Smaruję sobie brzuch i uda to mnie wtedy tak nie swędzi 
Biegam sikać co 5 sekund. I już mnie spanie łamie. Normalnie szok
ja trochę dziś spokojniej z sikaniem
ale spanie jednak łapie
choć wczoraj i dziś nie było tak źle
-
Ja mam elacyl , szukałam w necie czegoś dobrego i ten właśnie krem znalazłam zamówiłam i zobaczymy ;p mi dopiero teraz zaczyna coś odstawać , w sensie ze to już nie są wzdęcia bo na dole już czuje macice pod pępkiem ;p
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
Mała_Mii wrote:Ja mam elacyl , szukałam w necie czegoś dobrego i ten właśnie krem znalazłam zamówiłam i zobaczymy ;p mi dopiero teraz zaczyna coś odstawać , w sensie ze to już nie są wzdęcia bo na dole już czuje macice pod pępkiem ;p
O tez mi polecala babka w aptece, ale pharmaceris mialam sprawdzony i tanszy ;p -
A jest cos na wzdecia w ciazy?... bo ja rano nawet nim cos zjem to brzuchol ogromny a do wieczora to masakra, ze na boku ciezko lezec ;p
-
Hmmm, ogólnie są dni że tak a są dni, że nie - i to dowód na to że ciężarna ma zaparciaSeli wrote:Magda, a widać Ci brzuch?
dziś np niewielki, a wczoraj masakra :p
Powiem Wam że lekarz nie włączal dźwięku, policzyl tętno, zmierzył wszystko i wszystko pięknie
i dostałam urosept na bakterie w moczu :p
-
Ja nie mam problemu z zaparciami. U mnie brzuch wydety a waga spada codziennie ;p
-
Czytać lubi może poszukam czegoś tematycznego z kierunkiem jej nowej szkoły. Będzie trzeba w necie czegoś poszukaćLincori wrote:Kasia z okazji bierzmowania to biżuteria
Jeśli lubi czytać książki to książki a jesli dobrze ją znasz to kosmetyki
Albo ramka na zdjęcia. To raczej powinien być prezent symboliczny :
22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
Nasz skarb jest z Aniołkami
KRUSZYNKO ROŚNIJ CZEKAMY NA CIEBIE :*
21 wrzesień 2019 -
Widzę dziewczyny temat kosmetyków dla ciężarnych, moja bratowa używa zwykłej oliwki tej o której pisała Alex, teraz jest w trzeciej ciąży i szczerze widziałam na własne oczy super brzusio ma zero rozstępów22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
Nasz skarb jest z Aniołkami
KRUSZYNKO ROŚNIJ CZEKAMY NA CIEBIE :*
21 wrzesień 2019 -
Dziewczyny , a ja używam kremu z Perfekty na rozstępy i jestem zadowolna, super się wchłania
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
Witam się w ten przepiękny dłuuuuuuuuuuuuuuuuuugi weekend

Mój organizm w końcu się przestawił i od paru dni od piątej mam powera
zaczęłam od maski na włosy i kawy (mąż mi bezkofeinową lavazze kupił, taka sypana do parzenia - świetna, polecam ;P ). Mam w planach zrobić rumowe - chodzą za mną od wczoraj, normalnie czuje zapach ich
o 10 otwierają bibliotekę więc pójdę po książki.
Mąż jeszcze śpi ale dam mu spokój
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH