Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Rocznik 92- starania
Odpowiedz

Rocznik 92- starania

Oceń ten wątek:
  • terka Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2017, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My zakupy dzisiaj :D chcemy kupic rodzicom kubki albo cos takiego z motywami "babcia, dziadek" bo mezulo nie umie usiedzieć na d... i jutro już jedziemy z nowina do nich :D myślałam ze doczekamy do USG ale nieee :D nie wytrzyma mi tutaj :D :P

https://www.maluchy.pl/li-73421.png
    Andrzejek <3 21.07.2018 3360g, 55cm :)
    21.01 69cm :)
  • alex0806 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2017, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Terka, coś niecierpliwy ten twój mąż :D Ja to bym chyba jednak poczekała... Ale nie byłam jeszcze w takiej sytuacji, więc nie wiem na 100% jak bym się zachowała. Pewnie też by mnie rozsadzało, żeby powiedzieć rodzicom, siostrze :) Ale z drugiej strony bym się pewnie bała, że to jeszcze za szybko.

My z mężulem też idziemy niedługo na zakupy, ale teraz czekam na niego bo poleciał na kolejne badania i do fryzjera :)

Laura 01.09.2019 🩷
    Szymon 27.12.2023 🩵
  • Kaassiia Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2017, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    He,a to podobno kobiety nie potrafią tajemnicy dotrzymać:) ale z drugiej strony nie dziwie się że twój chce tak radosna nowinę przekazać dziadkom, będzie fajny przedświąteczny prezent:), i tak wogle miłych zakupów

22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
    Nasz skarb jest z Aniołkami

KRUSZYNKO ROŚNIJ CZEKAMY NA CIEBIE :*
    21 wrzesień 2019
  • terka Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2017, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jakoś mam przeczucie że będzie ok :D dla niego to jest tak radosna nowina ze go nosi :D co gdzieś ktoś dzwoni to mu mówię "tylko sie nie wygadaj!" :D myślę ze fakt ze komuś powiemy nie zmieni faktu ze jak ma byc dobrze to będzie a jak nie to nie. To nie czary mary przecież likwidujące ciążę :P a stres związany z ciągłym myśleniem czy przypadkiem sie nie wygadamy jest bez sensu ;)

• Kaassiia Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2017, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No pewnie ze bez sensu, a najbliższym jak powiesz to nic się nie stanie, jak podzielcie się nowina to może i troszkę emocje opadna:)

22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
    Nasz skarb jest z Aniołkami

KRUSZYNKO ROŚNIJ CZEKAMY NA CIEBIE :*
    21 wrzesień 2019
  • panipuchatkowa Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2017, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Terka rodzice na pewno sie uciesza! Pochwal się co kupiliście! Ja dopiero wstaje!

3i49krhm19wid3ce.png
  • alegzi Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2017, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczyny! :)

terka, rozumiem Twojego męża. Cieszy się i chcę wszystkim ogłosić dobrą nowinę. Całkiem to zrozumiałe :) Pomysł z kubkami bardzo fajny. Rodzice na pewno się ucieszą.

Ja zaraz idę na jedzeniowe zakupy, a potem czeka na mnie dom i obiadek. Także do 16 mam co robić.

Miłego dnia :)

1cs z CLO
    dostinex, Prenatal Uno, kwas foliowy
    12cs - ciąża biochemiczna

Wysłany: 4 listopada 2017, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki a mi dzisiaj wyszedł test owulacyjny pozytywny. Masakraa. Mój cykl to kedna wielka porażka.☺

3i49krhm19wid3ce.png
  • terka Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2017, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    panipuchatkowa wrote:
    Dziewczynki a mi dzisiaj wyszedł test owulacyjny pozytywny. Masakraa. Mój cykl to kedna wielka porażka.☺

Moze sie obudził ze snu zimowego jak słoneczko wyszło :D moze akurat cos będzie z mega opóźnieniem, takie rzeczy sie zdarzają ;)

• Mari92 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2017, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie :-) ja dzisiaś też ogarniam dom, robię obiadek. A i za serniczek się brać.

Panipuchatkowa- to jak test ovu pozytywny to z mężusiem ❤.

<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
    Marek💙
    <a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
    Marta 💓

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Terka zobaczymy. A niexh będzie i z opóźnieniem bo na @w ogole sie nie zapowiada a powinnam dostać jutro. Tymczasem właśnie jadę na msze za rodzicow i dzieci utracone.

3i49krhm19wid3ce.png
  • alex0806 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    panipuchatkowa wrote:

Miałaś już 2 pozytywne testy owulacyjne w połowie cyklu... A ponoć testy owulacyjne czasem wychodzą pozytywne w ciąży :) Gdzieś to na forum wyczytałam.

Terka i jak, byłaś już z mężem po prezenty dla rodziców? :) My dokupiliśmy 10 rybek :) 4 neonki, 4 danio (srebrne i czerwonawe), 2 z "ekipy sprzątającej" - zamiast glonojadów, białe, ale zapomniałam jak się nazywają :D Ślicznie teraz wygląda to akwarium.

Laura 01.09.2019 🩷
    Szymon 27.12.2023 🩵
  • Mari92 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2017, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Terka ja tam twojego męża rozumiem. Poprostu go roznosi.

Ja mam dni płodne, testy ovu negatywne. Ale nie możemy z mężem do pon nic działać. Bo on na badania leci. A to 3-5dni nie może być ❤

<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
    Marek💙
    <a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
    Marta 💓

Wysłany: 4 listopada 2017, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alex super Wasze alwaroum pewnie jest super! Wyszly wyszly ale to na pewno nie ciąża dam sobie rękę uciąć. Zobaczymy jak dalej sytuacja się rozwinie.

3i49krhm19wid3ce.png
  • alegzi Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2017, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    panipuchatkowa, organizm może nas zaskoczyć. Także do dzieła z mężem :)

alex0806, teraz to można powiedzieć, że macie stadko rybek. Przynajmniej ta jedna bidulka z wczoraj nie jest sama :)

Mari92, czasem tak bywa niestety. Najważniejsze w tym momencie, aby badania wyszły pozytywnie :)

Ja już sprzątnęłam dom prawie. Za niedługo biorę się za obiadek.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2017, 14:30

1cs z CLO

Wysłany: 4 listopada 2017, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzisiaj sobota jakas pracowita! Ja na obiad jutro szykuje kurczaka w curry! Tak jakos nas naszlo☺

3i49krhm19wid3ce.png
  • alegzi Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2017, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ooo to smakowity obiad Was czeka :)

Ja wczoraj powiedziałam do męża "zaprosisz mnie na obiad w niedzielę?". Zaczął się śmiać i powiedział "nie". Oczywiście w żartach. Więc jakby to powiedzieć jutro idę na wymuszony obiadek :)

terka lubi tę wiadomość

1cs z CLO
  • Mari92 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2017, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alegzi masz rację badnia najważniejsze :-) a i tak od pon coś podziałamy. Tak na spokojnie :-). Widzę, że u wszystkich się udana niedziela szykuje :)

Marek💙
    Marta 💓
  • terka Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2017, 16:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej! Nie dostaliśmy tego co chcieliśmy to kupiliśmy wzory dyplomów (do jutra nie ma czasu zeby teraz robić a 50 gr za sztukę :P ) i napiszemy cos tam (jeszcze myślimy co) i dokupiliśmy maleńkie skarpetelki i doczepimy do dyplomów :D
    Malo jest jeszcze rzeczy dziadkowych bo to dopiero w styczniu. Za to pełno rzeczy na dzień mamy i taty (które już były dawno i długo pozniej będą, chyba ze sie pozmieniały daty i nic nie wiem :D ) ale nam zajęło myślenie i szukanie tego... Ale pokarmiliśmy przy okazji kaczki w parku niedaleko :D więc padnięta ale szczęśliwa jestem, juz zapowiedzieliśmy sie ze jutro będziemy, odwrotu nie ma :P

• alex0806 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2017, 16:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Terka na pewno przyjmą to z wielką radością; ) fajny pomysł na prezent, myślę że im się spodoba bo to ciekawy sposób na powiedzenie tego :)
    My z mezulkiem się lenimy. Chwilę temu rozmawiałam z mama, wcześniej z przyjaciółką która jest w drugiej ciąży. I tak jakoś dzień leci. Na jutro na obiad nadzieję za chwilę marynatę do mięsa bo chce zrobić schab z czosnkiem w piekarniku, będę miała od razu na poniedziałek: )

Laura 01.09.2019 🩷
    Szymon 27.12.2023 🩵
‹‹ 109 110 111 112 113 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ