Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
kryha wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f610147c46a1.jpg
Uznaję, ze pozytywny test owu. Jajnik dalej boli. Dzisiaj będzie działanie i nie ma pitu pitu
Ja już wróciłam z zakupów.
kryha, dziś szalejesz mówisz? Piękny początek weekendu Cię czeka.1cs z CLO
dostinex, Prenatal Uno, kwas foliowy
12cs - ciąża biochemiczna
-
Kryha, owocnych starań. Żadnej imprezki nie myślę robić, z pewnych źródeł (moja sisi) wiem że mój B się podpytywal co ma na urodziny kombinować, lecz co wyniknie nie wiem. Mi by starczyla romantyczna kolacja i..... Owu się zbliża he22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
Nasz skarb jest z Aniołkami
KRUSZYNKO ROŚNIJ CZEKAMY NA CIEBIE :*
21 wrzesień 2019 -
alegzi to również masz już nie bawem urodzinki, to dziewczyny tak jak już pisałam niech te miesiące urodzenia będą dla nas szczęśliwe22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
21 wrzesień 2019 -
Łoo, ale poszalałyście od rana Ja dopiero doczołgałam się z pracy i zjadłam obiad. Wczoraj i dzisiaj siknęłam na test ovu, wczorajsze kreski mocniejsze, dzisiaj jedna już zanika. Czyli mogę uznać to za wczorajszy pozytyw? Po raz pierwszy od niepamiętnych czasów czułam dzisiaj prawy jajnik! Chyba mi wszystko ruszyło, bo normalnie kłują oba od wczoraj. Dzisiaj tylko prawy. Cudownie Serduszek trochę było do tej owu, tempka lekko rośnie
Witam nowe dziewczyny Miło, że do nas dołączyłyście, bo się nam grono rocznikowe powiększa. U mnie plan na weekend taki, że z mężem sobie pospędzamy czas razem, obejrzymy jakieś filmy, pójdziemy dokupić towarzyszy dla naszej ryby jutro. Może jutro też trochę posprzątamy w domu. Wszystko razem i z dobrym humorem
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
alex0806, to nic tylko się cieszyć i gratulować, że wszystko wraca do normy No i dzięki temu może listopad okaże się dla Ciebie łaskawy Jak wiadomo 2 z nas muszą przejść na fioletową stronę mocy. Tradycji musi się zadość.
A no pewnie, że dokupić rybce towarzystwo Co będzie sama sobie w akwarium pływała i na Was spoglądała? A tak to chociaż kogoś do pływania będzie miała
1cs z CLO
-
Ja też już zaczynam weekend, jutro wybieramy się z mężem do znajomych więc sobota będzie miło spędzony a niedziela lenistwo przed powrotem do pracy.
Dodzwonilam się do gin wizyta na koniec stycznia masakra jakaś22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
21 wrzesień 2019 -
Ja dopiero 8 czerwca, ale może akurat wtedy będę już miała cudowny prezent w brzuchu A nasza ryba jakaś opętana jest, jak ktoś podchodzi do akwarium to ona podpływa do przedniej ścianki i się gapi na tą osobę. Jutro jej kupimy ze 2 rybki chociaż dodatkowo
Myślicie, że te 2 wczorajsze kreski na teście owulacyjnym można zaliczyć do pozytywu? Bo jedna była nieznacznie bledsza, ale tak do tych 5 minut ściemniała.Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Kasia, trochę czekania będziesz miała, ale ważne, że masz już wizytę zaklepaną. Ja od poniedziałku będę próbowała się dodzwonić do kliniki. W grudniu zjeżdżamy z mężem do Polski i dlatego taka decyzja. Co prawda z całą gambą badań itp. wystartujemy dopiero w marcu, bo dopiero wtedy na stałe zjeżdżamy, ale chcę wiedzieć jakie mam badania zrobić itp. Mężulek się uparł, że już najwyższy czas iść chociaż zobaczyć co doktor powie. Byliśmy w klinice w lutym, ale bardziej profilaktycznie jeśli można to tak nazwać.
alex0806, mówiłam, że rybie smutno będzie samej dlatego ciągnie do ludzi ;p Myślę, że te 2 kreski wczoraj możesz zaliczyć do pozytywnego testu ovu.
panipuchatkowa, to też za niedługo się u Ciebie imprezka szykuje1cs z CLO
-
Mam mam ale nie spodziewałam się że aż tyle będę musiała czekać, ale z drugiej strony podobno dobry lekarz więc mam nadzieję że warto. A do tego czasu będziemy działać ☺22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
21 wrzesień 2019 -
Kasia, jeśli dobry lekarz to na pewno warto. Lepiej ciut dłużej poczekać i udać się do kogoś kto pomoże niż iść do takiego, który ma już wolny termin w przyszłym tyg., a zamiast pomóc zaszkodzi albo nam nie pomoże.1cs z CLO
-
Kasia- moze nie bedziesz musiała iść bo sie uda wcześniej jeszcze chwilkę macie
Alex-super, rybka będzie miała towarzystwo bo widać ze potrzebuje
No i działajcie sobie spokojnie w końcu bedziesz mogła swoje chętki odreagować
My z mężem jutro pewnie jakiś spacer sobie zrobimy.
Dzisiaj przeszperałam internet i znalazłam lekarkę do prowadzenia ciąży! (wg opinii internetowych mega fajna i kompetentna kobietka ) której na widok chyba będę w stanie zaufać ) od czasu przeprowadzki nic nie mam na miejscu, czas najwyższy to zmienić. A ze ona tylko prywatnie ale w przychodni ktora ma umowę z zakładem pracy męża to mąż ubezpieczenie z pracy dodatkowe w poniedziałek załatwi i będę mogła iść jak nie można normalnie to inaczej pokrętnie ale jest . Szukałam lekarza który pracuje tez w szpitalu o którym myślałam zeby jakoś swobodniej sie czućhttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek 21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
alegzi wrote:terka, super sprawa Jeśli masz możliwość to możesz pójść zobaczyć do tej lekarki i lekarza żeby mieć porównanie.
Ja tam lekarzy jak mogę to unikam wiec będę szła tylko jak będę musiała i myślę ze do niej mając 5 minut niż jeździć 30km w necie ma same dobre opinie wiec mam nadzieje będę mogła to samo powiedziec zobaczymy za jakieś dwa tygodnie, w przyszłym będę umawiała wizytę serduszkowa jużhttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek 21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
He internet skarbnica wiedzy, ja też szukałam opini w necie. Jak jest możliwość to warto znalesc takiego lekarza który się odpowiednio zajmie, bo jednak będzie miał w swoich rękach nowe życie:)22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
21 wrzesień 2019