Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny

Ale mi się źle dzień zaczął
tempka spadła do tych nieszczęsnych 36.48
ale na szczęście trzyma się na poziomie jak po owu
więc jeszcze jest nadzieja
albo dziś jakaś anomalia była albo dwie poprzednie tempki były fałszywie wysokie
zobaczę co będzie jutro i zatestuje
do tego polamalam rano storczyka ;( bo chciałam zdjąć z parapetu a nie zauważyłam że się zaczepila za sznurek od rolety
urwalam odnóżke na której zaraz miały kwitnąć kwiatki... jak pech to pech kurde
-
Nati-moment... Ty miałaś 2 kreseczki prawda?

To odkładamy termometr! W ciąży nie ma stakej temperatury a Ty zwariujesz od skokow jakie mogą być... Termometr głęboko do szuflady żeby nie kusilo
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
MissKathy92 wrote:Hej dziewczyny

albo dziś jakaś anomalia była albo dwie poprzednie tempki były fałszywie wysokie
do tego polamalam rano storczyka ;( bo chciałam zdjąć z parapetu a nie zauważyłam że się zaczepila za sznurek od rolety
Ojejhttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
MissKathy92 wrote:Hej dziewczyny

Zobaczysz jutro jaka jest tendencja z temperaturą
Storczyka szkoda, wiem jak cieszy jak kwiatki zakwitną
Ale ze mnie jest beznadziejny ogrodnik jeśli Cię to pocieszy i wszystko mi umiera
-
Z tą tempką u mnie to zawsze cyrki ;( mąż wyszedł do pracy smutny bo znowu się nie udałoan1315 wrote:Zobaczysz jutro jaka jest tendencja z temperaturą

Storczyka szkoda, wiem jak cieszy jak kwiatki zakwitną
Ale ze mnie jest beznadziejny ogrodnik jeśli Cię to pocieszy i wszystko mi umiera
ja też dziś zmarnowana jestem przez to no i przez tego storczyka
ze mnie też beznadziejny ogrodnik jest dlatego w całym mieszkaniu mamy tylko tego storczyka a i tak wzięłam i polamalam
-
terka wrote:Nati-moment... Ty miałaś 2 kreseczki prawda?

To odkładamy termometr! W ciąży nie ma stakej temperatury a Ty zwariujesz od skokow jakie mogą być... Termometr głęboko do szuflady żeby nie kusilo
No właśnie już chyba zaczęłam wariować, w ogóle dopadł mnie jakiś strach, że coś się może złego stać
Dzisiaj mija mi 35 dzień cyklu i idę na pierwszą betę.
[/url]
[/url] -
MissKathy92 trzeba zawsze mieć nadzieję uwierz mi, ja 5 dni po owulacji swojemu powiedziałam, że w tym cyklu też się nie udało
, już czułam, że będzie szedł okres, kilka dni później nagle zaczynałam płakać i mówiłam, że to na bank PMS
ta ciąża mnie zaskoczyła tym bardziej, że nie mam żadnych objawów
[/url]
[/url] -
Dziękuję za pocieszenienati1992 wrote:MissKathy92 trzeba zawsze mieć nadzieję uwierz mi, ja 5 dni po owulacji swojemu powiedziałam, że w tym cyklu też się nie udało
, już czułam, że będzie szedł okres, kilka dni później nagle zaczynałam płakać i mówiłam, że to na bank PMS
ta ciąża mnie zaskoczyła tym bardziej, że nie mam żadnych objawów 
ja mam nadzieję że się udało ale to takie nierealne że nie chce się nakręcać żeby później jak dostanę okres nie przebeczec kilku dni
ale jak coś to będzie kolejny cykl i następny jeśli trzeba
-
Miałam to samo, bałam się, że tylko się rozczaruję. Mi jak zaczął spóźniać się okres to zganiałam winę na zioła ojca stroki, że mi cały cykl poprzestawiały i chciało mi się płakać bo kolejny cykl miał być naszą ostatnią szansą (umowa do końca sierpnia).
MissKathy92 lubi tę wiadomość
[/url]
[/url] -
Może i u mnie tak będzienati1992 wrote:Miałam to samo, bałam się, że tylko się rozczaruję. Mi jak zaczął spóźniać się okres to zganiałam winę na zioła ojca stroki, że mi cały cykl poprzestawiały i chciało mi się płakać bo kolejny cykl miał być naszą ostatnią szansą (umowa do końca sierpnia).
zobaczymy jutro co będzie
-
nati1992 wrote:No właśnie już chyba zaczęłam wariować, w ogóle dopadł mnie jakiś strach, że coś się może złego stać
Dzisiaj mija mi 35 dzień cyklu i idę na pierwszą betę.
Ooo to czekamy z Toba na wyniki bety
i termometr do szuflady! 
Miss-zobaczymy co jutro będzie u Ciebie
Ja tez dzisiaj na badania idę. Muszę sobie powtórzyć witD bo ostatnio na początku ciąży badałam i chce zobaczyć jak mnie młody wyżarł
może ft4 zrobię przy okazji jak już się kłuje, to mi tez cos pokaże...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2018, 07:27
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
nick nieaktualnyHej, troche mnie pocieszyłyście. Ale wciąż o tym mysle, nie moge sie skupic na niczym. W ogole piersi przestaly mnie bolec. A tego sluzu dzisiaj prawie w ogole nie mam. Już nawet pomyślałam, ze moze to taki oszulany okres? Bo normalnie powinien mi sie kończyc. I zwykle tak to bywalo, że miałam brazowy sluz.
Pozdrawiam i zycze milego dnia. -
Doooorka16 wrote:Hej, troche mnie pocieszyłyście. Ale wciąż o tym mysle, nie moge sie skupic na niczym. W ogole piersi przestaly mnie bolec. A tego sluzu dzisiaj prawie w ogole nie mam. Już nawet pomyślałam, ze moze to taki oszulany okres? Bo normalnie powinien mi sie kończyc. I zwykle tak to bywalo, że miałam brazowy sluz.
Pozdrawiam i zycze milego dnia.
W terminie okresu się zdarzają plamienia na początku ciazy także spokojnie
tylko spokój moze nas uratować
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
Mnie kilka dni przed spodziewanym okresem delikatnie pobolewały sutki a później przestały no i miałam takie delikatne plamienie, następnego dnia ustawało, później znowu wracało dlatego byłam pewna, że na bank pojawi się w końcu okres.
[/url]
[/url] -
Hej dziewczyny. A ja siedzę u fryzjera i zaraz będę się farbowac. Od słońca w Egipcie mi tak mocno pojaśniały że masakra. A odrost ciemny.
Nati ja plamien nie miałam ale czułam się okresowo i myślałam że się nie udalo. Za to miałam cały czas dużo śluzu, białego lub żółtego.Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵