Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry mile Panie. Super więc odpowiadam! U mnie 10dpo i 36.7. Sutki mnie bolą przy dotyku a jak biore prysznic i leci strumień to już w ogole.. Jeszcze o testowaniu nie myślę bo wiecie jak jest. Zaraz moze mi tempka poleciec na łeb. Więc poczekam na rozwój wydarzen. Aaa i twarz mnie boli z gorąca po prostu jak bym miala gorączkę. Ale to dopiero 10dpo nie chce sie doszukiwać niczego oprocz tych dwóch rzeczy
dla mnie w ogóle juz jest super że owu była. Hyhy.
Plamka_92, Kaassiia lubią tę wiadomość

-
Seli wrote:O tak! Puchatkowa blisko testowania!

Ja oficjalnie juz zaczynam sie byczyc
powiedzialam wice i sluchajcie, raz ze kazala mi lezec i nie ma nic wazniejszego a dwa potem mnie zlapala i zapytala o umowe, ja powiedzialam, ze slyszalam, ze brak miejsc itp. licze sie z tym a ona, ze postaraja sie zrobic wszystko bym miala etat i macierzynski ;p moze jakis fikcyjny mi dadza na swietlicy. Takze mega szok ;p zobaczymy co z tego wyjdzie.
No to ekstra

28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc) -
Bo mozna miec jakis super objaw albo i nic ;p ja mialam mega silne przy zagniezdzaniu. Masakra
tak "walnelo", ze wiedzialam. A bywa tak, ze nic nie czuc ;p
-
Panipuchatkowa to kciukasy dla ciebie

Seli co do objawów zgadzam się ją jestem bez objawów he he bólów owulacyjnych brak teraz nawet piersi przestały boleć jak kiedyś, jedynie są bardziej pełne przed @.
No i jestem w kropce nie wiem co się dzieje
tempki jedynie coś wskazuje
22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
Nasz skarb jest z Aniołkami
KRUSZYNKO ROŚNIJ CZEKAMY NA CIEBIE :*
21 wrzesień 2019 -
alex0806 wrote:Seli to super wiadomość. Lepiej mieć etat nawet fikcyjny niż zostać bez kasy. Zazdroszczę L4. Ja już bym też się chciała uwolnić od tej pracy... ale chyba nic z tego i bede musiała tam kwitnąć do sierpnia
Dlaczego? ;( Alex nie miej czarnych mysli prosze.... idz powtorz u kogos badanie. Podobno i od sprzetu wiele zalezy. -
alex0806 wrote:Bety chyba nie robię jutro, nie ma sensu się denerwować bardziej...
Nie ma sensu, progesteron masz ladny, wszystko jest ok
idz najwyzej na inne usg
i mi dr powiedzial, ze do 12 tc to ciaza potrafi byc i wczesna i pozna ;p bo kazde dziecko inaczej rosnie i sie rozwija i nie ma co patrzec na zadne normy.
-
Mi koleżanka położna powiedziała, że beta zwalnia ok 11-12 tygodnia. To nie wiem dlaczego teraz taki mały przyrost... Zapyta zaraz ginekologa z którym pracuje.
A ja się zapisałam na wizytę na środę, w tej przychodni do której chodzę ale na NFZ do lekarza bo miał szybki termin.Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Alex, rozumiem że się martwisz, lecz musisz wierzyć że będzie dobrze maluszek pojawi się i już.
Może to śmieszne lecz modlilam się o to żeby było ok u ciebie bo nie życzę żadnej kobiecie straty
Magdaa21 lubi tę wiadomość
22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
Nasz skarb jest z Aniołkami
KRUSZYNKO ROŚNIJ CZEKAMY NA CIEBIE :*
21 wrzesień 2019 -
Alex super ze cos robisz prócz martwienia się. Na pewno wszystko sie wyjaśni i będziesz sie śmiała z tego strachu i myślenia o najgorszym

Seli-genialna wiadomość! Bardzo milo postąpili w sprawie Twojej umowy! Pięknie!
Panipuchatkowa-no to niedlugo będziemy czekać z kciukami na Ciebie!
Kassiiaa-nie nastawiaj sie, ze nic z tego
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
Dziękuję Kasia :*
Juz się trochę uspokoiłam, ale nadal mam mega mdłości. Zjadłam dzisiaj pół kanapki i 1/3 sałatki. A teraz zrobiłam mężowi mielone i mi tak zapachniały, że chyba też się skuszę w końcu...
Mam info od ginekologa, z którym pracuje moja koleżanka. Że nie u wszystkich beta musi rosnąć w takich wysokich wartościach i nie musi się na 100% podwajać. Że najważniejsze, że nie spada ani nie stoi w miejscu. Bo w sumie urosła o te 1500 a nie np. o 20.
I że mam się uspokoić
Że na pewno wszystko jest w porządku, skoro był pęcherzyk żółtkowy.
Magdaa21 lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
No widzisz Alex

Terka, zobaczymy co bedzie bo umowy nie ma jeszcze ;p jak bedzie to bede sie cieszyc, jak nie to trudno.