Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
O tym samym pomyslalam- że każdą to może spotkaćMagdaa21 wrote:Straszne. I najgorsze ze każda z nas może tak mieć nie wiedząc o tym. Pozostaje tylko modlitwa i wiara że u nas jest ok. Straszne, brrrr.
ciekawe czemu tak się dzieje
tak naprawdę pozostaje tylko modlitwa o zdrowy rozwój dzidziusia i nie ma co się zamartwiac
-
Powiem Wam, że dla własnego zdrowia psychicznego staram się tam nie zaglądać I nie wypowiadać, ale dziś mi się nudziło w pracy no i poszłam tam.. Wiedziałam, że na tyle dziewczyn na pewno będą takie, które poronia w pierwszych dniach, które będą miały problemy jakieś, bo to statystycznie niemozliwe żeby wszystko było ok. To straszne!
-
Magda to prawda ... każda z nas napewno idzie na usg z nożem w gardle czy serduszko bije ..dlatego ja robię prywatnie usg No dzisiaj bo ruchów jeszcze nie czujesz a czekasz kilka tyg .. w moim przypadku aż 8... przeciez tyle może się wydarzyć przez ten czas ze masakra...
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
Ja miałam usg 11.05., bylo wszystko ok. Teraz w sobotę prenatalne to kolejne usg, potem 05.06. Więc generalnie mam dość często wizyty. Ale stres jest każdego dnia i mimo że staram się myśleć pozytywnie to wiadomo gdzieś z tyłu głowy różne myśli siedzą.
-
To moje 6 usg dzisiaj będzie co prawda ale pisałam już powyżej ze ich polityka do 12 tyg co chwile usg a od 12 do końca jeszcze tylko połówkowe i później w 34 albo 36 ... No to śmiech ... wole zapaacic i sobie pojechać do Belgii zrobić prywatnie
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
Hej dziewczyny
ja dziś zabiegany dzień ale na szczęście już powoli się kończy
Moja templa wraca do normy jupiii jeee oby bez większych amonali w tym cyklu, daje sobie jeszcze ten i ewentualnie następny cykl na luzie a jeśli by się nie powiodło trzeba zaczynać od nawa drążyć temat, przegrzebałam już trochę neta i juz mam kilka badań na oku ale koszt wymiata.22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
Nasz skarb jest z Aniołkami
KRUSZYNKO ROŚNIJ CZEKAMY NA CIEBIE :*
21 wrzesień 2019 -
Miss... To Ty też byś mogła powiedzieć że mógłby znaleźć kogoś innego. Ale nie po to jest jedność małżeńska żeby w problemach zmieniać partnera...
Rozmowa was czeka, musicie poczuć że jesteście w tym razem bez względu na problemy.https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
Tak dziewczyny poronienia to straszna rzecz. Alex daj znać po wizycie

Kaassiia to dobry pomysł, najpierw luz, potem badania ( jak będą potrzebne). A dzidzia na pewno się pojawi
Kaassiia lubi tę wiadomość
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
Serduszko bije 124/ min ale zarodek jest za mały, CRL 4.7 mm. Więc jest tydzień do tyłu nadal... w pracy nic nie mowie. Możliwe że nie będzie powodu do radosci. Dostałam zaświadczenie i mam przyjść 6 czerwca skontrolować malucha. Oby narobił...Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Alex, Kasia ma rację, na urlopie maluszek nadrobi i będzie wszystko ok
trzymam kciuki mocno za koleją wizytę
musisz być dobrej myśli 
Terka masz rację, jesteśmy w tym razem i nikt nikogo zamieniać nie będzie tylko dlatego że pojawiły się jakieś problemy
Rozmawiałam już z mężem
doszliśmy do wniosku że co nas nie zabije to nas wzmocni- jesteśmy w fazie wzmacniania
zmienimy dietę, mąż zacznie brać witaminy, nawet chce za miesiąc powtórzyć badanie, ale mu wyjaśniłam że potrzeba trochę więcej czasu na poprawę wyników
ale starać się będziemy cały czas bez względu na wszystko
bardzo pomogła nam ta rozmowa, zblizylismy się do siebie i wierzymy że nam się uda
teraz idziemy do sklepu po zakupy a później sobie zrobimy romantyczną kolację z deserem w łóżku
terka, Magdaa21 lubią tę wiadomość
-
Trochę się martwię, no ale mam nadzieję, że będzie dobrze... Od OM jest 2 tygodnie różnicy, ale tak ponoć może być przez późniejszą owulację i późne zagnieżdżenie. Tego chcę się trzymać... L4 mogę dostać tego 6 czerwca, ale na początek takie zwykłe "nieciążowe", chyba że będzie wszystko dobrze wtedy. Zobaczymy. Na razie kazał się nie stresować i życzył miłych wakacjiLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵