Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja też sie witam wyspana
nas pies obudził bo nam zaczął po łóżku tańczyć i całuski sprzedawać; )
Zaraz zrobię jakieś śniadanko i pewnie trochę mieszkanie ogarniemy, bo o 10 przychodzi babka po suknię ślubną.
A wy jakie plany macie na dziś?Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
My się ogarnąć nie możemy
a po śniadanku już
poza biblioteką idziemy na avangersów
-
Hej dziewczęta

Ja wczoraj w końcu spotkałam się z przyjaciółką która dostała cały tydzień wolnego od szefowej i w końcu znajdzie trochę czasu dla ludzi
pracuje całymi dniami, śpi po 3h i ciężko z nią się spotkać ale wczoraj sobie odbilysmy 
Mąż idzie spać po nocy a ja trochę ogarnę mieszkanie i pójdę po prezent dla mamy bo ma urodziny więc jedziemy do niej po południu
I tak dzień zleci
-
Ooo
Ja już bym chciała kupować rzeczy dla malucha
ale wstrzymam się.
Alex Ty możesz sobie popatrzeć dla innych, widziałam szumisia w rossmanie za stówkę. -
Szumisia Łucja już ma
Ale swojemu na pewno kupię
Dużo rzeczy moja siostra nam pewnie pokupuje, ona już dawno kolekcjonowała ubranka dla siostrzeńca, przed ciążą jeszcze
Oszalała jak jej o ciąży powiedziałam to już zapowiedziała, że wózek nam kupi
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Oooo
U mnie moja mama od poniedziałku chodzi i kupuje codziennie bo 2-3 ubranka
-
alex0806 wrote:hahaha, ja jeszcze sie powstrzymuję
chcę widzieć że ciąża jest prawidłowo w macicy i jest serduszko to uwierzę i polecę po pierwsze ubranko pewnie 
Ja też tak czekam, staram się na spokojnie
-
Ja mam cały czas myśli, czy jest wszystko dobrze i ciąża się rozwinie prawidłowo
Ale czuję, że jest w macicy. Pamiętacie jak pisałam, że czuję dziwne wibracje i drapanie po prawej stronie od pępka? Chyba wtedy się zagnieżdżało
Jakoś 8 dpo to było.
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
alex0806 wrote:Ja mam cały czas myśli, czy jest wszystko dobrze i ciąża się rozwinie prawidłowo
Ale czuję, że jest w macicy. Pamiętacie jak pisałam, że czuję dziwne wibracje i drapanie po prawej stronie od pępka? Chyba wtedy się zagnieżdżało
Jakoś 8 dpo to było.
ja czuje, że to trwało u mnie 2 dni, 7-8 dpo i wiem, że jest po prawej stronie i mam nadzieje, że wewnątrz
jestem spokojna . Ale momentami coś usłyszę, zobaczę albo coś i świruje
-
Ja w to jeszcze nie wierzę
Chcę wierzyć, że wszystko będzie dobrze. Staram się być dobrej myśli. Ale im bliżej do wizyty, tym bardziej się niecierpliwię. Może mi się uda zapomnieć przez majówkę, bo dużo się będzie działo 
Wiecie co chcę robić, jak będzie wszystko w porządku? W sensie pewnie dopiero na L4, jak będę miała dużo czasu
Chcę robić album, od początku ciąży, po narodzinach i dalej
Zdjęcia, pierwsze USG, pierwsze włoski
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
alex0806 wrote:Ja w to jeszcze nie wierzę
Chcę wierzyć, że wszystko będzie dobrze. Staram się być dobrej myśli. Ale im bliżej do wizyty, tym bardziej się niecierpliwię. Może mi się uda zapomnieć przez majówkę, bo dużo się będzie działo 
Wiecie co chcę robić, jak będzie wszystko w porządku? W sensie pewnie dopiero na L4, jak będę miała dużo czasu
Chcę robić album, od początku ciąży, po narodzinach i dalej
Zdjęcia, pierwsze USG, pierwsze włoski 
dlatego ja zamówiłam sobie dzienniczek ciąży
a potem jest coś takiego jak dzienniczek maluszka czy coś i tam są miejsca na zdjęcia i na opisy
w ładnej, twardej oprawie
-
panipuchatkowa wrote:Cześć fajne plany macie. My wlasnie jedziemy do tesciow. Jutro mamy chrzest u mojego bratanka. Wiecie co dzisiaj rano termometr odmówił mi posłuszeństwa.☺
wstrętny :p ale może odpoczniesz sobie chwile od niego? -
Witam się i ja
)
Co dobzajupow js się jeszcze wstrzymuje
ale mam już wózek , 2 wanienki zd stojakiem , troszkę ciuszków , kadrę i poduszkę do łóżeczka , kołyskę elektryczna , walki laktator i kilka innych jeszcze rzeczy
ale to prezenty od niuch rodziców i czekają na mnie w pl 
Kurczę ostatnio mi się śniło usg i chłopak a dzisiaj dziewczynka
inbsdz tu mądry
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
Mii, a na prenatalnych nie podali jaka płeć?

Ja mam nadzieję, że na USG za te 1,5 tygodnia już będzie widać wszystko co powinno, zarodek i serduszko. Wtedy odetchnę
I zacznę dopiero cokolwiek zamawiać. Chciałam sobie zamówić segregator "Jestem w ciąży" od mamyginekolog, ale to dosyć drogie i zamówię jak będę pewna, że naprawdę ta ciąża tam jest
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Hahahaha
to masz sporo
ja mam w domu matę, przewijak taki "przenośny" materiałowy, i dwa śpioszki z kotkami
kupione w październiku xD
Mała_Mii lubi tę wiadomość
-
alex0806 wrote:Mii, a na prenatalnych nie podali jaka płeć?

Ja mam nadzieję, że na USG za te 1,5 tygodnia już będzie widać wszystko co powinno, zarodek i serduszko. Wtedy odetchnę
I zacznę dopiero cokolwiek zamawiać. Chciałam sobie zamówić segregator "Jestem w ciąży" od mamyginekolog, ale to dosyć drogie i zamówię jak będę pewna, że naprawdę ta ciąża tam jest 
patrzyłam na to i porównując cenę to wolałam właśnie ten kalendarzyk
u mnie to będzie 6 tc i 1 dzień.... więc na serducho pewnie za wcześnie.
-
U mnie niby 6 t 4 dzień. Zobaczymy
Jak nie będzie to pójdę tydzień później
Kazał mi przyjść w okolicy 6 tygodnia, albo jak beta wyjdzie ponad 1000. W poniedziałek przed wizytą zrobię betę i tarczycowe, a teraz w poniedziałek ogarnę sobie skierowanie u rodzinnej
Skoro mam wolne to skorzystam.
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH