Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie kobietki

Dajcie koniecznie znać co i jak u lekarzy<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
A podespalam jeszcze godzinke ;p ale trzeba sie szykowac do pracy...nie lubie srody bo to ciezki zawsze dzien.
-
Musze sie pozalic bo zaraz mnie cos rozniesie
nie mam sily. Mam tak dosc tego Rudego, ze nie wiem... od dwoch tygodni jest na lekach i nic. W domu jest taki syf... wszystko w kupie bo on sie babrze i roznosi ;( przynajmniej dwa razy w ciagu dnia go kapie, piore non stop wszystko. Mam dosyc... Nie wyobrazam sobie dalej tego.
-
O fuuuj Seli ;/ trafił ci się kupolub? Mój beagle jak był mały to się na spacerach w kupach strzał, ale z tego wyrósł. Może kot też wyrośnie:)
Ja dopiero wstalam. Męża wyprawiłam o 6 do pracy i poszłam dalej spać. Ale mnie podmuch wiatru teraz obudził bo mąż zostawił otwarte okno w drugim pokoju a na dworze dzisiaj zimno.Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
alex0806 wrote:O fuuuj Seli ;/ trafił ci się kupolub? Mój beagle jak był mały to się na spacerach w kupach strzał, ale z tego wyrósł. Może kot też wyrośnie:)
Ja dopiero wstalam. Męża wyprawiłam o 6 do pracy i poszłam dalej spać. Ale mnie podmuch wiatru teraz obudził bo mąż zostawił otwarte okno w drugim pokoju a na dworze dzisiaj zimno.
Nie sadze ;( ma ponad rok i on grzebiac sie brudzi... nie mam sil na to juz. -
alex0806 wrote:Cud a nie mąż
mój na razie gra ale obiecał że z psem wyjdzie
I umyje naczynia a wcześniej na zakupach był
Ja leżę w wannie, grzeje się
przyzwyczaiłam się do kąpieli w nieco chłodniejszej wodzie niż zawsze i też jest fajnie.
Ja też będę jutro płakać że szczęścia jak będzie dobrze
hehe rycz ile wlezie ale oczywiście ze szczęścia
Kochane powodzenia u lekarzy
Seli oj to Ci się trafił kot
A ja postanowiłam, że jak już nie badam się, wizyty u lekarza też zaniecham to chcoiaż zrobię coś dla siebie i zacznę zdrowo się odzywiać, będe sobie ćwiczyć takie domowe "dywanówki" może z chodakowską albo z Mel B
Biorę kwas foliowy, olej z wiesiołka "Oeparol" a znacie jakieś witaminki polecane przy planowaniu ciąży lub wzmacniające owulacje, śluz itp. co brałyście? 
Nie dbałam o to co jem, ostatnim czasem zwłaszcza po zimie mało ruchu więc może to być powód bezskutecznych starań a tak w naturalny sposób postaram się poprawić moją płodność
Starania o drugie dziecko. -
Lincori ja również stosuje kwas foliowy, wiesiołka, Wit D, do tego kupiłam korzeń moca ma sporo minerałów i witamin stosuje z mężem22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
Nasz skarb jest z Aniołkami
KRUSZYNKO ROŚNIJ CZEKAMY NA CIEBIE :*
21 wrzesień 2019 -
Niestety... Bede musiala chyba oddac tego rudego ;(
Ja nie bralam takich rzeczy, jedynie kwas. Spiruline i staralam sie zdrowo jesc. -
Hej

Lincori, ja i mój mąż od września nie pijemy alkoholu, nie jemy chipsów, kolorowych napojów (chociaż ja w ciąży juz dwa razy Cole piłam bo myślałam że zdechne), od ponad roku biorę pregna plus, ja ćwiczyłam a Mąż biega, oboje chodzimy dużo po górach, jeździmy sporo na rowerze. Stwierdziliśmy że nie chcemy potem mówić że coś mogliśmy zaniedbac
oczywiście też dużo owoców, staramy się sprawdzać składy (jest fajna aplikacja zdrowe jedzenie). Wiadomo że nie sprawdzamy wszystkiego i jesteśmy normalni - jak chce zjeść np żelki to zjem chociaż wiem że mają kupę cukru, staramy się po prostu ograniczać niezdrowe rzeczy
-
Dziewczyny, dostałam wczoraj zwolnienie do końca tygodnia. Szef niezadowolony, ale mam to gdzieś. I zrobiłam też wczoraj tsh, martwilam się że będzie wysokie - w listopadzie miałam 1,82, a tu patrzę rano 0,72!

W ogóle jutro rano idę do Lidla bo mają ubrania ciążowe i dla dzieci. Może kupię sobie jakieś spodnie i stanik bo już w moje się nie mieszcze, a fajne ceny mają. -
Ja brałam Ovarin, a mąż od kilku miesięcy Macę
Lepiej się po niej czuł, miał większe libido i przestał chorować
Już nawet jego migdałkowe problemy zniknęły, a pewnie niektóre z was pamiętają jak o nich pisałam 
Też wybieram się do Lidla, kupić te krótkie spodenki które miały być od poniedziałku. A ciążowe rzeczy chyba od jutra? Chciałam leginsy kupić. W ogóle Lidl na super jakościowo te rzeczy, szczególnie dla dzieci. Widzę po moich żłobkowych dzieciakach, dużo mają ubrań z Lupilu i nic się z tym nie dzieje
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
To może kupię ten Ovarin bo często o nim tutaj słyszałam

Powiedzcie mi jeszcze jak będe brała ovarin to kwas foliowy odstawić?
alex mam sporo ciuchów z Lidla dla córki i są świetne gatunkowo, po praniu nic się nie dzieje a ceny spoko
magda o to świetnie, że taki wynik tsh.
Seli Trochę szkoda oddawać kota, a przywiązałaś sie do niego?
Już od wczoraj wprowadziłam zdrowszą żywność bo na kolacje zjadłam całego pomidora i ogórka a dzisiaj rano jajko i teraz planuje na drugie śniadanie banana
Na obiad zupa jarzynowa a później musze do sklepu skoczyć i kupić coś
Muszę kupić sobie zgrzewkę wody mineralnej i ruch, jestem zdeterminowana do działania
Magdaa21 lubi tę wiadomość
Starania o drugie dziecko. -
Lincori, ja odstawiłam kwas jak zaczęłam brać ovarin, bo w nim jest już kwas foliowy
Seli, a może behawiorysta lub weterynarz by coś tu zadziałał? Ja jestem psia, więc nie wiem czy to po prostu jego umiłowanie czy może jakiś problem natury psychicznej lub zdrowotnej, ale jak nasz pies jadł kupy to weterynarz temu zaradził.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2018, 11:01
Lincori lubi tę wiadomość
-
Mamy go miesiac, wet rozklada rece a ja nie mama sil bo zajede sie z nim bardziej niz z dziecmi w szkole ;p
Jesss jestem tak senna, tak mi ciezko dzis. Polezalabym a jeszcze 3 h

21.07.2018 3360g, 55cm