Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Mała_Mii wrote:Hahaha
No kozę tak być ze później pójdzie w masę 
Pod koniec maluchy w masę ida, dlatego tez najwięcej na wadze przybiera sie na koniec ciąży bez względu na to jakby sie człowiek starał nie przytyć
My sie z mężem śmiejemy że ważę obecnie więcej od niego. Bo on taki chudy, że ledwo w normie sie mieści, a ja wiadomo-podwójna. Ale mówimy wtedy że moją wagę trzeba liczyć na dwóch, czyli dzielić na pół a wtedy jestem dużo chudsza
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
Pewnie dziecko zdąży nadrobić na masie. Tylko pomału hehe. A pod koniec przyspieszy hehe

Miłego dnia dziewczyny.<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
Mała_Mii wrote:ALex będzie dobrze spokojnie
to normalne 2 tyg wiele kobiet ma taka różnice
) a jak byłaś ostatnio to ile było różnicy ? I ile dzidzia urosła ?
Ja tez już jestem pp wizycie
jajca są nie znikły
ma całe 16cm i 167g ❤️ Wiec zapowiada się po mamusi kurczaczek malutki ;p chociaż może później przykoksowac i w tatusia pójść ;p wszytko kęsy dobrze wszytsko rozwinięte i obecne jak zwykle dzidzia na badaniu bardzo ruchliwa ;p chyba rzadko sypia ;p
Później może się to jeszcze zmienić. A może zostać drobnym dzieckiem. Póki co to narazie zagadka
Dzień dobry w czwartek! -
No właśnie nie wiem ile urósł bo ten inny lekarz wymiarów mi nie podal. Ale lekarz miał w karcie i powiedział że za mało więc chyba jest źle skoro wymiarów też nie podał... ehh martwię się bardzo, znowu pod górkę. Teraz chce się skupić na wakacjach ale to bardzo trudne.Mała_Mii wrote:ALex będzie dobrze spokojnie
to normalne 2 tyg wiele kobiet ma taka różnice
) a jak byłaś ostatnio to ile było różnicy ? I ile dzidzia urosła ?
Ja tez już jestem pp wizycie
jajca są nie znikły
ma całe 16cm i 167g ❤️ Wiec zapowiada się po mamusi kurczaczek malutki ;p chociaż może później przykoksowac i w tatusia pójść ;p wszytko kęsy dobrze wszytsko rozwinięte i obecne jak zwykle dzidzia na badaniu bardzo ruchliwa ;p chyba rzadko sypia ;p
Do tego od rana męczą mnie mdłości. Pewnie z nerwów dzisiaj. Niby w nocy spałam i tylko raz się obudziłam ale nie mogę sobie tego w głowie poukladac.Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Alex nie martw sięalex0806 wrote:No właśnie nie wiem ile urósł bo ten inny lekarz wymiarów mi nie podal. Ale lekarz miał w karcie i powiedział że za mało więc chyba jest źle skoro wymiarów też nie podał... ehh martwię się bardzo, znowu pod górkę. Teraz chce się skupić na wakacjach ale to bardzo trudne.
Do tego od rana męczą mnie mdłości. Pewnie z nerwów dzisiaj. Niby w nocy spałam i tylko raz się obudziłam ale nie mogę sobie tego w głowie poukladac.
pamiętasz jak lekarz Ci napisał że beta za mało rośnie i raczej nic nie będzie z tego? I popatrz masz dzidziusia w brzuchu nadal i na pewno maluch dobrze rośnie, nadgoni szybko i będzie rósł duży, zobaczysz
A Ty się nie martw bo to wpływa na Twoje samopoczucie i na samopoczucie dzidzi również
także spokojnie, myśl o urlopie teraz 
Witam się i ja w czwartek
Ja już siedzę w pracy i próbuje trochę się oziebic bo zalałam się cała potem idąc do pracy
odganiam mysli od starań (wczoraj serduszkowalismy i było super) i skupiam się na planowaniu rocznicy ślubu
narazie wymyśliłam że zamówię tort w cukierni u teściowej i zaprosimy na niedzielę 17 czerwca naszych rodziców, rano o 9 na mszę, a później do nas na tort i szampana
A popołudnie spędzimy już we dwoje
jeszcze muszę dopracować ten plan
uznałam że nie ma co wydawać kasy na jakieś wyjazdy bo przecież nie o to chodzi żeby się pokazać gdzie to nie byliśmy na rocznicę ślubu... to ma być dzień dla nas i nic na siłę robić nie będziemy bo tak wypada 
Życzę Wam udanego dnia dziewczyny
terka, Magdaa21, Patrycja20 lubią tę wiadomość
-
alex0806 wrote:No właśnie nie wiem ile urósł bo ten inny lekarz wymiarów mi nie podal. Ale lekarz miał w karcie i powiedział że za mało więc chyba jest źle skoro wymiarów też nie podał... ehh martwię się bardzo, znowu pod górkę. Teraz chce się skupić na wakacjach ale to bardzo trudne.
Do tego od rana męczą mnie mdłości. Pewnie z nerwów dzisiaj. Niby w nocy spałam i tylko raz się obudziłam ale nie mogę sobie tego w głowie poukladac.
Kochana.. Od początku masz dużo zmartwień o maluszka (rozumiem Cię). Ale uwierz w niego, już Ci pokazał ze walczy
Magdaa21 lubi tę wiadomość
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
Alex musisz wierzyć w swojego maluszka z całej siły! I odganiać wszystkie złe myśli. Widzę że nie jest Ci łatwo, masz też (tak to odbieram) dość sceptycznego lekarza, ale widzisz że mały od początku walczy

Miss bardzo dobry plan na rocznicę
Dopracuj go jeszcze pod tym względem żeby się nie okazało że rodzinka chcesz Wami spędzić cały dzień
-
ALex spokojnie ten lekarz to jakieś czarnoksiężnik
wszystko widzi w ciemnych kolor , beta nie rodnie to złe dziecko za małe to złe ..spokojnie naprawdę już mu pokazałaś ze beta nic juebznsvxy teraz tez może złe zmierzył ?? W mm w takim malutkim obrazie nie trudno o pomyłkę naprawdę ..
mój maluszek np głowę ma mniejsza od tyg w którym jest .. ale wiem zd to nic nie znaczy bo przecież jedno rodzą się z wielka inni z mała .. Pozatym jeszcze niże się wszystko zmienić 13 czerwca mogę usłyszeć ze ma tydzień większa
Tera a u Ciebie zawsze pomiar główki brzuszka był idealny z tyg ciąży ?
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
Mała_Mii wrote:ALex spokojnie ten lekarz to jakieś czarnoksiężnik
wszystko widzi w ciemnych kolor , beta nie rodnie to złe dziecko za małe to złe ..spokojnie naprawdę już mu pokazałaś ze beta nic juebznsvxy teraz tez może złe zmierzył ?? W mm w takim malutkim obrazie nie trudno o pomyłkę naprawdę ..
mój maluszek np głowę ma mniejsza od tyg w którym jest .. ale wiem zd to nic nie znaczy bo przecież jedno rodzą się z wielka inni z mała .. Pozatym jeszcze niże się wszystko zmienić 13 czerwca mogę usłyszeć ze ma tydzień większa
Tera a u Ciebie zawsze pomiar główki brzuszka był idealny z tyg ciąży ?
Wg ostatniego usg w miarę wyrównał i ma np 1-2 dni różnicy. Ale co usg to ma inaczej
swego czasu miał nogi dłuższe o tydzień a brzuszek o prawie tydzień do tylu czy jakos tak... No chudy dlugas
teraz nadrobił masa, widać utuczyłam go trochę
ale żadne dziecko nie będzie idealnie proporcjonalne, no tak jak ludzie są różni 
Lekarz moja koleżankę nastraszył małą główka córeczki a okazało się ze ona cala drobniutka po prostu jest
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
Nie No Pani nie mowila ze coś nie tak jest , przeciwnie powiedziała ze wszytko dobrze

Tylko wiesz ja teraz tak sobie myśle i lekka panika ;p ale trochę mnie uspokoiłas ;p
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
Dziewczyny dziś z ciekawość siknelam na tescior 2 dni po spodziewanej @wyglada tak

https://zapodaj.net/c3e326a86934e.jpg.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2018, 11:24
Magdaa21, terka, Mała_Mii lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny mam nadzieję że macie rację;* nie mogę sobie miejsca znaleźć dzisiaj i chce mi się płakać z byle powodu. I mdłości mam cały dzień i słaba jestem aż mi się w głowie kreci. Dzisiaj zapytam Endo jeszcze co ona o tym myśli, w końcu pracuje w klinice niepłodności. Idę na 17.45. A w pracy do 15.30 więc jeszcze 2 h... A już padamLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵