Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Bo właśnie mam skierowanie na te wszystkie tarczycowe badania i mam za 3 miesiące przyjść do Endo więc zrobilabym badania przed sama wizytą... I tak mnie natchnęło czy w ogóle będzie ważne skierowanie. Chyba że wcześniej w ciążę zajdę to mam od razu bez kolejki do niej przyjscLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
alex, na Twoim miejscu najlepiej zadzwoniłabym do lekarza / przychodni i podpytała. Będziesz spokojniejsza
Dziewczyny, czy przed każdą miesiączką odczuwacie ból piersi? Ja mam 2 cykl gdzie w ogóle nie czuję piersi, jakbym ich nie miała We wcześniejszych cyklach to nie mogłam ich nawet dotknąć, były mega gorące, a teraz nic. Nie mam pojęcia czemu się tak dzieje.1cs z CLO
dostinex, Prenatal Uno, kwas foliowy
12cs - ciąża biochemiczna
-
Nie wiem co się dzieje Już chyba wolałam ten ból, bo przynajmniej wiedziałam co się święci no i organizm dawał sygnały, że wszystko przebiega dobrze.
Co do alex to jej organizm się chyba "wybudził" i teraz daje jej sygnały Trzymamy wszystkie kciuki. Wiadomo już 4 listopada, trzeba za niedługo wypełnić 1 str. ;p1cs z CLO
-
Haha dziewczyny nie nakrecajcie mnie; ) jakbym miała testować to dopiero grubo po spodziewanym terminie @ o ile będą do tego przesłanki: ) wiecie że u mnie to te cykle są masakrycznie dziwne i nie chcę znowu się nastawić na cokolwiek. Zobaczymy jak z temperaturą i w ogóleLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
alex0806 wrote:Bo właśnie mam skierowanie na te wszystkie tarczycowe badania i mam za 3 miesiące przyjść do Endo więc zrobilabym badania przed sama wizytą... I tak mnie natchnęło czy w ogóle będzie ważne skierowanie. Chyba że wcześniej w ciążę zajdę to mam od razu bez kolejki do niej przyjsc
alex, ja Ci mogę powiedzieć tyle, że jak chodzę z dzieckiem do alergologa 2 razy do roku na wizytę i dostaję skierowanie na badanie krwi, to robię je zawsze przed kolejną wizytą, czyli po ok. 5 miesiącach od otrzymania I normalnie przyjmują.
Najlepiej to faktycznie w tą ciąże zajdź :P
-
Haha najlepiej by było: ) zero zmartwień wtedy o termin badań w szpitalu, co chwila chodzilabym na jakieś badania i skierowania byłyby aktualne
Dzisiaj mi tempka trochę spadla ;/ mam nadzieje ze mój cykl znowu się nie zrobi jak esy floresy z zeszłego miesiąca... Już się cieszyłam że się wszystko normujeLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Alex twój wykres wygląda całkiem dobrze ,więc nie ma co martwić się na zapas<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
Witam się Kobitki!
Zabieram się za śniadanko, a potem idę na mszę dla dzieci. Jakoś bardziej mi ona odpowiada
alex, Twój wykres wygląda dobrze. Do esów floresów jeszcze mu daleko. Nie przejmuj się
Miłej niedzieli1cs z CLO
-
panipuchatkowa wrote:alegzi mnie też jakoś nie łamie jeszcze spanie.
Położyłam się wczoraj z nadzieją, że jednak usnę, ale nic z tego. Ostatni raz jak spojrzałam na zegarek była 2:10. Tragedia. Ostatni raz pozwoliłam sobie w sobotę na tak długie spanie.
A Ty o której się położyłaś?1cs z CLO
-
panipuchatkowa, zazdroszczę. Musiałam się jeszcze przenieść z sypialni do pokoju gościnnego i tam spać, bo sąsiedzi taką imprezkę zrobili, że miałam łzy w oczach. Mąż o 7 przychodzi i pyta co tu robię, no to mu pow. On oczywiście nic nie słyszał, śpioch No i mówi, że mam wracać, a ja, że dopiero za pół h, bo wtedy będę mierzyła temp. i nie chcę wychodzić z łóżka przed tą h1cs z CLO
-
nick nieaktualny